Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@13:37:38 GMT

بحران زنجيره تامين کالا در آمريکا

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۴۵۰۷

خبرگزاری آریا- در آمریکا برخی اقلام مصرفی در صنایع و کسب و کار‌های کوچک از پنجاه تا دویست درصد افزایش بها داشته اند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز، بحران زنجیره تامین کالا در آمریکا بر کسب و کارها در این کشور تاثیر منفی گذاشته است. این گزارش می افزاید افزایش تورم، کمبود یا نبود برخی اقلام مورد نیاز به دلیل اختلال پیش آمده در زنجیره تامین، قوانین دست و پاگیر مربوط به واکسیناسیون اجباری و کمبود نیروی کار، همه در کنار هم باعث شده اند صنایع و کسب و کار‌های کوچک مانند اغذیه فروشی‌ها در آمریکا روز‌های دشواری را سپری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود بهای اقلام خوراکی مانند پیتزا در نیویورک به دلیل تورم اخیر و اختلالی که در زنجیره تامین اقلام به وجود آمده، گران‌تر شده است و این افزایش قیمت برخلاف رویه‌های قبلی، به صورت مداوم و مکرر روی می‌دهد و صاحبان این کسب و کار‌ها مدام مجبور به تغییرِ بهای درج شده در منوی خود می‌شوند. صنایع کوچک این افزایش قیمت‌ها را به مصرف کننده منتقل می‌کنند؛ برخی اقلام مصرفی در صنایع و کسب و کار‌های کوچک از پنجاه تا دویست درصد افزایش بها را تجربه می‌کنند و این در حالی است که فقط مساله گران شدن اقلام نیست و مایحتاج عمومی در برخی شهر‌ها به دلیل اختلالی که در زنجیره تامین در این کشور ایجاد شده است، اصلا یافت نمی‌شود.
از سوی دیگر اجباری شدن واکسیناسیون برای کسانی که مایل به حضور در مراکزی مانند رستوران‌ها و کافه‌ها باعث شده است این کسب و کار‌های کوچک در پذیرش مشتری به دشواری‌های عمده‌ای برخورد کنند و این موضوع باعث سردرگمی در میان کارکنان و مراجعه کنندگان می‌شود و در کنار همه این مشکلات، کمبود نیروی کار نیز باعث شده است این کسب و کار‌های خرد یا به افزایش ساعات کاری یا فشار کاری بر سایر کارکنان روی بیاورند و در مواردی نیز برخی کسب و کار‌ها ناچار به تعطیل کردن فعالیت‌های خود شده اند. صاحبان کسب و کار‌های کوچک در آمریکا معتقدند تورم، اختلال در زنجیره تامین کالا و کمبود یا نبود برخی کالا‌های مورد نیاز، مشکلات ناشی از واکسیناسیون اجباری و کمبود نیروی کار، همه در کنار هم باعث شده اند بسیاری از آن‌ها در مقایسه با دوران همه گیری کرونا که بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، وضعیت دشوارتری را تجربه کنند.
پیش از این نیز فروشگاه‌های خواربار در آمریکا برای پر نگه‌داشتن قفسه‌های خود با سختی مواجه بودند؛ چراکه تامین‌کنندگان نمی‌توانستند تغییر ناگهانی تقاضای مصرف‌کنندگان به‌سوی فروشگاه‌های خرده‌فروشی را مدیریت و تامین کنند؛ زیرا عرضه محصولات به فروشگاه‌های خواربار نیازمند بسته‌بندی‌ و شبکه توزیع قوی است. قبل از بحران کرونا، یک‌سوم از کالا‌های موردنیاز توسط سوپر مارکت‌هایی تامین می‌شد که دارای غذا یا خشکباری بودند که مهلت انقضای آنها نزدیک بود. جنگ تجاری میان آمریکا و چین نیز موجب ناامیدی سرمایه گذاران شده بود و رشد اقتصادی آمریکا به علت همین جنگ تجاری، کاهش پیدا کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا کسب و کار های کوچک زنجیره تامین کسب و کار ها باعث شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران