Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدباقر اسلامی، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان کرمان و رییس ستاد برگزاری سومین جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان در نشست مشترک با داوران سومین جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان از رشد ۷۰ درصدی رسانه‌های شرکت کننده در این جشنواره خبر داد و گفت: در مهلت ۱۴ روزه جمع آوری آثار رسانه‌ای مرتبط با حوزه حقوقی و قضایی، ۷۰ رسانه نسبت به ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره اقدام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در سه دوره برگزاری جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان به ترتیب ۵۷، ۴۱ و ۷۰ رسانه به دبیرخانه این جشنواره  اثر ارسال  کرده اند. 

اسلامی  بیان کرد: جشنوراه رسانه و عدالت برای اولین بار در کشور از سال ۱۳۹۶ در دادگستری استان کرمان آغاز به کار کرد و امسال سومین دوره آن در حال برگزاری است و به لطف خداوند مورد توجه جامعه رسانه‌ای و حقوقی کشور قرار گرفته است و بنا به گزارش‌های واصله در برخی استان‌های کشور نیز امسال نخستین دوره این جشنواره آغاز به کار کرده است.

او بیان کرد: سیاست گذاری اولیه جشنواره رسانه و عدالت بر مبنای برگزاری آن به صورت ۲ سالانه بوده که به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری این جشنواره، طی پارسال به تعویق افتاده است.

رییس ستاد برگزاری سومین دوره جشنواره رسانه و عدالت استان کرمان با اشاره به آغاز داوری آثار و تعیین مهلت ۱۰ روزه برای دریافت نظرات نهایی داوران، تاکید کرد: در بخش ویژه سومین جشنواره رسانه و عدالت نیز تعدادی خبرنگار به صورت مجزا شرکت کرده اند که در نهایت ۴ نفر از برترین‌ها در این بخش مورد قدردانی قرار خواهند گرفت.

او گفت: قضات به دلیل مشغله‌های فراوان خود کمتر فرصت پرداختن به مسائل رسانه‌ای را دارند و ضمن برگزاری جشنواره‌های رقابتی در بخش حقوقی و قضایی می‌توان ابعاد و دلایل وقوع جرم و عواقب بعدی آن را برای جامعه تشریح کرده و از بروز بسیاری از مسائل و آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کرد که در این حوزه نیاز به خبرنگاران زبده، با تجربه و دلسوز است.

او ارتقای فرهنگ حقوقی و توسعه مطالبه گری قانونی و هدفمند رسانه در حوزه حقوقی و قضایی را از اهداف سومین جشنواره رسانه و عدالت برشمرد و تاکید کرد: توسعه فرهنگ نقد منصفانه، مودبانه و قانونمند در جامعه می‌تواند زمینه رفع بسیاری از کاستی‌ها و قصور را فراهم کرده و توسعه خدمات کیفی در جامعه را افزایش دهد و کشور در این زمینه پیشینه بسیار گسترده‌ای دارد که نمونه آن را می‌توان در بست نشینی بزرگان و علما برای حل مسائل اجتماعی و سیاسی مشاهده کرد.

سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان و نماینده حقوقی رییس کل دادگستری استان کرمان در هیئت داوران سومین جشنواره رسانه و عدالت نیز در این نشست گفت: جشنواره رسانه و عدالت در حقیقت اطلاع رسانی و تقویت آگاهی‌های حقوقی و قضایی مردم را دنبال می‌کند که این مهم با تلاش‌های رسانه‌ای محقق شدنی است.

او تصریح کرد: برگزاری جشنواره رسانه و عدالت از جهات مختلف به ویژه در ایجاد زمینه کار‌های تولیدی رسانه‌ای مرتبط با حوزه حقوق و قضا بسیار اثرگذار است.

نیز از جمع بندی فرم‌های داوری آثار خبر داد و گفت: در موضوع داوری آثار جشنواره، ضمن توجه به به محتوای کیفی آثار ارسال شده، به نحوه انتشار، عکس‌های مود استفاده، کیفیت طراحی، استمرار همکاری‌های رسانه‌ای با دادگستری در طول سال و...  به صورت ویژه توجه شده است.

او با بیان اینکه مستند‌های داوری جشنواره رسانه و عدالت نیز به مانند سایر جشنواره‌ها حفظ خواهند شد، افزود:  علاوه بر بخش رقابتی جشنواره رسانه و عدالت، بخش مربوط به قدردانی از خبرنگاران همکار با مجموعه قضایی استان کرمان نیز پیش بینی شده است.

محمدرضا نژادحیدری، مدیر خانه مطبوعات کرمان و یکی از داوران سومین دوره جشنواره رسانه و عدالت نیز در این نشست گفت: جشنواره رسانه و عدالت می‌تواند بستری را فراهم کند که رسانه‌های استانی در دوره‌های بعدی جشنوراه بیشتر به سمت آثار تولیدی حرکت کرده و سطح کیفی جشنواره‌ها هر سال نسبت به سال قبل افزایش داشته باشد.

او  افزود: برمبنای تجربیات جشنواره‌های گذشته می‌توان روند انجام داوری آثار را سرعت بخشیده و در این مسیر همواره توجه به کیفیت داوری مورد تاکید است.

وحید قرائی، یکی دیگر از اعضای هیئت داوران سومین جشنواره رسانه و عدالت نیز در این نشست بر ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره رسانه و عدالت تاکید کرد و گفت: این کار موجب می‌شود که رسانه‌ها توجه بیشتری به کار‌های تولیدی داشته باشند.

او افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی در کنار سومین جشنوراه رسانه و عدالت نیز می‌تواند در افزایش دانش رسانه‌ای در حوزه حقوق و قضا موثر بوده و ظرفیت‌های کانون‌های وکلا و کارشناسان را نیز به کارگیری می‌کند و از این مسیر تعامل رسانه‌ها با واحد‌های مرتبط با دستگاه قضایی نیز افزایش می‌یابد.

سومین جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان با ارزیابی ۴ گروه روزنامه‌های محلی و سراسری، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و هفته نامه‌ها، ۲ هفته نامه‌ها و ماهنامه‌ها در ۳ بخش خبر، گزارش و تیتر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری کرمان جشنواره ملی سومین جشنواره رسانه و عدالت جشنواره رسانه و عدالت حقوقی و قضایی داوران سومین استان کرمان داوری آثار جشنواره ها رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح دوشنبه در اولین جلسه شورای اداری این اداره کل در سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حفظ و احیای منابع طبیعی، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به سال جهش تولید با مشارکت مردم مزین شده، برنامه‌های ویژه‌ای برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم با مشارکت فعال مردم، می‌توانیم گام‌های موثرتری در جهت توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی برداریم افزود: منابع طبیعی متعلق به مردم است و در همه فعالیت‌های حوزه منابع طبیعی مردم همراه و همگام هستند.

وی مشارکت در فعالیت‌های آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع، توسعه گیاهان دارویی و همچنین اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال گذشته را برخی از اقدامات انجام شده در راستای مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری در جنوب کرمان عنوان کرد.

رحیمی نیا، افزود: در راستای تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سال جاری در هر شهرستان یک نهالستان راه اندازی و تولید نهال بر اساس نیاز همان شهرستان صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه آبخیزداری و آبخوان داری ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار جهت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام نیاز است، خواستار رایزنی رؤسای ادارات با فرمانداران جهت تأمین اعتبار در این خصوص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان، بر برگزاری دوره‌های آموزشی در مناطق بحرانی برای مردم و جوامع محلی در زمینه‌های مختلف منابع طبیعی، از جمله آبخیزداری، نهال‌کاری، حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و اطفا حریق تاکید و با اشاره به اینکه مردمی‌سازی فعالیت‌های منابع طبیعی و آبخیزداری فواید و اثرات مثبت متعددی دارد خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیزداری بر اساس طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز اجرایی و بایستی اولویت با مناطق محروم و روستایی و با مشارکت مردم صورت پذیرد.

اجرای پروژه‌های بیولوژیک در پایین دست پروژه‌های پخش سیلاب، مدیریت چرای غیرمجاز و بی رویه دام، نظارت بر برداشت اصولی از مراتع، نظارت و صدور مجوزات حمل چوب به صورت روزانه، نظارت دقیق بر اجرای طرح‌های مرتعداری، صداقت در کار، تکریم و تسریع در کار ارباب رجوع و صرفه جویی در هزینه‌ها از دیگر موارد مطرح شده و مورد تاکید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این جلسه بود.

گفتنی است در پایان این جلسه حکم ابلاغ حسین مشایخی با حفظ سمت به عنوان دستیار مردمی سازی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به وی اهدا شد.

کد خبر 6092125

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • اختتامیه سومین جشنواره افتخار من
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود