Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، «وحید خاوئی» با اشاره به اقدام‌های این بنیاد برای حمایت از اشتغال‌زایی در مناطق روستایی کشور اظهار داشت: بنیاد مستضعفان برای حمایت از اشتغال در مناطق محروم و روستایی کشور چارچوب خاصی را تدوین کرده و بر اساس این چارچوب، پیش از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی که به صورت تسهیلات قرض الحسنه در نظر گرفته شده، پویایی‌های اقتصادی و قابلیت‌های موجود در هر منطقه از مناطق هدف خود در طرح آبادانی و پیشرفت را مد نظر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: در این مرحله از میان ۶ رسته شغلی که شامل رسته‌های زراعت، دام سنگین، دام سبک، زنبورداری، صنایع دستی و گیاهان داروئی است، رسته دارای بیشترین فراوانی در هر منطقه با توجه به دارا بودن بیشترین ظرفیت توسعه‌ای شناسایی می‌شود و پس از نهایی شدن، با کمک کارشناسان متخصص، هر دو بخش تولید و بازار مورد واکاوی و تحلیل دقیق قرار می‌گیرد.

مدیرعامل بنیاد علوی گفت: پس از تکمیل تحلیل‌های فنی، برنامه‌ریزی عملیاتی برای افزایش بهره‌وری هریک از این رسته‌های شغلی در منطقه مورد نظر انجام می‌شود و با توجه به نتایج تحلیل‌های انجام شده و نقاط گلوگاه تولید و عرضه محصولات تولیدی که پیش از این در هر رسته و منطقه شناسایی شده بود، برنامه عملیاتی و گام به گام تدوین می‌شود.

خاوئی با بیان اینکه این بنیاد برنامه مدونی برای پایدارسازی اقدام‌های انجام گرفته برای توانمندسازی و پایداری اشتغال در این مناطق در دست انجام دارد، افزود: در این مسیر بنیاد مستضعفان تلاش دارد تا در هر رسته شغلی با تثبیت شبکه انسانی و به‌روز رسانی‌های مستمر، از پایدارسازی اشتغال ایجاد شده اطمینان یابد.

وی با اشاره به آمار پرداخت ۱۶۷ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال‌زایی در سال ۹۹ توسط بنیاد مستضعفان، گفت: بنیاد مستضعفان سال گذشته بیش از ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی را با هدف توانمندسازی محرومان پرداخت کرد و این در حالی بود که از این میزان، ۱۱۴ میلیارد تومان برای مناطق هدف محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان اختصاص یافت و ۵۲ میلیارد تومان از این تسهیلات نیز برای اشتغال‌زایی در خارج از مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت تخصیص داده شد.

به گفته خاوئی، در سال ۹۹ این تسهیلات قرض الحسنه زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ نفر را در مناطق روستایی و محروم کشور ایجاد کرده است و به‌طور میانگین با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، هزینه ایجاد هر شغل در حدود ۲۷ میلیون تومان بوده است.

برچسب‌ها مناطق محروم ایرنا بنیاد علوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اشتغال زایی بنیاد علوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم ایرنا بنیاد علوی مناطق محروم ایرنا بنیاد علوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اشتغال زایی بنیاد علوی بنیاد مستضعفان تسهیلات اشتغال میلیارد تومان اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی گفت: بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تسریع کرده و تلاش مضاعفی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی باید موانع و مشکلات را رفع و نسبت به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بسته شود.

رضازاده گفت: در شأن کشور ما نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شأن و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی ادامه داد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی باید تسهیل گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب پذیر کمک کنیم.

کد خبر 748133

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان