Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود اسد پناه، رئیس شورای  اسلامی شهر مشکین دشت، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، در خصوص کوچه دو سر بن بست در مشکین دشت، اظهار کرد:  این کوچه در خیابان عطار احداث شده است. خیابان عطار در مشکین دشت پیش از سال ۶۰ باغ بزرگی بوده که پس از آن به ۴۸ قطعه باغ کوچکتر  تفکیک و خیابان عطار از آن قطعات جدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: علیرغم اینکه خیابان عطار از اسناد قطعات فوق کسر شده و معبر عمومی است؛ در اسناد ثبتی  این قطعات، به اشتباه خیابان اختصاصی درج شده و  مالکان با این تصور که این خیابان اختصاصی و مربوط به خودشان است در سال های گذشته  یک گِیت( دروازه) در ابتدای خیابان گذاشتند.‌

 رئیس شورای مشکین دشت توضیح داد:  با توجه به اینکه  توسعه شهری به این منطقه رسیده  است، در خیابان عطار  کوچه ای بن بست با  حدود ۱۲ ساختمان ۱۰ واحدی احداث شده که  مجموعا ۱۲۰ واحد مسکونی است و تنها دسترسی  این کوچه از خیابان عطار است. اما مالکان باغ های خیابان عطار به تصور اختصاصی بودن خیابان، به صورت خودجوش در ورودی کوچه احداثی دیوار کشیدند و چون کوچه از یک طرف بن بست بوده، حالا در دو سر بن بست شده است.

وی افزود: در حال حاضر  چند قطعه زمین خالی موجود در کوچه،  تنها راه دسترسی ساکنان است که مالکان این  زمین‌ها هم جواز گرفتند و به زودی شروع به ساخت می‌کنند که اگر این زمین‌ها ساخته شود، دیگر راهی برای اهالی کوچه دوسر بن بست وجود ندارد.

اسد پناه با اشاره به  اقداماتی که در خصوص رفع این مشکل انجام شده است؛ بیان کرد:  این موضوع  از اداره ثبت اسناد و املاک پیگیری شد که چرا در اسناد املاک خیابان عطار  که در طرح تفصیلی مشکین دشت معبر عمومی است؛ کلمه اختصاصی درج شده و این تصور برای مردم  ایجاد شده که این خیابان اختصاصی است؛ اداره ثبت اسناد نیز، اشتباه  در درج کلمه اختصاصی در اسناد فوق  را پذیرفته است.

وی افزود: موضوع فوق  از اداره حقوقی قوه قضائیه استعلام شد و اعتراض به اسناد صادر شده توسط اداره ثبت اسناد و املاک به  هیات نظارت قوه قضائیه ارائه شد تا موضوع  رسیدگی و برای اصلاح اسناد اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشکین دشت با یادآوری اینکه  اقدام به هر گونه احداث در داخل شهر باید با مجوز شهرداری باشد، گفت: پرونده  احداث دیوار توسط اهالی خیابان عطار در ورودی کوچه بن بست، در کمیته ماده ۱۰۰ شهرداری مشکین دشت  مطرح و رسیدگی شد. با توجه به اینکه این دیوار مجوز احداث ندارد، در کمیسیون ماده ۱۰۰ رای تخریب آن صادر شد که به محض ابلاغ،  با رای دادگاه و حکم دادستان، دیوار مذکور به صورت قانونی تخریب می‌شود.

گفتنی است در روزهای اخیر با طرح موضوع کوچه دو سر بن بست توسط رئیس شورای اسلامی شهر مشکین دشت در رسانه‌ها، ویدیوی تقطیع شده آن در فضای مجازی منتشر و سوژه رسانه‌ها شد.  البته در فیلمی که منتشر شده رئیس شورا از زمین های خالی در کوچه حرفی نمی‌زند و می‌گوید که اهالی از دیوار تردد می‌کنند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: عطار اسد قوه قضائیه اسناد خیابان عطار رئیس شورای مشکین دشت کوچه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۴۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • زندگینامه رابعه بلخی مادر شعر فارسی
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • چپ‌کردن عجیب ماشین چینی توی کوچه! (فیلم)
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • افغانستان،حسرت ما و جام جهانی
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!