Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-07@16:10:44 GMT

چرا فوتبال ساحلی ایران افت کرده است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۷۰۱۱

چرا فوتبال ساحلی ایران افت کرده است؟

حمید رضا حق شناس-  به گزارش خبرگزاری فارس، مسابقات فوتبال ساحلی جام بین قاره‌ای سال گذشته به دلیل شیوع کرونا برگزار نشد اما با تصمیم مسولان برگزاری، این مسابقات با حضور ۸ تیم روسیه، ایران، ژاپن، پاراگوئه، امارات، پرتغال، اسپانیا و سنگال در دو گروه چهار تیمی از ۱۵ آبان در امارات برگزار شد.

البته در این دوره  تیم‌های مدعی برزیل، تاهیتی ، اروگوئه، سوئیس، ایتالیا و …  حضور نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در گروه B با تیم‌‌‌‌های روسیه، ژاپن و پاراگوئه همگروه بود در گروه A نیز تیم های امارات، پرتغال، اسپانیا و سنگال  به مصاف هم رفتند.

تیم ملی ساحلی کشورمان در ابتدا و در مرحله گروهی تیم‌های پاراگوئه و ژاپن را شکست داد اما مغلوب تیم روسیه شد و به عنوان تیم دوم به مرحله بعدی این رقابت‌ها صعود کرد. در این مرحله دوم حریف سنگال صدرنشین گروه A شدند و این تیم را  شکست داده و در نهایت در فینال بار دیگر حریف روسیه شدند که این بازی را بار دیگر به روس ها واگذار کردیم و در نهایت نایب قهرمان این دوره از رقابت ها شدیم.

نگاهی به ترکیب تیم ملی فوتبال ساحلی گویای این است که اکثر ملی پوشان از تیم گلسا پوش یزد قهرمان لیگ برتر بودند. در رقابت هایی که این دوره انجام شد به لحاظ تاکتیکی دچار ضعف هایی بودیم که قابل تامل هستند.

فوتبال ساحلی کشورمان همواره در رنکینگ جهانی رتبه دوم را دارا بود اما اکنون به رتبه چهاردهم سقوط کرده ایم. بازی های این دوره هم نشان داد که با تیم قوی که داشتیم فاصله زیادی داریم و در غیاب قدرهای فوتبال ساحلی باز هم نتوانستیم به مقام قهرمانی برسیم.

*بازی‌های جام بین قاره ای فوتبال ساحلی و بی تاثیری در رنکینگ جهانی

مسابقات جام بین قاره‌ای مستقیم زیر نظر سازمان جهانی برگزار می شود و ربطی به مسابقات فیفا و رنکینگ جهانی ندارد و از طریق اسپانسر‌ برگزار می‌شود و به دلیل حضور پرشور تماشاگران ایرانی در دبی تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان همواره یکی از تیم‌های شرکت کننده در این مسابقات است، حتی در صورت ناکامی در بازی‌‌‌های قهرمانی آسیا.

* از رتبه دوم به ۱۴ رسیدیم

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در حالی در این مسابقات حاضر شد که در سال ۲۰۱۷ در رتبه دوم جهان قرار داشت  اما متاسفانه به دلیل عدم حمایت فدراسیون فوتبال، این رشته پرافتخار طی ۴ سال گذشته از رتبه دوم به جایگاه ۱۴ رنکینگ جهانی قرار گرفته است. بعد از ناکامی در بازی‌‌های آسیایی به خصوص حذف تیم ملی از رقابت های جام جهانی روسیه انتقادات از عملکرد کمیته فوتبال ساحلی به خصوص مسئول وقت این کمیته یعنی پریا شهریاری بالا گرفت. در نهایت هم با انتخابات فدراسیون فوتبال و تغییرات در کمیته ها، کمیته فوتبال ساحلی هم دچار تغییر شد و این بار صندلی ریاست آن به محتشم رئیس هیات فوتبال بوشهر رسید.

*وعده هایی که در حد شعار باقی ماند

  بعد از انتخاب محتشم، وی مدعی بود که یکی از برنامه‌های اصلی اش حمایت از  بخش استعدادیابی و همچنین فعالسازی رده‌های فوتبال ساحلی، استفاده از تجربه پیشکسوتان در جایگاه‌های مختلف‌‌‌‌ است اما این صحبت ها در حد شعار باقی ماند. وی در  حال حاضر رییس هیات فوتبال استان بوشهر است و همزمان رئیس کمیته فوتبال ساحلی نیز هست. علاوه بر این رئیس اداره استاندارد استان البرز هم هست. پیش از این هم در خبرگزاری فارس در مورد این موضوع گزارش نوشته بودیم و واقعا جای سوال است که چطور یک نفر می تواند به همه این مسئولیت ها برسد.

برخی تصمیمات محتشم نیز دارای ابهام است مثلا وی بیک وردی را بدون هیچ رزومه ای در فوتبال ساحلی به عنوان مدیر تیم ملی انتخاب کرد. تصمیمی که حتی باعث شد تا پیشکسوتان این رشته به آن انتقاد کنند. او حتی در انتخاب مدیر رسانه ای تیم ملی هم همین شیوه را در پیش گرفت و باعث تعجب شد.

اگر نگاهی به میانگین سنی بازیکنان ملی پوش فوتبال ساحلی بیندازیم متوجه می شویم که سن تیم ملی رو به افزایش است و به نظر می رسد پشتوانه سازی خوبی هم برای آینده نشده و گویا این موضوع خیلی در دستور کار کمیته ساحلی نیست و جای تعجب است که چرا در همین رقابت های بین قاره ای از بازیکنان جوان تر استفاده نشد تا هم محک بخورند هم دارای تجربه بین المللی شوند.

* آیا لیگ کمکی به پیشرفت تیم ملی کرده است؟

سوالی که این روزها مطرح می شود این است که آیا برگزاری لیگ‌ برتر و دیگر رده ها خروجی مناسبی برای تیم ملی داشته است؟ چرا کادر فنی استفاده از بازیکنان جوان را در دستور خود قرار نمی‌دهد؟

آخرین شاهکار هم که مربوط به عدم حضور تیم ملی در مراسم بهترین ها می شود. گفته می شود اعضای تیم ملی به دلیل نداشتن کت و شلوار رسمی نتوانستند در این مراسم حاضر شوند! این درحالیست که به غیر از اعضای تیم افراد دیگری هم همراه تیم به امارات رفته بودند و واقعا سوال اینجاست که فدراسیون چطور همراه با تیم اعزام کرده اما از کت و شلوار رسمی برای اعضای تیم ملی خبری نبوده است.

فوتبال ساحلی مسابقات آسیایی و انتخابی جام جهانی را در پیش دارد و باید دید فدراسیون فوتبال برای رشته ای که برایش افتخار آفرین بوده چه برنامه ای دارد و چه زمانی حاشیه های مدیریتی دست از سر این رشته بر می دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فوتبال ساحلی کشورمان تیم ملی فوتبال ساحلی رنکینگ جهانی بین قاره ای تیم ملی رقابت ها رتبه دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم نوجوانان والیبال ساحلی ایران قهرمان آسیا شد

به گزارش قدس آنلاین، رقابت‌های والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا که با حضور ۳۲ تیم از چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت آغاز ‌شده بود، ظهر امروز (یکشنبه ۱۶ اردیبهشت) با قهرمانی ایران به پایان رسید.

در دیدار فینال این مسابقات که در شهر روی‌اِت کشور تایلند برگزار شد، تیم ملی والیبال ساحلی ایران یک (حبیب اکبرزاده – امیرعلی قلعه‌نوی) به مصاف نماینده نخست لبنان رفت و با اقتدار این تیم را شکست داد و قهرمان قاره کهن آسیا شد.

ملی‌پوشان ساحلی ایران در دو ست متوالی با امتیاز مشابه ۲۱ بر ۱۲ لبنان (الحبیب هادی – ابی کرم جاد) را شکست دادند تا والیبال ساحلی ایران برای دومین بار قهرمان زیر ۱۹ سال آسیا شود.

اکبرزاده و قلعه‌نوی در مرحله مقدماتی در گروه C قرار داشتند و ویتنام یک (انگوین هووآنگ لانگ – دان چان سامای)، استرالیا دو (بنت فینلی – فجس آدام) و تایلند سه (اوتای جائنگ – وانسون گوئن) را شکست دادند و به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعد شدند.

تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران با شکست هنگ‌کنگ دو (وونگ هویی یو – لی هویفونگ) و نیوزلند دو (پاچئو داوی – وستی توماس) به مرحله نیمه‌نهایی راه یافت و سهمیه جهانی گرفت و در مرحله نیمه‌نهایی نیز استرالیا یک را از پیش رو برداشت و فینالیست شد.

بدین ترتیب تیم ایران با کسب هفت برد متوالی قهرمان مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا شد.

نادر انصاری، ناظر داوری مسابقات قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیاست و عبدالرئوف بستگانی به عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری (مربی)، محمد رمضانی (سرپرست) و اکبر مسیبی به عنوان داور همراه، ملی‌پوشان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.

والیبال ایران سال ۱۴۰۳ را با عنوان نایب‌قهرمانی تیم ملی والیبال برفی در مسابقات آسیایی چین آغاز کرد، در ادامه تیم ملی یک ساحلی ایران در تور نووالی موفق به کسب مقام قهرمانی و مدال طلا شد و در سامیلا به عنوان نایب‌قهرمانی دست یافت.

دیگر خبرها

  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • احضار دو بازیکن استقلال و ذوب‌آهن به کمیته انضباطی
  • دومین قهرمانی تیم والیبال ساحلی نوجوانان در آسیا
  • تیم نوجوانان والیبال ساحلی ایران قهرمان آسیا شد
  • تیم ملی والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان آسیا شد
  • دومین قهرمانی تیم والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران در آسیا
  • تیم والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان قاره آسیا شد
  • زیر آب رفتن بوستان‌های ساحلی دزفول با پر شدن سد دز (فیلم)