Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اشاره به قدمت طب ایرانی و با بیان اینکه وزارت بهداشت از طب ایرانی مستند بر کریکلوم مشخص حمایت می‌کند، گفت: چیزی به عنوان دانشکده جدا نداریم و باید از همه ساختارها استفاده کنیم و واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در اختتامیه دومین جشنواره طب ایرانی که در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: این جشنواره کاری ارزشمند است و ما دوست داریم در وزارت بهداشت نوآوری داشته باشیم و کار تکراری انجام ندهیم و کار تحول آفربن انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طب ایرانی میراثی گرانبها است که سالیان سال فراموش شده بود و علی رغم قدمت دیرینه، احیای طب ایرانی یک‌مسئله مهم برای ما است. در ایران بحث هویت موضوعی مهم است. خیلی از کشورهای هم‌جوار ما هویت ندارند اما برای خود هویت مصنوعی می‌سازند اما هیچ کس نمی‌تواند منکر هویت ایران شود.

وی افزود: امروز ایران و ایرانی در دنیا به عنوان یک افتخار مطرح است و ایران یعنی امام خمینی (ره)، حضرت آقا، قاسم سلیمانی، هشت سال دفاع مقدس و ایران یعنی کادر بهداشت و درمانی که در مقابله با کرونا در میدان حاضر بود و ما باید به ایرانی بودن خود افتخار کنیم و طب ایرانی می‌تواند بیانگر این هویت باشد.

او ادامه داد: در دانشگاه‌ها امروزه بیش از همه چیز باید به هویت دادن دانشجو بپردازیم و دانشجو به تاریخ خود افتخار کند. حتما در تاریخ پزشکی و ایجاد هویت کار کنید؛ برای اینکه بدون هویت، دانشجویان رشد نمی‌کنند. وقتی آدم در کره ماه پیاده می‌کنند هدف‌شان افتخار آفرینی است و حلقه گم شده ما امروز هویت است. این هویت ما با قدمت طب ایرانی ایجاد می‌شود. چیزی به عنوان دانشکده جدا نداریم و باید از همه ساختارها استفاده کنیم و باید واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود. با تلاش مرحوم دکتر اصفهانی و دکتر بهرامی، در سال ۸۴ کمیته طب سنتی را در معاونت آموزشی ایجاد کردند و رشته کارشناسی ارشد و بعد phd طب سنتی ایجاد شد و بعد هشت دانشکده طب سنتی در کشور درست شد.

او با تاکید بر عدم گسترش افکار سکولار و جدا، بیان کرد: طب ایرانی باید در کریکلوم‌ها بیاید اگر محدودیت ایجاد کنیم، رشد نمی‌کنیم و کیفیت در کمیت ایجاد می‌شود. اگر محدود فکر کنیم، این رشته رشد نخواهد کرد؛ هر رشته‌ای که بخواهیم رشد یابد، باید رشد کمی داشته باشد. این اتفاق در فضای غیرعلمی افتاده است که در کنترل وزارت بهداشت نیست، ولی اگر طب ایرانی با استاندارد مشخص ایجاد شود، قطعا از روش غیرعلمی جلوگیری می‌کند. حتما در وزارت بهداشت طب ایرانی مستند بر کریکلوم مشخص را حمایت می‌کنیم.

وی افزود: سیاست‌ها و اسناد بالادستی محکمی باید ایجاد کرد که با فراز و نشیب تغییر مدیریت‌ها، دچار وقفه نشویم و باید قانونی داشته باشیم که کاری ماندگار باشد و سلایق شخصی در آن راه نداشته باشد. هدف اصلی ما تامین نیروی انسانی مجرب و آموزش دیده است. وزارت بهداشت متولی سلامت مردم است و با کسی هم تعارف ندارد و در فشار قرار نمی‌گیرد و هرچه سلامت مردم را تامین کند را پشتیبانی می‌کند. تقویت طب ایرانی دانشگاهی قطعا سبب سلامت مردم می‌شود و سازمان غذا و دارو هم در بحث فرآورده‌های طبیعی و سنتی خارج از بروکراسی دست و پا گیر باید کاری به نفع مردم انجام دهد.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي طب ایرانی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، شانزدهمین آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: سومین همایش سلامت، حکمت و حکمرانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود/ یکم اردیبهشت؛ آخرین مهلت ارسال مقالات

به گفته مهسا آل ابراهیم، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و مسئول المپیاد کشوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون غربالگری (مرحله اول انفرادی) شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در ۵ حیطه آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و حیطه ی هنر و سلامت، با حضور بیش از ۸۰ نفر از داوطلبان این واحد دانشگاهی، در سالن شهید احدی ساختمان زرگنده برگزار شد.

وی افزود: برگزیدگان حیطه های مختلف آزمون غربالگری دانشگاهی، در خردادماه ۱۴۰۳ به المپیاد کشوری وزارت بهداشت راه خواهند یافت.

آل ابراهیم خاطرنشان کرد: با توجه به درخشش دانشجویان عزیزمان در المپیاد کشوری وزارت بهداشت در سال گذشته، امید آن داریم که امسال نیز به لطف پروردگار با کسب مدال های بیشتر، شاهد اعتلای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در المپیاد کشوری وزارت بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228971 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند