Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت تجاری از تولید محفظه خلائی در ابعاد میوه آواکادو خبر داده که در آینده به حسگرهای مکانیکی کوانتومی برای ارائه خدمات ناوبری بدون نیاز به ماهواره‌های جی پی اس مجهز می‌شود.

این محفظه خلاء با استفاده از تیتانیوم و یاقوت کبود ساخته شده و مسیریابی را با دقتی زیاد و بدون نیاز به ماهواره‌های موقعیت‌یاب ممکن می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه در سال‌های اخیر استفاده از فناوری جی پی اس برای موقعیت‌یابی جغرافیایی همه گیر شده، اما اختلال عمدی یا سهوی در فناوری جی پی اس در دره‌های کوهستانی یا مناطق قطبی می‌تواند مشکلاتی را برای کاربران ایجاد کند.

آسیب پذیری جی پی اس ناشی از وابستگی آن به مجموعه ماهواره‌هایی است که در مدار زمین گردش می‌کنند. قطع دسترسی به سیگنال‌های این ماهواره‌ها مسیریابی را بر روی زمین ناممکن می‌کند.

سیستم جایگزین جی پی اس که نمونه‌های اولیه آن در دوره جنگ جهانی دوم ابداع شد و بر روی زیردریایی‌ها نصب شد، سیستم هدایت اینرسی نام دارد و به طور کاملاً مستقل با استفاده از شتاب سنج و ژیروسکوپ موقعیت جغرافیایی را شناسایی می‌کند. برای افزایش دقت این سیستم از حسگرهای کوانتومی مستحکم استفاده می‌شود که ضدزنگ هستند.

با ایجاد خلاء در این محفظه و هدایت جریان برق می‌توان موقعیت جغرافیایی را به طور دقیق مشخص کرد. البته محققان آمریکایی می‌گویند برای تجاری سازی کامل این سیستم نیاز به پنج سال صرف وقت هست./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جی پی اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان

ایسنا/گلستان سرپرست بنادر و دریانوردی گلستان با اشاره به استقبال گردشگران از ناودگان دریایی مسیر بندرترکمن به آشوراده گفت: این مسیر نیازمند علائم کمک ناوبری جهت ایمن‌سازی آبراه بوده که با همکاری واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

سیدمحسن طیرانی صبح جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد با مدیرکل و کارکنان بنادر استان گلستان ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمرثمر بود.

به گزارش ایسنا، در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد و سرپرست بنادر استان گلستان، بر افزایش همکاری‌ها بین بنادر این دو منطقه تاکید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت