Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریستیان کولکسار رئیس و بالینت ویکاسی دبیرکل کمیته ملی المپیک مجارستان به همراه آتیلا وری رئیس فدراسیون واترپلو این کشور با حضور در آکادمی ملی المپیک، ضمن بازدید از امکانات و تجهیزات این مجموعه با دکتر کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست آکادمی به گفتگو نشستند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو  به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت آکادمی ملی المپیک، رئیس کمیته ملی المپیک مجارستان و هیأت همراه علاوه بر بازدید از مراکز پزشکی ورزشی و دپارتمان های این مرکز، سالن تمرینات فانکشنال، مرکز سنجش و توسعه قابلیت های جسمانی، مرکز تمرینات آبی، رستوران هتل آکادمی و همچنین سالن های ورزشی و تمرینی آکادمی، با حضور در تمرینات آماده سازی تیم های ملی شمشیربازی و جوجیتسو، با اعضای این تیم ها دقایقی کوتاه به گفتگو نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه و در نشست کوتاهی که علاوه بر دکتر کیکاوس سعیدی و مسئولین کمیته ملی المپیک مجارستان، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی و سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازی های آسیایی هانگ ژو، سید فرید الدین فتاحیان مدیر روابط بین الملل کمیته ملی المپیک، محمدرضا اویسی معاونت آموزش و پژوهش آکادمی ملی المپیک و سید علیرضا محسنی سرپرست معاونت اجرایی آکادمی ملی المپیک حضور داشتند، دکتر سعیدی توضیحاتی را خطاب به میهمانان خارجی و در خصوص نحوه خدمات رسانی مراکز آکادمی به قهرمانان تیم های ملی ارائه کرد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک و سرپرست آکادمی ملی المپیک ضمن اشاره به اینکه آکادمی در سال 2002 میلادی و با حضور دکتر ژاگ روگ (رئیس وقت کمیته بین المللی المپیک) به طور رسمی افتتاح و به عنوان مرکز تمرینات برتر کار خود را شروع کرده است گفت: آکادمی به عنوان موسسه ای علمی، فنی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی خدمات تخصصی خود را به مخاطبان اصلی این مجموعه (ورزشکاران نخبه، مربیان، داوران، مدیران و باشگاه های ورزشی) ارائه می کند.
وی در ادامه و ضمن بیان اینکه به منظور هماهنگی، بررسی، تنظیم و تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت این آکادمی، شورای راهبردی آکادمی ملی المپیک تشکیل شده است، به ارائه آماری از خدمات آموزشی داخلی و بین المللی مراکز مختلف این مجموعه به جامعه ورزش پرداخت.
در ادامه، کریستیان کولکسار رئیس کمیته ملی المپیک مجارستان گفت: قرار گرفتن تمامی امکانات لازم برای آماده سازی ورزشکاران و تیم های ملی نظیر امکانات توانبخشی، فیزیوتراپی، هتل و رستوران، بیومکانیک ورزشی، تمرینات فانکشنال، تمرینات آبی و سالن های چند منظوره در این مجموعه، موید این موضوع است که آکادمی ملی المپیک ایران از این لحاظ مجموعه ای کم نظیر در دنیا است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک مجارستان شمشیر بازی کمیته ملی المپیک مجارستان آکادمی ملی المپیک ملی المپیک تیم های ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۹۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یونانی‌ها مشعل المپیک را به پاریس تحویل دادند
  • شرایط ملی پوش شدن ۳ فرنگی کار استان فارسی
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • ملی‌پوش فرنگی که شاید در مسابقات مجارستان کشتی بگیرد
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • بسته خبر‌های ورزشی ۵ اردیبهشت فارس
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد