Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با شرکت‌های دانش بنیان و ایده پردازان بر ضرورت تفکیک از مبدا و تقویت اپلیکیشن‌ها به عنوان محور اصلی جمع‌آوری پسماند خشک تاکید شد.

به گزارش ایسنا، شادی مالکی معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند با اشاره به نشست مشورتی با مدیران کارخانه‌های MRF و شرکت‌های دانش بنیان و ضرورت آن گفت: هدف از راه‌اندازی ام آر اف این است که تغییری اساسی در روند ورودی پسماند به آرادکوه را رقم بزنیم؛ ورودی‌ها را به حداقل برسانیم و تفکیک به صورت حداکثری اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه هدف ما از راه‌اندازی ام آر اف ها صرفا جداسازی پسماند خشک و تر در این کارخانه‌ها نیست، گفت: ما بحث تفکیک از مبدا را به جد دنبال خواهیم کرد. تفکیک از مبدا سیاست و هدف اصلی ماست و این موضوع را با قدرت و جدیت دنبال می‌کنیم و امیدواریم میزان تفکیک در مبدا با بهره‌گیری از اپلیکیشن‌ها، آموزش‌های لازم و مشارکت شهروندان بالا برود.


بنابر اعلام روابط عمومی شهرداری تهران، معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این مطلب که اپلیکیشن باید فراگیر شود و با اطلاع‌رسانی مناسب تبدیل به بازوی اصلی جمع‌آوری پسماند خشک بشود، گفت: در این نشست شرکت‌های دانش بنیان و ایده پردازان با مدیران کارخانه‌های MRF حضور داشتند، طرح‌هایی ارائه دادند که این طرح‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تایید، ارتباط این استارتاپ‌ها با سرمایه‌گذاران ام آر اف برقرار می‌شود. همه تلاش ما این است که بتوانیم این ایده‌های نوین را در مسیر تفکیک پسماند و به حداقل رساندن میزان دفن و حفظ محیط زیست  پیاده‌سازی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداري تهران پسماند پسماند خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد

یوسف یوسفی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در اراک گفت: این میزان پسماند و نخاله ساختمانی از اسفندماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه امسال جمع آوری شد و در اجرای این طرح ۴۸۰ هکتار از اراضی استان مرکزی پاکسازی شد.

وی بیان کرد: تداوم اینگونه طرح‌ها، راهکار مناسبی برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرده است.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه جاده‌ها، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها برعهده بخشداری‌ها است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود