Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرانسیس هاوگن خطاب به قانون گذاران اتحادیه اروپا گفت: پیش‌نویس قانون ملزم کردن شرکت‌های فناوری به مقابله با محتوای آنلاین غیرقانونی باید به یک استاندارد جهانی تبدیل شود.

 وی افزود: اگر به دنبال جهانی ایمن تر هستیم، باید این نوع قوانین تقویت شوند. هاوگن کارمند سابق فیس‌بوک بود که به عنوان مدیر محصولات در گروه اطلاعات غلط این شرکت مشغول به کار بود و در هفته‌های اخیر بارها این شرکت را به اولویت دادن به کسب سود و بی توجهی به نفرت پراکنی و انتشار اطلاعات غلط از طریق پلتفرم خود متهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاوگن اخیراً در برابر کمیته پارلمانی اروپا شهادت داده و در لندن، لیسبون، برلین نیز جلساتی را برگزار کرده است. قانون گذاران اتحادیه اروپا به دنبال تصویب قانونی موسوم به قانون خدمات دیجیتال هستند که توسط مارگارت وستاگر رئیس واحد ضد انحصار اتحادیه اروپا پیشنهاد داده شده است.

افشاگر فیس‌بوک در مورد این قانون گفته است: قانون خدمات دیجیتال هم اکنون در اختیار پارلمان اروپا است و پتانسیل آن را دارد که به یک استاندارد جهانی طلایی مبدل شده و الهام بخش سایر کشورها و از جمله آمریکا باشد. این قانون باید قوی بوده و اجرای قدرتمندانه‌ای داشته باشند، در غیر این صورت یک نسل فرصت مناسبی را برای همسو کردن آینده فناوری و دموکراسی از دست خواهند داد.

هاوگن گفت که محتوای رسانه‌های خبری نباید از قوانین مذکور مستثنی شود زیرا کمپین‌های انتشار اطلاعات نادرست همچنان می‌توانند با سو استفاده از پلتفرم‌های دیجیتالی که توسط ناشران مورد استفاده است، اقدامات سو خود را انجام دهند./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است