Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب‌علی نظری در نشست مشترک با اعضای قرارگاه رسانه خراسان رضوی که در دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: ما در جایگاه خدمت، مأمور به تلاش هستیم و باید در نتیجه تفکر، عمل کنیم.

وی در خصوص لزوم جلوگیری از بروز التهاب در جامعه، ادامه داد: باید از آرامش جامعه مثل سلامت فردی خودمان مراقبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی با بیان این‌که یکی از ضرورت‌های مدیریت فعلی جامعه، جلوگیری از بروز التهاب است که در این خصوص رسانه‌ها بسیار می‌توانند اثرگذار باشند، خاطرنشان کرد: دشمن بطور مرتب در حال عملیات روانی است و اهالی رسانه باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.

وی بیان کرد: به‌دنبال این هستیم که علاوه بر فعال کردن ظرفیت‌های موجود غیرفعال، برای ایجاد و گسترش ظرفیت‌های جدید نیز اقدام شود.

نظری افزود: رویکرد ما در استانداری، دستگاه محور است و دستگاه‌ها باید در ارتباط با وظایف خود فعال بشوند و در کنار آن، باید جریان‌های مردمی را در همه عرصه‌ها فعال کرده و دستگاه‌ها فقط هدف‌گذاری عملیاتی انجام دهند.

وی، یکی از مشکلات اساسی برخی دستگاه‌ها را عدم مدیریت و پیگیری دانست و گفت: در عین حالی که همه بخش‌ها را مدیریت می‌کنیم، مردم نیز باید صداقت عمل دستگاه‌ها را حس کنند.

استاندار خراسان رضوی در خصوص سفرهای شهرستانی، ضمن اشاره به هدفمند بودن این سفرها، بیان کرد: در این سفرها مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار قبل را پیگیری خواهیم کرد تا به نتیجه برسند.

وی متذکر شد: برای باز شدن گره مشکلات زندگی مردم باید در فضایی تعاملی و منطقی و همه در کنار هم فعالیت کنند.

گفتنی است؛ در این نشست مشترک، مدیران و نمایندگان رسانه‌های حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

کد خبر 5347552

منبع: مهر

کلیدواژه: خراسان رضوی مشهد استانداری خراسان رضوي یعقوبعلی نظری اصحاب رسانه نشست هم اندیشی ویروس کرونا یوم الله 13 آبان بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان عکس استانها بارش باران واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران استانداری سمنان کرمانشاه سفر استانی ایلام دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • فیلم| حل مشکلات اصناف در میز خدمت
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار