Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - وجود ناهنجاری زیست‌محیطی در ناحیه صنعتی نطنز موجی از نگرانی را ایجاد کرده است و این موضوع برای کشاورزان بیشتر تصدیق می کند و دادستانی در این زمینه ورود پیدا کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، طی بارندگی‌های اخیر شهر نطنز کف سفیدرنگی در منطقه ناحیه صنعتی اوره و نقاط پایین دست رودخانه دیده شد که موجب تعجب مردم این مناطق شد و به نوعی نگرانی ایجاد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک فرد مطلع در این باره اظهار داشت: شوینده‌های صنعتی کاربرد متفاوتی در صنایع دارند؛ شوینده‌های صنعتی را به دو دسته شوینده قلیایی و شوینده اسیدی تقسیم می‌کنند که شوینده‌های اسیدی و قلیایی هم خود به دو دسته شوینده بدون کف و شوینده با کف تقسیم می‌شوند.

وی افزود: شوینده اسیدی با کف، از طریق حذف رسوبات آهکی و در نتیجه از ایجاد بار میکروبی جلوگیری می‌کند؛ این محلول هنگام استفاده کف تولید می‌کند ترکیباتی که سبب این کف به علت نشتی یا سریز شدن از مخزن پسماند به علت نقص و یا پر شدن مخزن می‌شود و به محیط انتقال پیدا می‌کند ترکیبات اسید فسفریک، اسید نیتریک است.

استاندار اصفهان: رفع دغدغه‌های زیست‌محیطی و آلودگی هوای اصفهان اولویت مهم استان استفجایع زیست‌محیطی ناشی از خشکی زاینده‌رود در انتظار اصفهان/ زاینده‌رود فقط برای 10 سال دیگر آب داردمسئولان ایلام برای رفع آلودگی‌های زیست‌محیطی پروژه‌های نفت‌و‌گاز چاره‌ای بیندیشند

برای کم و کیف این ماجرا از رییس اداره محیط زیست شهرستان نطنز خواسته شد در این خصوص توضیح دهد.

علیرضا عسگریان زاده مهابادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنم در نطنز اظهار داشت: به دنبال نگرانی‌های مردم درباره کف‌هایی که روزهای اخیر بعد از بارش باران در برخی از نقاط شهرستان نطنز مشاهده شد با دستور و پیگیری ویژه دادستان شهرستان، کارشناس اداره محیط زیست بررسی این موضوع را به صورت فوری در دستور کار قرار داده و با نمونه‌گیری از  کف‌های مشاهده شده جهت آزمایش و برخی بررسی‌های دیگر مشخص شد که منشأ این کف‌ها یکی از کارخانجات شهرک صنعتی اوره بوده است.

رییس اداره محیط زیست شهرستان نطنز ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در این زمینه افزود: با تشکیل پرونده قضایی، بررسی‌های تکمیلی انجام خواهد شد و جزییات موضوع جهت تنویر افکار در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

جمعی از شهروندان نطنزی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن تشکر از اقدام دادستان مردمی شهرستان نطنز که در همه امور در دفاع از مردم حضور دارد، اظهار داشتند: سوال ما این است که اکنون اگر این کف‌ها و مواد شیمیایی به زمین‌ها و باغات مردم و درختان شهری آسیب برساند چه کسی پاسخگو است؟

این شهروندان تاکید کردند: از دادستان نطنز درخواست می‌کنیم گروه کارشناسی مستقلی قرار دهند و یا طریقی اعلام کنند که بشود باغات و زمین‌های مردم بررسی شود که اگر در آینده نزدیک آسیب دید بتوان آن را اثبات کرد و خسارت دریافت کرد.

به گزارش تسنیم؛ فعلا موضوع این است که همه نگران باغات و زمین‌های کشاورزی خود که در این فصل برداشت زعفران هم دارند هستند.

انتهای پیام/804/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان نطنز زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همه پروژه های عمرانی شورای ششم کرج پیوست زیست محیطی دارند
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار