Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان و به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب‌آهن اصفهان، منصور یزدی‌زاده مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان در اولین روز نمایشگاه ماینکس (نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران) در کنفرانس خبری با اشاره به ره رکورد سود‌آوری ذوب‌آهن اظهار داشت: ذوب‌آهن اصفهان موفق شد رکورد سودآوری خود را تنها در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ ارتقاء دهد و با افزایش ۱۹۵ درصدی، به سود بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برسد و حاشیه سود این شرکت برای اولین بار از ۱۲ درصد عبور کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: عمده سودآوری ذوب‌آهن اصفهان حاصل بهبود فرایند، تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و رشد صادرات بوده است و تنها حدود ۳۰ درصد از این افزایش سود حاصل تورم و افزایش قیمت ارز می‌باشد.

۵۰ درصد هزینه تولید ذوب‌آهن مربوط به حامل‌های انرژی است

وی ادامه داد: فرایند تولید ذوب‌آهن اصفهان با سایر تولیدکنندگان متفاوت است، چون ما حامل‌های انرژی را که وارد می‌کنیم، ۵۰ درصد هزینه‌های ما را حامل‌های انرژی تشکیل می‌دهد؛ در حالیکه در حال حاضر که شاهد رشد قیمت‌های حامل‌های انرژی هستیم، این میزان برای رقبای ما تنها به ۱۰ درصد رسیده که نشان‌دهنده یک رقابت ناعادلانه است.

یزدی‌زاده خاطرنشان کرد: صادرات ذوب‌آهن اصفهان که به بیش از ۱۷ کشور جهان صورت می‌گیرد، با رشد ۲۴ درصدی تناژ و رشد بیش از ۱۰۰ درصدی درآمد به بیش از ۶۰۰ هزار تن در ۶ ماهه اول سال جاری رسید که درآمد ارزی آن بالغ بر ۳۴۳ میلیون دلار شد .

پیوند صادرات با واردات، ارزش افزوده ایجاد کرده است

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان تاکید کرد: تلاش ما این بود که با رشد صادرات، از افزایش قیمت‌های جهانی بیشترین بهره را ببریم و در داخل با رشد تنوع محصولات و تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر از جمله انواع ریل، آرک معدنی، ناودانی، تیرآهن‌های سبک و میلگردهای آلیاژی را روانه بازار کردیم و نیاز کشور به این محصولات تامین شد .

وی اذعان کرد: یکی از استراتژی‌های ما در جهت افزایش سود، پیوند دادن صادرات به  واردات است؛ در واقع از کشورهایی که کک و زغال وارد می‌کنیم، در مقابل صادرات محصول انجام می‌دهیم که منجر به ایجاد ارزش افزوده شده است.

۱۵ محصول جدید در نیمه اول سال به سبد ذوب آهن اضافه شد  

یزدی‌زاده بیان کرد: بیش از ۱۵ نوع محصول جدید برای امسال در سبد محصولات تولیدی ذوب‌آهن اصفهان قرار گرفت که تاکنون بی‌سابقه بوده است و محصولاتی که در ذوب‌آهن تولید شده است دارای ارزش افزوده بالایی است.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: با توجه به تولید ریل در ذوب‌آهن اصفهان محصولاتی که تولید می‌شود به وزارت صمت اعلام می‌شود تا در جهت واردات در جریان باشند که چه محصولاتی در داخل تامین می‌شود و نیازی به واردات آن محصول نیست .

یزدی‌زاده اضافه کرد: با توجه به اینکه ذوب‌آهن کمترین بهره را از یارانه انرژی دریافت می‌کند امیدواریم در زمستان مشکلی در زمینه انرژی نداشته باشیم؛ روش تولید ذوب‌آهن ، کوره بلندی است و لذا در زمستان با محدودیت گاز در بخش‌های تولید چدن و فولاد با مشکل چندانی مواجه نمی‌شویم، هر چند بخش نورد با کمبود گاز مشکل خواهد داشت؛ درمجموع  امیدواریم سایر صنایع فولادی هم در این زمینه مشکلی نداشته باشند .

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: ظرفیت تولید فولاد ما به ۴۰ میلیون تن رسیده است و مشکلی در جهت تامین آن برای یک میلیون واحد مسکونی نداریم؛ مهم‌ترین مشکل ما در زمینه بوروکراسی‌های اداری است که بهتر است اتاق فکری ایجاد و تمامی تولیدکنندگان نیز در این اتاق فکر حضور داشته باشند تا موانع رسیدن به ساخت یک میلیون واحد مسکونی بررسی شود و به دغدغه تولیدکنندگان فولاد و سایر صنایع مرتبط با مسکن رسیدگی شود .

برای صادرات ریل ۳۶ متری برنامه داریم

 وی افزود: در زمینه صادرات ریل با توجه به توان تولید ریل ۳۶ متری به دنبال بازارهای صادراتی هستیم، اما در زمینه توقف صادرات ریل به افغانستان باید عنوان کنم بحث قرارداد ریل ما مربوط به دولت قبلی افغانستان بوده و در خصوص ارتباط با دولت جدید تابع سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم .

یزدی‌زاده ابراز امیدواری کرد: با توجه به شرایط تحریمی که وجود دارد موانع موجود برطرف شود، تاکنون مانعی به لحاظ تحریم‌ها در واردات و صادرات نداشته‌ایم و بیشتر تحریم‌های ما و مشکلات، داخلی هستند؛ امیدواریم قراردادهای جدیدی منعقد شود و شاهد صادرات ریل  باشیم.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان اظهار کرد: در حوزه ریل با تولید انواع ریل‌های شهری توان‌ تامین کلیه ریل‌های مورد نیاز مترو را داریم، همچنین در پروژه ریلی چابهار - زاهدان تمام ریل آن از سوی ذوب‌آهن تولید می‌شود .

وی به پروژه‌های جدید توسعه این شرکت اشاره کرد و گفت: پروژه ساخت پلنت اکسیژن که تولید آن ۲۵ هزار متر مکعب است که شرایط تولید فولاد را بهبود می‌بخشد؛ پروژه پساب در حوزه تامین آب و حفظ محیط زیست در حال انجام است که با خرید پساب شهرستان اطراف انجام شده است؛ احداث کوره پاتیلی و همچنین ساخت باتری شماره ۲ کک‌سازی را در دست اجرا داریم که ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن به تولید کک ما می‌افزاید و با توجه به افزایش قیمت کک، ارزش افزوده آن ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار در هر تن است .

یزدی‌زاده در پایان به شرایط خوب شرکت‌های تابعه این مجتمع عظیم صنعتی نیز اشاره خاطرنشان کرد: در شش ماهه اول سال جاری، خوشبختانه شاهد سودآوری تمام این شرکت‌ها برای اولین بار بودیم و تولید نیوجرسی سبز نیز برای اولین بار توسط شرکت تارابگین صورت گرفت.

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارخانه ذوب آهن صنعت فولاد مدیرعامل ذوب آهن اصفهان حامل های انرژی ارزش افزوده صادرات ریل یزدی زاده اول سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید علی موسوی با اشاره به اینکه کشت بادام زمینی در ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شده است افزود: پیش بینی می‌شود بادام کاران گیلانی امسال ۱۱ هزار تن پیله خشک به ارزش اقتصادی ۱۲ میلیارد تومان برداشت کنند. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار قطب تولید این محصول در گیلان است اضافه کرد: در شهرستان‌های تالش، رشت، رودبار و بندر انزلی نیز بادام زمینی کشت می‌شود. 
سید علی موسوی با بیان اینکه بادام زمینی هر ساله در اردیبهشت ماه کشت و برداشت آن از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت:بادام زمینی گیلان با داشتن دوره رشد ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز از کیفیت مناسبی برخوردار بوده و به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان است. 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار خانوار گیلانی در زمینه تولید و بهره برداری بادام زمینی فعالیت دارند افزود: همچنین ۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول در استان فعال هستند. 
محصول بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیر اشباع و پروتئین بالا، کاهش دهنده خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر است و علاوه بر مصرف خوراکی و آجیلی در تهیه روغن بادام زمینی، کره بادام زمینی، علوفه و مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو