Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@22:56:59 GMT

فقط ۳۰ درصد بخش کشاورزی اصفهان بیمه شده‌ است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۴۶۲۷

فقط ۳۰ درصد بخش کشاورزی اصفهان بیمه شده‌ است

معاون خدمات بیمه‌ای مدیریت بانک کشاورزی استان اصفهان گفت: در سال زراعی گذشته بیش از هشت میلیون بچه‌ماهی در بخش آبزیان، شش هزار هکتار در بخش تنه درختان، یک میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه دام و بیش از ۶۳ هزار هکتار از اراضی در بخش محصولات زراعی بیمه شد که حدود یک سوم از کل سطح زیر کشت استان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مجید وارسته پور امروز _سه‌شنبه ۱۸ آبان‌ماه _ در نشستی با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: کشاورزی یکی از پر مخاطره‌ترین فعالیت‌های اقتصادی است، بنابراین لازم است دولت برای حمایت از بخش کشاورزی که مستقیم با تأمین امنیت غذایی در ارتباط است خدماتی ارائه دهد، در همین راستان صندوق بیمه کشاورزی از سال ۱۳۶۸ شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه نرخ مخاطرات را کاهش می‌دهد

وی افزود: بیمه نرخ مخاطرات را کاهش داده و امکان ادامه فعالیت کشاورزان زیان‌دیده را فراهم می‌کند به طوری که زمینه برای فعالیت بخش خصوصی در این زمینه فراهم شود.

۱۲۶ محصول در استان اصفهان پوشش بیمه‌ای دارد

معاون خدمات بیمه‌ای مدیریت بانک کشاورزی استان اصفهان گفت: همزمان با شروع سال زراعی، تعرفه حق بیمه اعلام می‌شود و بر اساس تقویم بیمه پذیری محصولات زراعی و باغات بیمه می‌شود، اکنون ۱۲۶ محصول در استان اصفهان پوشش بیمه‌ای دارد.

معاون خدمات بیمه‌ای مدیریت بانک کشاورزی استان اصفهان گفت: در بخش محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای، دام، طیور، آبزیان، تنه درختان، تأسیسات، ابنیه، آتش سوزی و منابع طبیعی خدمات بیمه‌ای ارائه می‌شود.

محصولات کشاورزی با توجه به ارزش تولید بیمه می‌شود

وارسته پور اضافه کرد: برای بیمه‌پذیری محصولات مهلت زمانی وجود دارد، بیمه کشاورزی با روش‌هایی بر مبنای هزینه تولید، نسبت بازدهی محصول، نسبت وام داده شده به کشاورز و ارزش تولید انجام می‌شود که در کشور ما اکنون با توجه به ارزش تولید به کشاورزان خدمات بیمه‌ای ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: در سطح استان اصفهان به کمک ۹ شرکت خدمات بیمه‌ای به کشاورزان خدمت‌رسانی می‌کنند. در سال زراعی گذشته هشت میلیون ۴۱۳ هزار بچه‌ماهی در بخش آبزیان، شش هزار هکتار در بخش تنه درختان، یک میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه دام، ۱۹ هزار هکتار اراضی باغی و بیش از ۶۳ هزار هکتار از اراضی در بخش محصولات زراعی بیمه شد که حدود یک سوم از کل سطح زیر کشت استان است.

جذب ۵۵ میلیارد تومان اعتبار در سال زراعی ۹۹-۱۴۰۰

معاون خدمات بیمه‌ای مدیریت بانک کشاورزی استان اصفهان گفت: حدود ۵۵۰ میلیارد ریال حق بیمه در این سال جذب شد، در بخش بیمه گلخانه‌ای، بوقلمون و دام صنعتی، استان اصفهان رتبه اول کشوری را داشته است.

در سال جدید بیمه‌نامه تجمیعی صادر می‌شود

وارسته پور اضافه کرد: در سال جدید صدور بیمه نامه‌های متعدد برای یک محصول منتفی شده و بیمه نامه‌ها به صورت تجمیعی صادر می‌شود کشاورزان می‌توانند از این طریق محصولات خود را تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دهند البته همچنان خدمات بیمه پایه ارائه می‌شود.

۹۰ درصد حق بیمه محصولات کشاورزی را دولت پرداخت می‌کند

وی ادامه داد: در سال جاری مبلغ غرامت افزایش قابل توجهی داشته و صندوق بیمه سعی کرده حق بیمه بیمه گذار ثابت مانده و حق بیمه دولت افزایش یابد. ۹۰ درصد حق بیمه محصولات کشاورزی را دولت پرداخت می‌کند.

معاون خدمات بیمه‌ای مدیریت بانک کشاورزی استان اصفهان گفت: پوشش حداکثری بیمه کشاورزی برای همه بهره‌برداران، فراهم شدن امکان تعدیل حق بیمه‌ها، آشنایی بیشتر مدیران دستگاه‌های مرتبط با سیاست‌های کلات کشور و لزوم توسعه بیمه کشاورزی از جمله اهداف صندوق بیمه کشاورزی در سال جاری است.

پیش‌بینی پرداخت ۷۰ میلیارد تومان خسارت در سال زراعی جاری

وارسته‌پور اضافه کرد: کشاورزان برای برخورداری از خدمات بیمه کشاورزی لازم است در زمان تعیین شده حتماً خسارات خود را گزارش دهند که برای آن روش‌های مختلفی از جمله پورتال مشتریان، کد دستوری تلفن همراه و یا درخواست کتبی به دفاتر بیمه و بانک وجود دارد.

وی در پایان تصریح کرد: در سال زراعی ۹۹-۱۴۰۰ پیش بینی می‌شود ۷۰ میلیارد تومان خسارت از طریق این صندوق به کشاورزان پرداخت شود

کد خبر 534249

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیمه کشاورزی صندوق بیمه کشاورزان کشاورزی جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی کشاورزان شرق اصفهان اراضی کشاورزی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق محصولات زراعی بیمه کشاورزی سال زراعی هزار هکتار حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر