Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی در پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و به خصوص شهدای سلامت اظهار داشت: مسئله گردشگری یکی از مسائلی هست که همیشه به عنوان یک حرکت فرهنگی و تمدنی در جهان مورد بحث بوده و اکنون نیز به نام‌های مختلف و تخصص‌های گوناگون تقسیم‌بندی و مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور زنان و خانواده‌ی ریاست جمهوری، با بیان این مطلب که گردشگری در قرون گذشته نیز رواج داشته، افزود: متنبی شاعر معروف عرب زبان بعد از سفر خود به کشور ما، ایران را به بهشت تشبیه می‌کند اما هم‌زبان نبودن و عدم آشنایی با زبان فارسی را به عنوان یه آسیب در زبان خود مطرح کرده؛ و امروز نیز بحث مترجمی در حوزه گردشگری یکی از مباحث قابل تأمل می‌باشد.

وی با تأکید به این مطلب که گردشگری سلامت زمانی در گردشگری سیاحتی و زیارتی خلاصه می‌شد بیان داشت: هم اکنون برای توسعه گردشگری سلامت باید امکانات موجود را با همدیگر ضمیمه کرد تا هم‌افزایی صورت بگیرد، به ویژه در زمینه‌هایی که بین کشورهای اسلامی این تخصص و توانمندی وجود داشته باشد.

خزعلی در ادامه مبحث توسعه‌ی گردشگری سلامت با استناد به آیه ۲۰۰ سوره مبارکه آل‌عمران گفت: توانمندی‌های کشورهای اسلامی باید با هماهنگی و شکیبایی بیشتر، فراتر از مرزهای جغرافیایی در تمام حوزه‌های علم و دانش و فرهنگ تقویت شود.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های موجود کشور، در طب اسلامی و دسترسی به گیاهان دارویی و طبیعت درمانی عنوان کرد: دسترسی آسان و قیمت مناسبِ خدمات مختلف از جمله مبحث آموزش به عنوان امتیازات نسبی گردشگری در ایران مطرح است که منجر به رشد این صنعت خواهد شد و از سوی دیگر اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جز مزیت‌های اصلی رشد این صنعت خواهد بود.

وی در خصوص استقبال بانوان مسلمان از خدمات پزشکی توسط متخصصان زن در ایران گفت: بسیاری از زنان مسلمان این تقاضا را دارند که یک پزشک زن در جریان معالجه و درمان ورود کند و حضور بانوان متخصص ایرانی در عرصه‌های مختلف پزشکی می‌تواند بستر مناسبی برای تعاملات بیشتر در صنعت گردشگری سلامت باشد.

خزعلی عنوان داشت مطابق آمار، گردشگری سلامت با همه شرایط خاص، بحران‌های اقتصادی و کرونا در سال‌های اخیر همچون گذشته این صنعت، رشد اقتصادی خوبی داشته، که با سرمایه‌گذاری جدی می‌توان نسبت به برخی منابع موجود، قوی‌تر عمل کنیم تا سوددهی بیشتری نیز داشته باشد، اقتصادی صرف نیست و ادامه داد: کشورهای اسلامی در صنعت گردشگری سلامت، باید تعاملات علمی بالا و چشمگیری داشته باشند و از نظر علمی توانمندی‌های خود را به یکدیگر منتقل کنند.

معاون رئیس جمهور با بیان این مطلب که کشورهای اسلامی باید از نظر مرجعیت علمی با یکدیگر تعامل داشته باشند اظهار داشت: غرب اجازه نمی‌دهد برخی تخصص‌ها در کشورهای مسلمان وارد شود اما ما همچون همیشه باید با همت جوانان خود این انحصار علمی و تخصصی رایج در جهان غرب را از میان برداریم.

وی در صنعت گردشگری سلامت و مبحث آموزش سه نکته را خاطرنشان کرد و افزود: آموزش نکته نخستی است که باید کشورهای اسلامی به آن توجه داشته باشند و تبادل خوبی در این حوزه بین کشورها صورت بگیرد و نکته بعد سرمایه‌گذاری روی سلامت بانوان می‌باشد که بیشترین مراجعات پزشکی را دارند و مبحث آخر «توجه به اشتراکات فرهنگی» ست که می‌تواند به توسعه و جذب گردشگری سلامت کمک کند.

معاون رئیس‌جمهور به برنامه دولت جهت تسهیل صدور مجوزهای گردشگری سلامت اشاره کرد و اذعان داشت: برای تضمین کیفیت خدمات گردشگری سلامت، باید در حوزه درمان و پس از درمان پیگیری لازم صورت گرفته و نیز در آموزش مترجمان متخصص و مسلط به آداب میهمان‌نوازی و پرستاری و نیز اصطلاحات پزشکی سرمایه‌گذاری مناسبی شود.

کد خبر 5347538

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت امور زنان ریاست جمهوری گردشگری سلامت سلامت زنان شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش کیفیت هوای تهران مهدی چمران سازمان تامین اجتماعی گردشگری سازمان اموال تملیکی پیش بینی وضعیت هوا شهر تهران کمیته امداد امام خمینی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد

هما خورشیدی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد گفت: دوره صرفه‌جویی انرژی در تأسیسات گردشگری و دوره بازآموزی راهنمایان گردشگری از سری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان صنعت گردشگری، امروز و فردا در یزد برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره‌ها به صورت رایگان با محوریت این اداره‌کل و توسط مؤسسات آموزشی خدمات گردشگری و باهدف آشنایی با مباحث روز صنعت گردشگری برای شاغلان و فعالان این صنعت برگزار می‌شود و در پایان برای هر کدام از شرکت‌کنندگان گواهینامه صادر می‌شود.

خورشیدی، ضمن اشاره به اهمیت آموزش و بازآموزی فعالان صنعت گردشگری گفت: تأمین نیروی انسانی ماهر یکی از مهمترین بخش‌های تاثیرگذار در حوزه گردشگری است که با حمایت دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور و به منظور ارتقای سطح شاغلان این صنعت زمینه اجرای دوره‌های توانمندسازی فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد