Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: سه درصد جامعه کارآفرین هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمدعلی زلفی‌گل، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، در ششمین همایش ملی تجلیل از نفرات برتر و رتبه‌های زیر 100 کنکور سراسری بدون احتساب سهمیه جامعه شاهد و ایثارگر طی سخنانی اظهار داشت: اگر انسان‌های موفق همیشه بدانند که در کسب موفقیت‌هایشان دیگران نیز نقش موثری داشتند بدون شک نحوه کردار و رفتارشان متفاوت خواهد شد؛ بنابراین فکرنکنیم که به تنهایی صاحب موفقیت شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زلفی‌گل با بیان اینکه ضمن تقدیر و خداقوت گفتن به رتبه‌های برتر شاهد و ایثارگر باید به خانواده‌ها و اساتید و معلمان آن‌ها هم تبریک گفت، عنوان کرد: بیشتر از کسب موفقیت، حفظ موفقیت‌تر سخت‌تر است؛ بنابراین دست از تلاش برندارید و همچون گذشته با موفقیت پیش روید.

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: دانشمند شدن و کسب موفقیت‌های علمی و دانشی یکباره اتفاق نمی‌افتد و تدریجی و پلکانی است پس سیر پیشرفت علمی را پلکانی بالا روید.

منادی سفیدان رئیس کمیسون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه 3 درصد افراد جامعه کارآفرین هستند، ادامه داد: خود را جزو این دسته از افراد ببینید و کاری کنید که بتوانید برای جوانان این مملکت اشتغالزایی و کارآفرینی داشته باشید چراکه یکی از موضوعات مهم امروز اشتغال جوانان است.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: حدود 6300 شرکت دانش بنیان فعال در کشور داریم، اما در کشور‌های همسایه تعداد این شرکت‌ها 10 برابر است. انتظار داریم که رتبه‌های برتر به این سمت حرکت کنند، چون دیگر دشمن با سلاح و ... به ما حمله نمی‌کند، دشمن فکر می‌کند، هک می‌کند و یکباره پمپ بنزین‌های ما را با هک کردن دچار اختلال می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان