Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه شورای مدیران معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به یاد هنرمندان درگذشته از جمله ایران درودی، کامبیز درم بخش، ساشا کشوادی و پورنگ پورشیرازی نوازنده ارکستر که در روزهای اخیر دار فانی را وداع گفتند، عصر دوشنبه ۱۷ آبان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود شالویی سرپرست معاونت امور هنری در این جلسه گفت: عدالت فرهنگی و توجه به فرهنگ و هنر در همه استانها در راستای سیاست و برنامه دولت، از برنامه های معاونت امور هنری است و طرح آموزش رایگان هنر نیز توسط دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری با همکاری بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارت کل استان ها آغاز شده است.

شالویی ادامه داد: ضرورت دارد فرهنگ، ادبیات و تاریخ ایران اسلامی و هویت های فرهنگی بومی به عنوان یک رویکرد جدی در برنامه های هنری مدنظر قرارگیرد.

حمید قبادی مشاور اجرایی معاونت امور هنری نیز در این جلسه با اشاره به حمایت از استان‌ها گفت: تفاهم نامه های حمایت معاونت امور هنری از فعالیت ها و برنامه های هنری استانها با ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها تدوین می شود و در قالب این تفاهم نامه ها، معاونت امور هنری حمایت از فعالیت های هنری استانها را انجام می دهد که این حمایت ها در سال جاری افزایش می یابد.

در این جلسه، قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی با ارایه گزارشی از فعالیت های حوزه هنرهای نمایشی با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان و جشنواره های تئاتر استانی در همه استانها گفت: حمایت از نمایشنامه نویسی از برنامه های اداره کل است و در سال جاری نیز حمایت از تولید و انتشار چند نمایشنامه در دست انجام است.

محمد اله یاری سرپرست دفتر موسیقی در این جلسه با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی کرمان و پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: افزودن بخش آهنگسازی در جشنواره موسیقی جوان از امسال و برنامه ریزی برای دبیرخانه دایمی جشنواره موسیقی نواحی کرمان براساس تفاهم نامه ای در راستای تقویت جشنواره با استان کرمان از ویژگی های دوره اخیر این جشنواره هاست. امور سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر نیز در حال انجام و فراخوان های بخش رقابتی و غیررقابتی اعلام شده است.

هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی با ارایه گزارشی از فعالیت های هنرهای تجسمی گفت: برنامه ریزی های چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر انجام و با نظر شورای سیاستگذاری، فراخوان جشنواره تدوین و اعلام شد که در این دوره جشنواره مشارکت استان ها به طور جدی مورد توجه است. همچنین نمایشگاه های موزه هنرهای معاصر تهران با توجه به رویکرد جدید موزه با تمرکز بر پژوهش، برنامه ریزی شده است.

علی اکبر صفی پور مدیر کل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری نیز با رایاه گزارشی از طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم گفت: این طرح بر اساس برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توجه به فرهنگ و هنر در مناطق محروم آغاز شده است که با استقبال استانها مواجه شد و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای اجرای این طرح تعامل و مشارکت فعالی دارند.

صفی پور در ادامه گفت: در سال جدید ۱۰ هنرستان هنرهای زیبای دختران و پسرانه در کشور راه اندازی شد که هنرستان های دخترانه و پسرانه جیرفت در جنوب کرمان که هفته گذشته افتتاح شد از جمله این هنرستانهاست.

مریم پورشهابی دبیر کارگروه ساماندهی مدو لباس کشور، نیکنام حسینی پور؛ مدیر عامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت و عباس عظیمی رییس مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی هم گزارشی از فعالیت های خود ارایه کردند.

احمد صدری دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، سیدامین مؤیدی اصفهانی مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت امور هنری، عبادرضا اسلامی رییس فرهنگسرای نیاوران، رضا بصیرت مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، عبدالرحیم سیاهکارزاده رییس مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی، احسان آقایی رییس موزه هنرهای معاصر تهران و علیرضا حفیظی مدیر حراست معاونت امور هنری در این جلسه حضور داشتند.

کد خبر 5347585 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمود شالویی حمید قبادی قادر آشنا دفتر موسیقی وزارت ارشاد اداره کل هنرهای نمایشی هادی مظفری کامبیز درم بخش تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان کارگردان تئاتر فیلم سینمایی فرانسه درگذشت چهره ها جشنواره فیلم فجر فیلم کوتاه جشنواره سینمایی هنرمندان تئاتر فیلم منصور سریال ایرانی تله فیلم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت امور هنری جشنواره موسیقی هنرهای تجسمی فعالیت ها برنامه ریزی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود

کریم خورشیدوند در نشست بزرگداشت دهه کرامت، با تاکید بر ضرورت پشتیبانی ادارات و نهاد‌ها از برنامه‌های مردم محور، اظهار کرد: باید از ظرفیت همه مراکز دینی و فرهنگی برای هر چه با شکوه‌تر برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت استفاده شود.

وی با بیان اینکه دهه کرامت فرصتی برای تقویت فرهنگ دینی و نهادینه سازی فرهنگ رضوی است، افزود: دهه کرامت یکی از برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی مهم است و هر ساله تمام نهاد‌ها نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع با محوریت امام رضا (ع) اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌ها و مسئولان شهرستانی باید هرچه بیشتر با ستاد بزرگداشت دهه کرامت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار برای عموم مردم باشیم.

خورشیدوند دهه کرامت را ظرفیت مناسبی برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و مذهبی دانست و اضافه کرد: برنامه‌های این دهه و ایام صادقیه باید با هم افزایی، مشارکت، خلاقیت و فراگیری تهیه و تدوین شود.

رییس شواری هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: دهه کرامت فرصتی برای رساندن پیام امامت، ولایت و کرامت است و باید از این مناسبت برای گرامیداشت مقام دختر مسلمان و مقابله با هجمه‌های دشمنان بهره گرفته شود.

حجت الاسلام احمدرضا غلامی گفت: برنامه‌های محوری دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های استان به ستاد بزرگداشت دهه کرامت اعلام شده است و براساس ظرفیت ادارات برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رکن مردم محوری در جشن‌های بزرگداشت دهه کرامت بیان کرد: در طول دهه کرامت جشن‌های مردم محور در مساجد، محلات و مناطق محروم با پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی استان برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با رویکرد تقویت فرهنگ دینی، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ رضوی و ایجاد شور و شعف برای عموم مردم برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان در ادامه این نشست اظهار کرد: در طول دهه کرامت برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در این کانون‌ها برگزار می‌شود و مشارکت و پشتیبانی دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی استان جهت تقویت برنامه‌های بزرگداشت ضروری است.

محمد چگنی نژاد افزود: برنامه‌های بزرگداشت دهه کرامت با محوریت ترویج فرهنگ رضوی، جریان سازی اجتماعی و ارتقای فرهنگ دینی برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: ده‌ها برنامه به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، میلاد امام رضا (ع) و حضرت شاهچراغ (ع)، مراسم جشن روز دختر با حضور خادمان حرم رضوی به همراه برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، قرآنی و آموزشی در سطح مساجد دارای کانون فرهنگی هنری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در لرستان ادامه داد: همچنین همزمان با شب میلاد باسعادت امام رضا (ع) ۲ برنامه شاخص در شهر خرم آباد و یک برنامه با محوریت مساجد در هر کدام از شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) دریکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»