Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب،مجتبی ابراهیمی مدیر رادیو بنگلای معاونت برون‌مرزی با سفیر کشور بنگلادش در تهران، دیدار و گفت وگو کرد ودو طرف در این دیدار، بر لزوم گسترش همکاری ها در سطح رسانه ای تاکید کردند.

ابراهیمی، لزوم تقویت مناسبات رسانه‌ای دو کشور  ایران و بنگلادش را پر اهمیت دانست و استفاده از ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و تاریخی دو کشور را نقطه اصلی پیوند دو کشور قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ایشان رویکرد کشور بنگلادش را نسبت به مسلمانان روهینگیایی و دفاع از این مردم مظلوم و ستمدیده را ستود و افزود: رسانه‌های برون‌مرزی از جمله رادیو بنگلا، صدای مردم مسلمان و مظلوم جهان است.
  
ابراهیمی، رادیو بنگلای معاونت برون مرزی را جزو پرمخاطب‌ترین رادیوهای این معاونت برشمرد و افزود: تلاش همه رادیوها و شبکه‌های ما در ارتباط با کشورهای اسلامی، تاکید بر تقویت فرهنگ مشترک، برادری اسلامی و حفظ و انسجام وحدت بین مسلمانان است. 

ای.اف.ام غوث‌الاعظم سفیر بنگلادش در ایران، از پوشش خبری خوب و به هنگام رویدادهای منطقه و جهان توسط رادیو بنگلا تشکر کرد و گفت: من از سال‌های دور از شنوندگان رادیو تهران (شهرت رادیو بنگلا در بنگلادش) بوده و مفتخرم که از مخاطبان قدیمی این رادیو هستم.

در ادامه این نشست مجتبی ابراهیمی مدیر رادیو بنگلا گفت: در سال‌های اخیر رادیو بنگلا نقطه واسط میان رسانه‌های بنگلادشی از جمله تلویزیون های این کشور بوده و زمینه‌ اشتراک سریال‌های ایرانی را برای آن کشور فراهم نموده است. 

در پایان دیدار سفیر بنگلادش بر توسعه روابط رسانه‌ای دو کشور تاکید نمود و شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی برون‌مرزی ایران به ویژه رادیو بنگلا را رسانه‌هایی محبوب در میان مردم بنگلادش خواند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رادیو بنگلا برون مرزی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۸۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

جنوب و جنوب شرق آسیا طی هفته گذشته درگیر موج گرما بودند و دما در این مناطق تا ۴۵ درجه سانتیگراد نیز بالا رفت.

به گزارش ایسنا، همچنین در پی صدور هشدارهای سلامتی، هزاران مدرسه در کشورهای مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روزهای آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روزهای آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گازهای گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری