Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

ششمین جلسه کمیسیون مشترک حمایت از حقوق کاربران نیز با قرائت گزارش مرکز پژوهش‌ها درخصوص کلیات طرح آغاز و با بحث و بررسی این گزارش از سوی اعضای کمیسیون دنبال شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدا کارشناس حاضر از مرکز پژوهش‌های مجلس به تشریح وضعیت اینترنت و قوانین این حوزه در در ایالات متحده، روسیه، اتحادیه اروپا و ترکیه پرداخت، وی ضمن اشاره به قوانین و مقررات مدیریت فضای مجازی کشور ترکیه گفت که در خصوص برخورد با پلتفرم‌های خاطی در این کشور ضمانت اجراهایی، چون محدودسازی و جریمه‌های مالی وجود دارد، قانون این کشور پلتفرم‌هایی را مکلف می‌کند که در داخل خاک ترکیه نمایندگی داشته باشند و تابع مقررات این کشور فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین در ادامه با بیان اینکه طرح حمایت از حقوق کاربران با نگاه بر مدل‌های مختلف تقنینی در کشور‌های مختلف تدوین شده است تاکید کرد که بحث بر سر محدودسازی نیست، اصرار بر اعمال حاکمیت است این اعمال حاکمیت یک زمان می‌تواند با ایجاد پلتفرم بومی و یک زمان با محدودسازی یا پالایش هوشمندی باشد که این به تصمیم نمایندگان مجلس بستگی دارد.

رضانقی‌پور انوری رییس کمیسیون نیز در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مبنی بر اینکه تکنولوژی مربوط به این موارد چگونه فراهم می‌شود تاکید کرد: محدود کردن پهنای باند، تکنولوژی نمی‌خواهد، ما در حال حاضر برای خرید پهنای باند بین الملل پول پرداخت می‌کنیم، این پهنای باند خود به خود بر اساس نیاز مصرف کنندگان داخلی در اختیار یک پلتفرم قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اینکه پلتفرم‌ها نیز بر اساس نیاز ما خدمت ارائه کنند نیز قابل اجرا می‌باشد، پلتفرم‌ها می‌توانند محتوا را بر اساس Ip آدرس آن کشورارائه کنند یعنی می‌توان به گونه‌ای عمل کرد که این‌ها بر اساس قوانین کشور ما سرویس بدهند و فضای مستهجن و مبتذل محدودسازی شود، اگر بنا بر همکاری باشد این موارد شدنی است و به کسب و کار‌ها هم ضرری وارد نمی‌کند.

در ادامه نیز جلیل رشیدی کوچی نیز عنوان کرد: ما قرار است صرفا زیرساخت ایجاد کنیم یا اینکه زیرساختی ایجاد کنیم تا مردم خودمان از آن استفاده کنند؟ پیشتر اینکار با ایجاد پیام رسان‌های بومی انجام شد، اما مردم چرا از آن استفاده نمی‌کنند؟ اگر کشور چین را مثال می‌زنیم باید توجه کنیم پیام رسان وی چت این کشور همان پیام‌رسانی است که ما ۶ سال پیش آن را فیلتر کرده‌ایم، هیچ شخصی موافق آن نیست؛ مباحث حاوی خشونت و مبتذل در فضای اینترنت منتشر شود، اما اکنون باید به دنبال این باشیم که چگونه است مردم ما در بستری که ما فراهم می‌کنیم فعالیت نمی‌کنند؟

در ادامه رضا تقی پور انوری در این باره عنوان کرد: پیام رسان‌های بزرگی در کشور فعال می‌کنند و ۴ یا ۵ میلیون کاربر فعال دارند، این پلتفرم‌ها برای کاربران مزیت‌های مختلفی دارد که می‌توان به امنیت و عدم خروج داده‌ها از کشور اشاره کرد، اینکه چرا این پلتفرم‌ها پاسخگوی همه نیاز‌ها نیست باید بگوییم اکنون اینکه که پیام رسان‌های داخلی قرار است ۳۰ یا ۴۰ میلیون نفر را پاسخ دهد اصلا غیرممکن است، شما بودجه پیام رسان داخلی را با بودجه پیام رسانی همچون تلگرام مقایسه کنید.

در پایان جلسه نیز بر اساس اعلام رضا تقی‌پور انوری رییس کمیسیون مقرر شد جلسه بعدی کمیسیون ۲۴ آبان ماه روز دوشنبه برگزار شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی صراط پلتفرم ها پیام رسان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد

حمزه نجفی‌مهر مخترع جوان ایرانی در چهل و نهمین نمایشگاه تخصصی اختراعات ژنو ۲۰۲۴ در کشور سوئیس موفق به کسب مدال برنز و دریافت جایزه ویژه نوآوری‌های این نمایشگاه شد.

به گزارش ایسنا، در جریان برگزاری چهل و نهمین نمایشگاه تخصصی اختراعات جهان در ۱۷ تا ۲۱ آوریل ۲۰۲۴ ( ۲۹ فروردین تا ۲ اردیبهشت سال جاری در ژنو - سوئیس، حمزه نجفی‌مهر مخترع جوان ایرانی موفق به کسب مدال برنز شد.

اختراع حمزه نجفی مهر ، یک عینک و پلتفرم هوشمند واقعیت مجازی است که ابزارها و راهکارهایی نوین برای توسعه برند شخصی را ارائه می‌دهد. این پلتفرمِ منحصر به فرد قادر است با بهره‌گیری از الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی، به تحلیل داده‌ها و شناخت شرایط پرداخته و تجربه‌ای بی‌نظیر جهت بهبود عملکرد افراد در زندگی کاری و حرفه ای، اجتماعی و حتی عاطفی را برای هر کاربر ایجاد کند.

با استفاده از این پلتفرم هوشمند، افراد قادرند به طور مستقیم با هوش مصنوعی در تلفن همراه خود در تعامل باشند و تجربه‌ای بی‌نظیر از داشتن یک مربی و راهنما را در شرایط مختلف و در محیط مجازی، داشته باشند.

این عینک و پلتفرم امکاناتی مانند امکان حضور در سخنرانی بصورت واقعیت مجازی، امکان حضور در جلسات گروهی و کلاس ها بصورت واقعیت مجازی، امکان شخصی‌سازی تمرین‌ها در حوزه توسعه فردی، امکان تعامل با هوش مصنوعی در حوزه‌های مرتبط با شخص و یا کسب و کار آن و ... را برای کاربر میسر می‌کند.

لازم به ذکر است، پیش از این حمزه نجفی مهر مقام دوم و مدال نقره جهانی از نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات سئول ۲۰۲۳ را دریافت کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز