Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر علی‌اکبربیک یک جوان تحصیل کرده قزوینی است که با راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک خانگی در زمینهٔ پرورش مرغ تخم‌گذار و تخم‌مرغ محلی، برای خودش درآمدزایی می‌کند. او می‌گوید کارش را با سرمایهٔ اولیه ۱۰ میلیون تومانی آغاز کرده و اکنون سرمایهٔ در گردشش تنها ۵۰ میلیون تومان است. این تولید کننده معتقد است این کسب‌وکار می‌تواند برای یک جوان با انگیزه ماهانه ۱۵ میلیون تومان درآمد ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاینف امیر علی‌اکبربیک، جوان ۳۵ سالۀ قزوینی است که از حدود دو سال قبل، با علاقه و و البته مطالعه تصمیم گرفت تا برای خودش یک کسب و کار کوچک راه‌اندازی کند. او در رشتۀ مدیریت منابع انسانی اسلامی از دانشگاه دولتی زنجان مدرک کارشناسی ارشد گرفته و هم‌اکنون هم از فعالان فرهنگی و اجتماعی شناخته شده در قزوین است.

امیر از زمانی که تصمیم گرفت در حوزۀ مرغ و تخم‌مرغ برای خودش کسب و کاری راه‌اندازی کند، یک مسیر دوساله را طی کرده و اکنون توانسته یک شغل خانگی خوب و مستمر داشته باشد. او کسب و کارش را با یک سرمایۀ اندک ۱۰ میلیون تومانی شروع کرده و اکنون هم تمام سرمایه در گردش او ۵۰ میلیون تومان است. او معتقد است یک جوان با انگیزه می‌تواند به تنهایی در این کسب و کار با همین سرمایهٔ اندک، ماهانه ۱۵ میلیون تومان درآمد کسب کند. درآمدی که بدون شک از حقوق پشت میزنشینی هم بهتر است.

این گفتگو را بخوانید:

در مورد کسب و کارت توضیح بدهید، چه کار می‌کنید؟

من دو سال است که جسته و گریخته کسب و کارم را در حجم کوچک شروع کردم. در مرحلۀ اول، تجربۀ پرورش مرغ زینتی و نژادهای برهما یا همان امپراطور، نژاد سلطان، نژاد مرندی و نژاد لاری را داشتم. یعنی در سطح محدود پرورش این نژادهای مرغ را آغاز کردم و کارم تکثیر، جوجه‌کشی و فروش تخم‌های نطفه‌دار بود.

در مرحلهٔ بعد در فضای جدید و بزرگ‌تر که استیجاری هم هست، جوجه‌ریزی کردم. یعنی جوجۀ یک ماهۀ مرغ گلپایگانی را خریداری کردم و در یک دورۀ سه ماهه پرورش دادم. رشد که کردند و در مرحلۀ نیمچه یا همان فریک ۴ ماهه را فروختم. این خودش برای من یک ارزش افزوده ایجاد می‌کرد و سودآوری داشت.

در مرحلهٔ بعدی کارم هم نیمچۀ شش ماهه خریداری کردم، سه ماه نگهداری کرده و پرورش دادم، بالغ شدند و به مرحلۀ تخم‌گذاری رسیدند. در عین حال خروس هم نگهداری کردم و در نتیجه تخم‌مرغ‌ها نطفه‌دار شدند. تخم نطفه‌دار را به کسانی که دستگاه جوجه‌کشی دارند فروختم. این تخم‌مرغ را با قیمتی بالاتر از تخم‌مرغ خوراکی می‌شود فروخت. تخم‌مرغ در هر دو شکل آن مشتری دارد و به فروش می‌رود. هم تخم‌مرغ نطفه‌دار و هم تخم‌مرغ خوراکی فاقد نطفه.

در واقع اکنون مشغول دوکار هستم. هم پرورش و فروش مرغ که در سالن ما اتفاق می‌افتد و هم تولید تخم‌مرغ محلی.

 یعنی پرورش مرغ و تولید تخم‌مرغ ارگانیک دارید؟

در پرورش مرغ سنتی یا همان بومی و محلی، مرغ شش تا هشت ماه طول می‌کشد که به تخم بیاید و فرآیند رشد آن این‌طور است. این مرغ‌ها و تخم‌مرغ تولیدی آن‌ها را نمی‌توان به معنای مطلق ارگانیک نامید، چون تعریف ارگانیک تابع برخی نکات است، اما مرغ سبز به حساب می‌آید و به هیچ‌وجه به آن هورمون تزریق نمی‌شود ولی واکسن‌های دوره‌ای و تغذیه‌های غنی شده و مولتی ویتامین‌ها به آن‌ها داده می‌شود. تولید ما مرغ محلی و تخم‌مرغ سالم و محلی است.

 گفتی فضای کارت استیجاری است، با چقدر سرمایه کسب و کارت را شروع کردی و الآن چقدر سرمایه دارید؟

بله فضای مورد استفادۀ ما اجاره‌ای است، آوردۀ اولیهٔ من خیلی کم بود، یعنی کارم را با ۱۰ میلیون تومان شروع کردم و اکنون حدود ۵۰ میلیون تومان با هزینهٔ رهن سالن و تجهیزاتی که خریدم و ابتکارهایی که خودم به خرج دادم و پرنده‌ای که خریدم هزینه کرده‌ام. در واقع این ۵۰ میلیون تومان هم یک سرمایۀ در گردش است که مدام می‌چرخد و خرید و فروش با آن اتفاق می‌افتد.

یعنی با این میزان سرمایه می‌شود کار کرد و سود داشت؟

وقتی مرغ به ثمر بنشیند و تخم بگذارد مدام از فروش تخم‌مرغ‌ها می‌شود غذا و هزینه‌های پرورش و نگهداری را تأمین کرد و حتی یک مقدار ارزش افزوده هم برایمان باقی می‌ماند. یعنی علاوه بر پرورش و فروش مرغ تخم‌گذار، عواید فروش تخم‌مرغ هم درصد مطلوبی سود دارد. این مشروط به این است که تمام اصول نگهداری مرغ بومی و خانگی یا همان نژاد گلپایگانی رعایت شود. دمای محیط، رطوبت، نور کافی، مواد غذایی مناسب و اصول بهداشتی در حفظ نگهداری و پرورش مرغ محلی بسیار مهم است، در هر حال هر کاری اصول خودش را دارد.

برای ورود به پرورش مرغ تخم‌گذار و کسب و کارت آموزش خاصی را طی کردید؟

من در واقع یک تجربهٔ قدیمی در این رابطه از نگهداری مرغ و خروس در روستا داشتم، اما تمام آن‌چه یاد گرفتم را در فضای مجازی کسب کردم. در واقع از طریق مطالعه و تحقیق در اینترنت و استفاده از فایل‌ها و فیلم‌های آموزشی که در پیج‌های مربوط به این کسب و کار در اینستاگرام و برخی از شبکه‌های اجتماعی وجود داشت، کار را یاد گرفتم. در واقع کلاس حضوری و آموزش خاص حضوری در این باره نداشتم.

 یعنی کاملاْ تجربی وارد کار شدید!

البته خب علاقه هم داشتم و دست به ابتکار هم زدم. مثلاْ الآن دانخوری‌هایی که دارم استفاده می‌کنم کاملاْ ابتکار خودم است. قیمت هر ظرف دانخوری در بازار ۳۰ هزار تومان است و ظرفیت استفاده ۳۰ مرغ را دارد، من یکی از این ظرف‌ها را خریدم و با استفاده از یک لوله پلیکا که مخصوص شبکهٔ فاضلاب در ساختمان است، با قیمت ۱۵ هزارتومان دانخوری را توسعه دادم و برای استفادهٔ ۱۰۰ مرغ آماده کردم. این دست ابتکارات هزینهٔ تولید و هزینه‌های تمام شدهٔ کار را کاهش می‌دهد. یا مثلاً برای آبخوری از سیستم آبخوری نیپل استفاده کردم. اگر از سیستم آبخوری سنتی استفاده شود ممکن است آلودگی و بیماری برای پرنده‌ها ایجاد کند. اما نیپل امکانی را فراهم می‌کند که خیلی هزینه‌ای ندارد و به این روش عمل می‌کند که با نوک زدن مرغ می‌تواند آب بخورد.

لذا اگر قرار بود تمام این‌ها را آماده تهیه کنم هزینه‌های به نسبت بالاتری را باید متحمل می‌شدم.

الآن چه تعداد پرورش مرغ و تولید تخم مرغ دارید؟

پرورش و فروش مرغ محلی بستگی به امکانات و فضا دارد. فضای من اکنون یک سالن حدوداْ ۷۰ متری است که در آن ۵۰۰ قطعه مرغ می‌توانم نگهداری کرده و پرورش دهم. مرغ‌ها از مرحلهٔ جوجه که خریداری می‌کنم تا رسیدن به سن تخم‌گذاری، یک بازهٔ زمانی شش تا هشت ماهه را طی می‌کنند. ولی وقتی به سن تخم‌گذاری برسد، دو تا سه سال می‌توانیم از مرغ استفاده کنیم و راندمان خوبی داشته باشیم. برای همین مرغ تخم‌گذار محلی مشتری دارد. بعد از سه سال هم راندمان آن افت می‌کند و مرغ پیر حساب می‌شود.

بهترین حالت راندمان تخم‌گذاری پرنده ۶۰ درصد است. یعنی بر اساس تعداد پرنده‌هایی که داریم ۶۰درصد آن در روز تخم‌مرغ تولید می‌شود. ما اکنون در روز ۲۴۰ تخم‌مرغ محلی تولید می‌کنیم و این تولید تخم‌مرغ بخشی از کار اقتصادی ما است.

بازاریابی برایت سخت نبود؟

نه، اصلاْ. تخم‌مرغ محلی را می‌توان در تمام مغازه‌ها و فروشگاه‌های سطح شهرها به فروش رساند و استقبال خوبی هم از آن می‌شود. من اکنون با ۴ فروشگاه در سطح شهر قزوین رایزنی کردم و این حجم از تولید خودم را به فروش می‌رسانم. البته از روش فروش مستقیم و اینترنتی هم استفاده کردم. یعنی هم از طریق یک فروشگاه اینترنتی در قزوین و هم از طریق اپ دیوار این محصول را مستقیم به فروش می‌رسانم.

 پس مشتری‌ها از محصول استقبال می‌کنند. چه مزیتی باعث می‌شود با وجود گران‌تر بودن نسبت به تخم‌مرغ معمولی، مردم آن را بخرند؟

قیمت تخم‌مرغ محلی ۳۰ درصد گران‌تر از تخم‌مرغ معمولی بازار است. همین که این محصول با کیفیت است و از نظر موادغذایی غنی‌تر است، مزیتی ایجاد می‌کند که به‌شدت استقبال مشتری را از محصول تولیدی بالا می‌برد. یعنی هم پروتئین و کلسیم غنی در آن هست، هم خوش طعم‌تر است و هم رنگ زیبای آن برای مشتری جذاب است. بازار فوق‌العاده تشنهٔ این دست محصولات است. من از همین ۴ فروشگاه که ارتباط دارم، مدام تماس دارم و دنبال محصول هستند، اما خب حجم تولید من اکنون محدود است.

 یعنی کشش بازار آنقدر هست که افراد دیگر هم بتوانند وارد این کسب و کار شوند؟

با توجه به نیازی که بازار دارد، من حتی دو تن از دوستان خودم را هم تشویق کردم، آموزش دادم، برایشان امکاناتی تأمین کردم، یعنی خرید دان و نهاده و حتی خرید مرغ را کمک کردم و آن‌ها هم وارد کسب و کار شدند. این‌طور نگاه نکردم که من خودم کار می‌کنم، دیگر رقیبی در میان نباشد. بلکه همان‌طور که گفتم بازار به‌شدت تشنۀ این‌گونه محصولات مرغ سبز است و تاکنون دو تن از دوستانم هم با همین میزان سرمایهٔ اندک وارد این کسب و کار شده‌اند.

برای ایجاد این کسب و کار در همین سطح، چه مجوزهایی نیاز است اخذ شود؟

من به سازمان جهاد کشاورزی هم مراجعه کردم و پیگیری داشتم که اگر نیاز به کسب مجوز است بتوانم دریافت کنم. اما نگهداری و پرورش مرغ محلی تا کمتر از ۲۰۰۰ قطعه، در تعریفی که شده نیاز به کسب مجوز ندارد و جزو مشاغل خانگی به حساب می‌آید.

پرورش مرغ محلی و تولید تخم‌مرغ محلی در سطح مشاغل خانگی، آنقدر سودآوری دارد که بتوان معیشت و زندگی یک خانواده را تأمین کرد؟

قطعا! اگر کسی وارد این کسب و کار شود، در همین حجم کمتر از ۲۰۰۰ قطعه، اصولی پیش برود و درست پروسهٔ نگهداری و پرورش را انجام دهد، این کار سود سرشاری برایش خواهد داشت و مطمئنا سود و درآمد این کار از حقوق کارگری و کارمندی بیشتر خواهد بود. یعنی می‌خواهم بگویم که با همین شغل خانگی، با یک سولهٔ هفتاد متری مانند من و همین ۵۰۰ قطعه مرغ و ۵۰ میلیون تومان سرمایه می‌توان سود بسیار خوبی کسب کرد و بیش از حقوق پشت میز نشینی درآمد داشت.

چطور ممکن است؟

اگر یک حساب و کتاب فقط در مورد سود حاصل از فروش تخم‌مرغ محلی در همین حجم داشته باشیم و فعلاً به عواید پرورش و نگهداری نگاه نکنیم و تنها سود تولید تخم‌مرغ را در نظر بگیریم، می‌بینیم که یک نفر ممکن است چه درآمدی را کسب کند.

هر قطعه مرغ بالغ تخم‌گذار حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد. یک مرغ در هر روز به ۱۰۰ گرم دان نیاز دارد. اگر هر کیلو دان را ۷ هزار تومان هم در نظر بگیریم، مصرف روزانهٔ هر مرغ می‌شود ۷۰۰ تومان، یعنی یک مرغ روزی ۷۰۰ تومان دان می‌خورد. اگر همان راندمان تولید ۶۰ درصد مرغ را حساب کنیم که ممکن است البته بیشتر هم شود، ۶ دهم یک تخم‌مرغ را به شما می‌دهد. با این وصف منهای هزینهٔ خوراک مصرف شده به ازای هر مرغ، امروز روزانه ۱۲۰۰ تومان سود کسب می‌شود. یعنی هر مرغ منهای هزینه‌های ثابت اجارهٔ مکان و امثالهم، فعلاْ به ازای هر ۱۰۰ هزارتومان سرمایه‌گذاری روزانه ۵۰۰ تومان فقط از محل فروش تخم‌مرغ سودآوری خواهد داشت.

به عبارت دیگر یک هزار قطعه مرغ روزانه ۵۰۰ هزار تومان سود فروش تخم‌مرغ دارد و این یعنی حدوداْ معادل ماهانه ۱۵ میلیون تومان درآمد حاصل از فروش تخم‌مرغ محلی. و البته این را هم بگویم برای کسی که کار را ننگ و عار نداند و برای این کار وقت بگذارد، به ازای هر ۱۰۰۰ قطعه مرغ، یک نفر نیروی کار به تنهایی می‌تواند تمام امور را انجام دهد و به این سود برسد. این در حالی است که ما سالن ۷۰ متری را  در قزوین به مبلغ ماهانه ۱ میلیون تومان اجاره کرده‌ایم و هزینهٔ اجاره چندان سنگین نیست.

حال اگر دقیق‌تر توجه کنیم در این کار، پرورش و فروش مرغ و تخم‌مرغ مطرح است و با ابتکار و عملکرد درست سودآوری سرشاری برای کسی که واقعاً بخواهد با انرژی و رعایت اصول کار کند در پی دارد.

به همین سادگی؟

هیچ کاری این‌قدر ساده نیست. این را هم باید در نظر بگیریم که این کار ریسک‌های مخصوص به خودش را هم دارد. ما با موجود زنده طرف هستیم، بیماری ممکن است آسیب بزند، این موجود زنده ممکن است رفتارهای متفاوتی از خودش نشان دهد مثلاْ به اصطلاح توی لک برود و از تخم بیفتد، گاهی ممکن است به دلایل مختلف مانند آلودگی با تلفات مواجه شویم. این‌ها در واقع موانع و ریسک‌های این کار است.

برای رونق این مشاغل خانگی چه خدماتی مورد انتظار شما است؟

طبیعتاً اگر می‌شد وام‌ها و تسهیلات کم‌بهره و طولانی مدت در اختیار تولیدکنندگان این دست مشاغل و کسب و کارهای خانگی قرار داد، به‌ویژه برای افزایش سرمایهٔ در گردش، به رونق کار ما بسیار کمک می‌کرد.

برخی‌ها تصور می‌کنند برای راه‌اندازی کسب و کار، نیاز به سرمایه‌های نجومی هست و همین امر تابویی می‌شود که بسیاری به سراغ کارآفرینی نروند. نظر شما چیست؟

بستگی دارد که نگاه ما به زندگی چگونه باشد. آیا ما نگاه‌مان این است که با راحتی و تن‌پروری به‌دنبال درآمد باشیم و یک شبه پولدار شویم؟ در این حالت ممکن است هیچ‌کاری نتوانیم بکنیم. اما اگر انگیزه و پشتکار داشته باشیم، با همین سرمایه‌های اندک هم حرکت کنیم و کسب و کار خودمان را راه بیاندازیم آرام‌آرام خیلی کارها می‌توانیم بکنیم و به‌راحتی می‌توانیم برای خودمان یک شغل و منبع درآمد دست و پا کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، کسب و کارهای کوچک و مشاغل خانگی می‌توانند سهم به‌سزایی در رونق اقتصادی، حل معضلات بیکاری و حهش تولید  داشته باشند. تغییر نگرش جوانان نسبت به کار و کارآفرینی و از بین بردن کلیشه‌هایی که مانع کارآفرینی می‌شود و البته تسهیل شرایط ایجاد مشاغل خانگی می‌تواند به فرهنگ‌سازی و رونق آن کمک کند.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارآفرینی افزايش توليد تخم مرغ پرورش و فروش مرغ ۵۰ میلیون تومان تولید تخم مرغ کسب و کار مرغ تخم گذار تخم مرغ محلی فروش تخم مرغ مشاغل خانگی کسب و کار راه اندازی هزار تومان پرورش مرغ تخم گذاری تخم مرغ نطفه دار قطعه مرغ مرغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم آموزش و پرورش در هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه امروز شهر بوشهر با تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع) به فراز‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با شماری از معلمان سراسر کشور اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش به لحاظ اهمیت و تاثیرگذاری با هیچ دستگاهی قابل مقایسه نیست، زیرا همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی، استفاده کننده از نیرو‌های انسانی هستند که در آموزش و پرورش تربیت شده‌اند.

وی ادامه داد: به همین علت آموزش و پرورش وزارتخانه‌ای راهبردی است و ریشه تمامی تحولات پیشرفت آفرین در این نهاد است و توجه به آموزش و پرورش توجه به ریشه توانمند اداری و اجرایی است.

امام جمعه بوشهر تاکید کرد: همه منابع انسانی آغازش آموزش و پرورش است پس مسئولان باید توجه ویژه‌ای در همه عرصه‌ها به آموزش و پرورش داشته باشند.

وی با بیان این‌که استان بوشهر هزار و ۷۰۰ کلاس درس تخریبی دارد، گفت: این استان دارای شرایط بسیار خوبی از نظر اعتبار مالی است و مراکز صنعتی بسیاری در این استان وجود دارد، بنابراین باید پیوست‌های فرهنگی اجتماعی لحاظ شود و در عرصه تخصیص اعتبارات به آموزش و پرورش نگاه ویژه شود تا یک روز جشن پایان وجود کلاس تخریبی در استان برگزار شود.

آیت‌الله صفایی بوشهری اظهار کرد: سال‌هاست وجود کلاس‌های تخریبی، مدیران و معلمان آموزش وپرورش را عذاب می‌دهد. مسئولان باید اعتبارات استانی و ملی به آموزش و پرورش اختصاص دهند تا این مشکل مرتفع شود.

وی گفت: یکی از مهترین وظایف آموزش و پرورش هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان است که این وظیفه بر عهده معلمان است، که در همین راستا مسئولان باید توجه ویژه‌ای به معلمان و آموزش و پرورش داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: در زمان حاضر بسیاری از معلمان و دبیران طرح و برنامه برای تحقق این مهم دارند و شماری از آنها کلاس‌ها و برنامه‌های فوق مدرسه برای رشد دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند که نیاز به حمایت و یاری آنهاست و پس مسئولان باید به اندازه تاثیرگذاری آموزش و پرورش در کشور به آنها کمک کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر، افزود: اعضای این سازمان جوانانی هستند که در بدترین شرایط زیستی و حوادث بدون هیچ چشم‌داشتی حضوری فعال داشته در این نهاد داشته و یاری‌رسان مردم بوده‌اند.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: با وجود تلاش‌های زیاد صهیونیست‌ها و پشتیبانان آمریکایی و اروپایی آنها مسئله فلسطین همچنان مسئله اول دنیا است که اعتراض‌ها به جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و گسترش آن به دانشگاه‌های اروپا از نشانه‌های استمرار حساسیت افکار عمومی جهان به مسئله فلسطین و غزه و برملا ساختن جنایت‌های رژیم سفاک صهیونیستی است.

وی بیان داشت: رسانه‌های خارجی در سطح بین‌المللی هر کار هم که می‌کنند تا صهیونیست‌ها و پیشتیبانان آمریکایی و اروپایی‌شان، مسئله‌ی غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، اما موفق نمی‌شوند.

خطیب جمعه بوشهر با اشاره به موضوع عفاف و حجاب به عنوان یک فریضه اجتماعی گفت: در اسلام از حریم زن صیانت و حفاظت می‌شود و این در شرایطی است که جهان استکبار به دنبال کور کردن شخصیت والای زن است، اما اسلام در پی اعتلای شخصیت زن و برای زن حریم قرار داده که آن عفاف و حجاب است.

وی اظهار کرد: جهان استکبار به دنبال ابتذال زن است و برای رسیدن به این هدف، ریشه اصلی خانواده که زن است را مورد هجمه قرار داده، پس مراعات عفاف و حجاب و حمایت از آن موجب رشد اجتماعی و مقاومت در برابر هجمه دشمنان است.

آیت الله‌صفایی بوشهری با تقدیر از برگزار کنندگان مراسم گرامیداشت ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس گفت: امیدوارم این مراسم سال آینده در فضایی باشکوه‌تر برگزار شود تا بوشهر به عنوان پایتخت مقاومت خلیج فارس و بصیرت آفرینی معرفی شود.

دیگر خبرها

  • نقش مهم آموزش و پرورش در هویت بخشی به نسل نوجوان و جوان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • چه جوری یک هفته‌ای پروانه کسب‌وکار بگیریم؟
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین