Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@11:49:00 GMT

روزهای تاریک برای مهاجران در مرزهای اروپا

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۳۱۴۷

روزهای تاریک برای مهاجران در مرزهای اروپا

سیاست‌های خشونت بار کشورهای اروپایی علیه مهاجرانی که خواستار ورود به این کشورها هستند، به این افراد صدمه زده و آن‌ها را در معرض آسیب قرار می‌دهد.

به گزارش مشرق، «گاردین»، در گزارشی نوشت «۳ داستان اخیر، از ۳ گوشه مختلف اروپا، حاکی از آن است که دولت‌ها در حال عبور از آستانه خشونت‌آمیز جدیدی از نظر نحوه نظارت بر مرزهای خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این تحولات به خودی خود مضر هستند، اما همچنین سابقه‌ای نگران کننده را برای نحوه برخورد کشورهای در بخش‌های ثروتمند جهان با جابجایی مردم در آینده ایجاد می‌کنند.

در آینده مردم فقط به دلیل جنگ، آزار و ذیت مهاجرت نمی‌کنند، بلکه بحران آب و هوایی هم به مهاجرت افراد منجر خواهد شد.

در انگلیس، وزارت کشور بی سر و صدا تلاش کرده است تا لایحه سختگیرانه ملیت و مرزهای خود را که در حال حاضر در مرحله کمیته است، با ارائه ماده‌ای اصلاح کند که به کارکنان نیروی مرزی در صورت ناتوانی در نجات جان افراد در دریا مصونیت از تعقیب قضایی می‌دهد.

«پریتی پاتل»، وزیر کشور انگلیس ادعا می‌کند که این اقدام اساساً خیرخواهانه است؛ اگر قایق‌ها در کانال غرق شوند، در نهایت مانع از تلاش مردم برای سفر خطرناک در وهله اول خواهد شد؛ در واقع، این اصل کلیدی حقوق بین‌الملل دریایی را تضعیف می‌کند که نجات افراد در مضیقه را یک وظیفه می‌داند.

بیشتر بخوانید: هدف بلاروس از قاچاق پناهجویان بی ثبات کردن اتحادیه اروپا است

در لهستان، دولت به تازگی یک قانون اضطراری را تصویب کرده است که به مقامات اجازه می‌دهد پناهندگانی را که به طور غیرقانونی وارد کشور می‌شوند، بازگردانند.

این آخرین تحول در بن بست دیپلماتیک با بلاروس است که به طرز بدبینانه‌ای مردم بخش‌هایی از آفریقا را تشویق می‌کند تا به اتحادیه اروپا، در پاسخ به تحریم‌های اعمال شده در اوایل سال جاری بر این کشورها، وارد شوند.

واکنش تند لهستان بسیاری از مردم را در بین ۲ کشور گرفتار می‌کند.

سازمان‌های امدادی در مورد یک بحران انسانی در آینده با فرا رسیدن زمستان هشدار می‌دهند.

اخیرا دستکنم ۸ مهاجر جان خود را از دست داده‎اند که بیشتر بر اثر هیپوترمی (دمای پایین بدن) بوده است.

در جنوب شرقی اروپا، یک تیم بین‌المللی از خبرنگاران تحقیقی فاش کرده‌اند که کرواسی و یونان از یک ارتش در سایه استفاده می‌کنند، تا مهاجران را از مرزهای خود بازگردانند.

در کرواسی، تصاویر این واحدها در حال ضرب و شتم مهاجران در مرز بوسنی ثبت شده است.

در یونان، آن‌ها متهم به رهگیری قایق‌ها در دریای اژه و سرگردان کردن مسافران در قایق‌های نجات در آب‌های ترکیه هستند.

این داستان‌ها با هم نشان می‌دهند که بیرون راندن افراد مهاجر از قلمرو یک کشور، حتی اگر آن‌ها را در معرض آسیب قرار دهد یا حق پناهندگی آن‌ها را نادیده بگیرد، در حال تبدیل شدن به یک عمل ریشه‌دار در اروپاست.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان اتحادیه اروپا حقوق بشر لهستان دریای اژه انگلیس بوسنی یونان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم

مقام ارشد حماس گفت این مجموعه آماده است در صورت تشکیل دولت مستقل فلسطین به یک حزب سیاسی تبدیل شود و شاخه نظامی خود را منحل کند.

به گزارش عصرایران، "خلیل الحیه" رئیس هیات مذاکره کننده حماس با اسرائیل برای توقف جنگ و تبادل اسرا گفت:  در صورت تشکیل کشور مستقل فلسطین، جنبش حماس حاضر است با یک آتش بس 5 ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند، شاخه نظامی خود را منحل کند و به یک حزب کاملا سیاسی تبدیل شود.

الحیه در گفتگو با آسوشیتدپرس در استانبول گفت ارتش اسرائیل تنها 20 درصد از نیروی انسانی و میدانی حماس را نابود کرده است. وی ادامه داد: اگر اسرائیل نتوانند حماس را از بین ببرند، راه حل چیست؟ راه حل این است که به سمت یک توافق حرکت کنیم.

وی افزود: حماس بیش از یک بار پیشنهاد ایجاد یک کشور فلسطینی در کرانه باختری و غزه با پایتختی شهر قدس/ اورشلیم و بازگشت آوارگان در چارچوب قطعنامه های بین المللی را داده است. در نتیجه در یک کشور مستقل زندگی و با آتش بس 5 ساله یا بیشتر موافقت می کنیم."

خلیل الحیه مقام ارشد حماس 

الحیه درباره سرنوشت سلاح‌ و شاخه نظامی حماس گفت: "هم اکنون کارکرد سلاح، مقاومت و مبارزه چیست؟ وظیفه آن، اخراج اشغالگران است. همه تجربه های ملت هایی که با اشغالگران مبارزه نظامی کردند این است. وقتی به استقلال رسیدند و به حقوق و کشور مستقل خود رسیدند چه کار کردند؟ به احزاب سیاسی تبدیل شدند. نیروهای نظامی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.  وقتی استقلال یافتند و به حقوق خود دست یافتند، این نیروها به احزاب سیاسی  و نیروهای رزمی آنها هم به ارتش ملی تبدیل شدند.

وی افزود: اگر کشور فلسطین را تشکیل دهیم و حقوق ملی خود را به دست آوریم هر چه داریم به ساختار اساسی این کشور تبدیل می شود.

این برای نخستین بار است که حماس با این صراحت، از شرایط انحلال شاخه نظامی خود صحبت می کند. همچنین اولین بار است حماس با این شفافیت، مرزهای فلسطین در محدوده 1967 (کرانه باختری، غزه و شهر قدس / اورشلیم) را قبول می کند. تاکنون حماس ، اشغال اسرائیل را در تمامی مرزهای فلسطین تاریخی یعنی از دریای مدیترانه تا رود اردن می دانست و خواستار پایان این اشغال بود.

این اظهار نظر به معنی قبول ضمنی و مشروط، موجودیت اسرائیل از سوی حماس است.

رهبر حماس آمادگی این جنبش را برای ادامه مذاکرات برای دستیابی به آتش بس و خروج کامل نیروهای اسرائیلی (از منطقه غزه) اعلام کرد.

خلیل الحیه طرح اسرائیل برای اشغال 20 درصد از منطقه غزه برای ایجاد آنچه که "منطقه امن" نام گذاری شده را "نامعقول" توصیف کرد. او گفت: ما نمی توانیم با بازگشت اشغالگران به نوار غزه موافقت کنیم. در ازای چه چیزی این اتفاق رخ می دهد؟ می‌خواهند زمین را با رضایت ما اشغال کند و اسرای (اسرائیلی) را  با موافقت ما، بازگردانند و همزمان جنگ ادامه یابد؟ آیا عاقلی وجود دارد که این موضوع را قبول کند؟

خلیل الحیه، رئیس هیئت حماس در مذاکرات  توقف جنگ غزه، در گفت وگو با شبکه " الشرق" از طرح اسرائیل برای اشغال دائمی 20 درصد از منطقه غزه خبر داد و گفت اسرائیل می خواهد منطقه غزه را به دو بخش شمالی - جنوبی تقسیم کند.
نیروی زمینی ارتش اسرائیل در حمله به غزه، یک جاده خاکی شرقی - غربی در وسط این منطقه ایجاد کرده است. همچنین در مرکز این جاده هم در حال تبدیل یک بیمارستان، به پایگاه نظامی است.

رهبر حماس بر مشروعیت مقاومت فلسطین در برابر اشغالگری اسرائیل تاکید کرد و گفت: آیا مقاومت در برابر اشغالگری جرم است؟... آیا اسرائیل یک نهاد اشغالگر است یا نه؟ قانون بین الملل می گوید اسرائیل یک رژیم اشغالگر است و بنابراین من به عنوان یک شهروند حق مقاومت در برابر اشغالگر را دارم.

وی افزود: مقاومت اشکال مختلفی دارد، بنابراین ما در برابر آن (اشغالگری اسرائیل) مقاومت کردیم و مقاومت خواهیم کرد تا زمانی که حقوق خود را بگیریم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 2)  اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 1) 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • عرضه چهارنمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است