Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از رهبران جریان حکمت ملی عراق گفت که تشکیل دولت اکثریت در این کشور بسیار بعید است و باید به فکر دولت ائتلافی بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یکی از رهبران جریان حکمت ملی عراق به رهبری «عمار الحکیم» گفت که شرایط سیاسی در این کشور به گونه‌ای است که دولت ائتلافی و توافقی پاسخگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حسن فدعم»، امروز به خبرگزاری بغداد الیوم گفت که «شرایط و اوضاع سیاسی همه را وا می‌دارد که به سمت دولت توافقی حرکت کنند؛ دولتی که مورد حمایت همه طرف‌های سیاسی و با مشارت همه باشد.»

او با بیان اینکه «دولت اکثریت خیلی بعید است»، اظهار داشت: «هیچ گروهی یا شخصیت سیاسی نمی‌تواند سیاست تحمیلی را در عراق اجرا کند، به ویژه اینکه نظام پارلمانی در این کشور وجود دارد که می طلبد به منظور تشکیل دولت جدید، ائتلافات و توافق‌هایی بین همه کسانی باشد که در انتخابات اخیر برنده شدند.»

بر اساس قانون اساسی، فراکسیون پارلمانی حائز اکثریت حق دارد نخست وزیر را معرفی و کابینه را تشکیل دهد، با این حال، کاهش استقبال از انتخابات اخیر و عدم احراز اکثریت کرسی‌های پارلمان عراق از سوی جریان و ائتلاف خاصی، ائتلاف‌های انتخاباتی را مجبور به ایجاد ائتلاف با یکدیگر جهت کسب عنوان «فراکسیون اکثریت» خواهد کرد.

دیدگاه سیاستمداران عراقی درباره اعتراضات به انتخابات و رایزنی درباره تشکیل دولتتوافقات مهم رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر عراق با هیئت هماهنگی احزاب شیعه

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات عراق اخبار عراق انتخابات عراق اخبار عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات دور دوم مجلس اظهار کرد: احزاب و تشکل‌های سیاسی نسبت به ترغیب و تشویق مردم نسبت به شرکت مردم در انتخابات دور دوم مجلس نقش کلیدی دارند.

او افزود: شرایط اقتضا می‌کند که رسانه ملی و گروه‌های تاثیر گذار از هیچ تلاشی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات فروگذار نکنند و تلاش بیشتری در این حوزه انحام دهند.

رئوفیان متذکر شد: اصلی که به هر نظام سیاسی مشروعیت مردمی می‌بخشد مشارکت مردمی در انتخابات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بیش از هر کلید واژه‌ای، به ویژه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، از این کلیدواژه استفاده کردند تا اینکه مشارکت مردم نسبت به پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌های رسمی افزایش پیدا کرد.

عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم از شرایط موجود و عملکرد دولت و مجلس ناراضی‌اند و خواهان تحول هستند.

او متذکر شد: مجلس باید نسبت به ایجاد تحول در جامعه تلاش کند که لازمه تحقق این امر شکل گیری کمیسیون‌های تخصصی مبتنی بر معیار‌های تحول آفرین است. همچنین هیات رئیسه مجلس باید بتواند منشا تغییرات مثبت باشد و لازمه آن انتخاب اعضای با کفایت برای هیات رئیسه است.

رئوفیان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: نمایندگان مجلس باید به اولویت‌های مردم از جمله کاهش نرخ بیکاری و کنترل نوسان ارز بپردازند، چرا که این موارد مشکلات عدیده‌ای را برای کشور رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم