Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان اتحادیه اروپا در شورای امنیت سازمان ملل از رژیم صهیونیستی خواستند، تمامی عملیات‌های شهرک سازی در اراضی فلسطینی را متوقف کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی۲۱، نمایندگان ایرلند، استونی، فرانسه، نروژ و آلبانی در شورای امنیت در بیانیه‌ای که سفیر استونی پس از نشست ایراد کرد، اعلام کردند، از دولت رژیم صهیونیستی می خواهند شهرک سازی در کرانه باختری و قدس شرقی را متوقف کند و ساخت بیش از ۱۳۰۰ واحد مسکونی و طرح های دیگر برای ساخت حدود ۳۰۰۰ واحد مسکونی در شهرک‌های صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را به مناقصه نگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها اعلام کردند، شهرک سازی با قطعنامه‌های ذیربط شورای امنیت از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ و قوانین بین المللی در تضاد است.

این نمایندگان ضمن ابراز نگرانی بابت "تروریستی" خواندن سازمان‌های غیر دولتی فلسطین توسط رژیم صهیونیستی، تاکید کردند، دولت‌هایشان این اقدام را به دقت بررسی می‌کنند و آنها در این خصوص در حال رایزنی با مقامات رژیم صهیونیستی هستند.

نماینده ایرلند در سازمان ملل قبل از شروع نشست شورای امنیت پیرامون خاورمیانه و مساله فلسطین گفت، شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی مانعی در برابر برقراری صلح در منطقه است و از دولت رژیم صهیونیستی خواست تمامی عملیات شهرک سازی را متوقف و از اعلام اخیر خود درباره ساخت واحدهای مسکونی جدید صرف نظر کند چرا که به موجب قوانین بین المللی شهرک سازی غیر قانونی است.

شورای امنیت به درخواست تونس و با هدف بررسی تحولات اخیر، توسعه شهرک سازی، "تروریستی" خواندن سازمان‌های حقوق بشری فلسطین توسط رژیم صهیونیستی نشستی غیر علنی پیرامون وضعیت خاورمیانه و مساله فلسطین برگزار کرد.

ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل هم پس از پایان این نشست از بیانیه اتحادیه اروپا استقبال کرده و آن را "مهم" خواند.

وی گفت، کشورهای عضو شورا درمورد غیر قانونی بودن شهرک سازی ها توافق نظر دارند و ادعاهای رژیم صهیونیستی را درباره سازمان‌های فلسطینی باور نمی‌کنند.

گفتنی است هنوز هیچ بیانیه یا اظهارات رسمی درمورد این نشست از سوی شورای امنیت صادر نشده است.

منصور درباره رای کمیسیون چهارم مجمع عمومی سازمان ملل به پنج قطعنامه مربوط به فلسطین از جمله قطعنامه های مربوط به شهرک سازی و غیر قانونی بودن آن صحبت کرد و از کشورهای عضو خواست برای اجرایی شدن تصمیمات این کمیته اقدامات ملموسی اتخاذ کنند.

وی درمورد اقدامات عملی که باید کشورهای غربی اتخاذ کنند، گفت: چیزی بیشتر از اجرای مفاد قطعنامه‌های شورای امنیت از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ نمی خواهیم. به عنوان مثال کشورها، شرکت‌ها و سازمان‌ها بین کالاهای اسرائیلی که داخل اراضی اشغالی تولید می‌شوند و کالاهایی که در اراضی متعلق به فلسطینیان در سال ۱۹۶۷ تولید می‌شوند، تفاوت قائل شوند.

اما در ارتباط با بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس هم گفت، یکی از وعده های انتخاباتی و حتی پس از پیروزی جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا همین بود. طرف آمریکایی در بررسی های ماهانه وضعیت فلسطین در شورای امنیت این موضوع را عنوان کرده است.

منصور افزود، دولت آمریکا برخی از وعده‌های خود بخصوص وعده هایش درمورد تامین بودجه آنروا و دیگر برنامه های بشردوستانه را عملی کرده است.

وی در سطح سیاسی گفت: خواهان احیای فعالیت کمیته چهارجانبه بین المللی هستیم. امسال سی امین سال برگزاری کنفرانس مادرید را جشن می گیریم و امیدواریم اقدامات مشابهی زیر نظر شورای امنیت و این کمیته شاهد باشیم.

منصور نسبت به عدم بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس هشدار داد و گفت: تمایل خود را برای عملی شدن فوری این کار ابراز کردیم. به طرف آمریکایی گفتیم که هرچقدر وقفه افتد دشواری کار زیاد می شود و شاید بهای سیاسی آن بزرگتر باشد. اکنون هم به صراحت می گوییم و امیدواریم این کار(بازگشایی کنسولگری) به زودی زود اتفاق افتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي امنيت فلسطين اتحاديه اروپا شهرک سازی های اسرائیل رژیم صهیونیستی شورای امنیت سازمان ملل شهرک سازی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست

به گزارش «نماینده»، فداحسین مالکی با اشاره به تحرکات برخی از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه و تاکید امروز رهبر معظم انقلاب در فرمایشات شان، گفت: نکته کلیدی که مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از معلمان داشتند، در مورد برخی از تحولات در کشورهای منطقه و مسلمان که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به هر حال این موضوع خطرناکی است به لحاظ اینکه این کشورها با توجه به حوادث خونینی که توسط صهیونیست ها در غزه و فلسطین رقم خورده و می خورد و هزاران نفر از مردم بی گناه فلسطین را به خاک خون کشاندند، این وضعیت قابل هضم و توجیه نیست.

وی بیان کرد: رهبران کشورهایی که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند. باید خود را در مقابل ملت هایشان، ملت های اسلامی و ملت های تاریخ ببینند و پاسخگو باشند به لحاظ اینکه از جرثومه ای حمایت می کنند که کشتاری بی رحمانه در طول سال های گذشته علیه مردم مظلوم فلسطین وغزه مرتکب شده اند.

دیگر خبرها

  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • استقبال حماس از تعلیق مبادلات تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • حمایت و همبستگی مردم پرتغال از غزه+ فیلم
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه