Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: اطفال و نوجوانان موضوعی است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرند، چرا که عدم رسیدگی به هنگام به آن‌ها تبدیل به جرایم و آسیب‌های اجتماعی در آینده می‌شود. خبرگزاری میزان - سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در بازدید از مرکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده بچه‌های آفتاب که باحضور مدیرکل بهزیستی استان برگزار شد، اظهار داشت: در این قبیل مراکز تلاش و اقدامات جهادگونه و به صورت گمنام انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی دائما در حال تولید است، افزود: متاسفانه بسیاری از افراد جامعه در این تولید آسیب دخیل هستند و قطعا کوتاهی‌ها و عدم توجه به وظایف و اختیارات موجب می‌شود این بروز آسیب‌ها روز به روز افزایش یابد تا جایی که برخی مواقع نمی‌توان راهکاری برای آن پیدا کرد.
قویدل، با اشاره به اینکه در سال ۹۹ شاهد تصویب قانون جامع و کاملی بوده ایم، افزود: در این قانون تعریفی برای حمایت از اطفال و نوجوانان ارایه شده که خلا‌های گذشته را شناسایی و تعاریفی برای آن مطرح کرده است.
وی بیان کرد: امسال نیز آیین نامه اجرایی این قانون تصویب، وظایف و سهم هریک از دستگاه‌ها تفکیک،احصا و به تمام استان‌ها ابلاغ شده است که یکی از تاکیدات آن تشکیل دفاتر حمایت از خانواده می‌باشد، باتوجه به تکالیف قانونی و صراحت قانون قطعا این موارد پیگیری خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) خاطرنشان کرد: این طرح در صورتی به صورت کامل اجرا می‌شود که همه اعضای گروه کمک کنند.
قویدل، افزود: همواره در بحث مدیریت‌ها چرخش ایجاد می‌شود ممکن است همه مسئولین تمامی مشکلات را نشناسند به همین جهت باید با برنامه ریزی منسجم مشکلات را مدیریت و راهکار‌های آن را احصا کرده تا بتوانیم در شورای پیشگیری از وقوع جرم به صورت مصوبه موارد را پیگیری و دنبال کنیم.
وی اظهار داشت: در آینده گردهمایی اختصاصی برای این موضوع خواهیم داشت تا موارد و دغدغه‌های افراد در صحنه مطرح و پیگیری شود.
قویدل، در پایان گفت: رویکرد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان این است که دادستان‌ها به عنوان مدعی العموم بر عملکرد دستگاه‌ها و به ویژه نسبت به اولویت‌های استان و همچنین در بحث کودکان نظارت کامل داشته باشند به همین جهت در شهرستان‌هایی که مدیران ارتباط تنگاتنگی با مرجع قضایی داشته اند نتایج مطلوب تری اتخاذ شده است، از این رو درخواست می‌شود چالش‌ها و مشکلات در بحث کودکان نیز به این معاونت اعلام شود.
عباس صادق زاده،مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز گفت: ما بعنوان مدیران استانی، متولی جغرافیای خود هستیم و باید به صورت بومی جهت رفع مشکلات و چالش‌های خود برنامه ریزی و اقدام کنیم چراکه این گونه عمل کردن موثرتر واقع می‌شود تا اینکه منتظر برنامه ریزی کشوری و نسخه واحد باشیم.   صادق زاده اظهار داشت: اغلب افراد جامعه ما با عدم مهارت زندگی در ایجاد زندگی سالم مواجه هستند و همچنین بی برنامگی نیز در بروز مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیار اثرگذار است.
وی افزود: اگر بخواهیم به اصلاح نسبی رسیده و از وضعیت کنونی به وضعیت بهتری برسیم باید مهندسی معکوس انجام دهیم به گونه‌ای که به عقب برگردیم و کاستی‌ها را جبران کنیم تا به شرایط قابل پذیرش برسیم.
صادق زاده، با اشاره به اینکه اکنون فاقد یک برنامه اجتماعی منسجم هستیم، بیان کرد: اگر همت، اراده و هزینه صرف موضوعاتی جهت فرهنگ سازی، مشاوره، تحقیق و رصد خانواده و فرزندان شود قطعا با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان همچنین تصریح کرد: خوشبختانه اکنون با حضور سیدمهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان مسائل اجتماعی استان کرمان شتاب خوبی گرفته است و دستگاه‌ها نیز متوجه این رویه شده اند.
صادق زاده، افزود: شیوه نامه‌ای برای ساماندهی کودکان خیابانی کرمان نوشته و نقش هریک از دستگاه‌ها مشخص شده است و چنانچه این شیوه نامه اجرا شود بسیاری از نواقص امروز مرتفع خواهد شد، ضمن اینکه باید یادآور شد که مسائل اجتماعی سخت و پیچیده اند، اما قابل حل نیز می‌باشند منتهی نیازمند اراده، هم افزایی و انسجام اند.
وی افزود: اگر بخواهیم برای کودکان اتباع برنامه ریزی کنیم باید دست به دست هم داده و طبق برنامه و اصولی پیش برویم و آموزش و پروش هم باید پذیرش این افراد را داشته باشد.
صادق زاده، خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز آسیب‌های اجتماعی پهنه وسیعی پیدا کرده اند و کودکان بازمانده از تحصیل و مشکلات بعدی آن‌ها از نتایج این آسیب‌ها می‌باشند، اما قابل تعدیل و قابل مدیریت هستند به شرط اینکه دستگاه‌ها وظایف خود را بدانند و به آن عمل کنند و همه افراد باید بدانند که در قبال خود و جامعه مسئولند.   بیشتر بخوانید: موضوع کاهش خشونت در دستور کار کارگروه فرهنگی، اجتماعی شورای فرهنگ عمومی قرار گرفت   انتهای پیام/ برچسب ها: کاهش آسیب های اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش آسیب های اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان آسیب های اجتماعی برنامه ریزی صادق زاده دستگاه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباسی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع در باره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد که رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط  حاشیه ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • اجرای طرح هر کلاس یک قفسه کتاب
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت