Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا با هدف پاسداشت مفاخر ملی با ۲۳۶ اثر موسیقی سنتی و آواز اصیل ایرانی دریافتی از سراسر کشور، شامگاه سه‌شنبه با حضور مسوولان استانی در خوی شمال آذربایجان غربی که مدفن شمس تبریزی است، آغاز به کار کرد.

به گزارش قدس آنلاین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی در آیین گشایش این جشنواره که در خوی برگزار شد،  اظهار داشت: شمس به عنوان یک سرمایه عظیم فرهنگی ملی، فراملی و منطقه‌ای است که می‌تواند بلخ تا آنکارا و قونیه تا خوی را به هم بسط دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر خدایاری بیان کرد: قدرت دیپلماسی فرهنگی شمس یک فرصت در جهت تقویت ارتباطات ملت‌هاست و موجب گسترش مساله صلح و روابط دوستانه و برقراری پیوندهای فرهنگی در منطقه می‌شود.

وی ادامه داد: سرمایه فرهنگی شمس و مولانا می‌تواند بسیاری از فقرهای فرهنگی ما را پوشش داده و ما را در مسیر درست ادبی، عرفانی، کلامی و دینی رهبری کند و پیشران ما به سمت مقاصد و منویات فرهنگی کشورمان باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: اندیشه‌های آکنده از صلح و آرامش طلب شمس و مولانا درجهت برقراری صفا و ارتباطات حسنه بین ملت‌های منطقه بسیار موثر است.

سرپرست شهرداری خوی با بیان اینکه چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا با هدف پاسداشت مفاخر ملی در این شهرستان برگزار می شود، گفت: برای برگزاری این جشنواره ملی ۲۳۶ اثر موسیقی سنتی و آوازاصیل ایرانی از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

حسن نصرالله پور اظهار داشت: از مجموع آثار رسیده ۵۶ اثر به مرحله داوری جشنواره راه یافتند.

وی بیان کرد: با رای هیات داوران از مجموع ۵۶ اثر راه یافته به داوری ۱۴ اثر. موسیقی اصیل ایرانی از ۹ استان  تهران،  فارس، اصفهان، لرستان، خراسان رضوی،  همدان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی به عنوان آثار برتر در این جشنواره ارائه می‌شود.

وی گفت: در این جشنواره سه اثر به عنوان آثار برتر برگزیده شده نشان زرین شمس و جوایز نقدی دریافت می‌کنند.

سرپرست شهرداری خوی بیان کرد: استادان برجسته موسیقی ایران استاد عبدالحسن مختاباد، ملیحه سعیدی و پویا سرایی داوری آثار این دوره از جشنواره را برعهده دارند.

این جشنواره تا ۲۰ آبان با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن ارشاد اسلامی خوی برگزار می‌شود. که هر روز ۳ استان برنامه‌های خود را ارائه خواهند کرد.

منبع: ایرنا انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره ملی شمس و مولانا جشنواره مولانا آذربایجان غربی شمس و مولانا جشنواره ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود

ایسنا/لرستان مدیر مرکز لرستان شناسی دانشگاه لرستان گفت: اقوام ایرانی، جغرافیا، زبان، ادبیات و فرهنگ آنان سرمایه‌های اصلی انسانی، فرهنگی، طبیعی و اقلیمی ایران زمین هستند و ایران این میراث عظیم را ارج می‌نهد و قدر می‌شناسد.

علی نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فراخوان جشنواره سراسری اقوام ایران زمین، بیان کرد: امسال برای چهارمین بار به قصد معرفی و پاسداشت این سرمایه‌های عظیم ملی و قومی جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود.

دبیر علمی چهارمین جشنواره سراسری اقوام ایران زمین ادامه داد: در این جشنواره مرکز لرستان‌شناسی، معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان، جهاد دانشگاهی واحد لرستان، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و بنیاد لرستان‌شناسی مشارکت دارند.

نوری با بیان اینکه چهارمین جشنواره سراسری «اقوام ایران‌زمین» در لرستان ۲۵ اردیبهشت برگزار می‏‌شود، اضافه کرد: امیدوارم این جشنواره بتواند مثل سال‌های گذشته بلکه بهتر از آنها در تحکیم هویت ملی و در عین حال در شناسایی گستره و عمق و تنوع زبان و ادبیات و فرهنگ و هنر اقوام ایران زمین مؤثر باشد.

وی تصریح کرد: این جشنواره سراسری چند کارگروه دارد که از جمله آنها می‌توان به سه کارگروه اصلی و مهم آن یعنی علمی، هنری _ فرهنگی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: در بخش علمی آن که به عهده مرکز لرستان‌شناسی است و با مسئولیت این مرکز انجام می‌شود، چند سمینار علمی با موضوعاتی شامل تاریخ اساطیری لرستان، گردشگری و ظرفیت‌های آن در لرستان و زبان و ادبیات لرستان برگزار می‌شود، این در حالی است که تاکنون نیز چند کارگاه و برنامه ازجمله کارگاه آبشارهای لرستان و اردوی علمی آبشارشناسی توسط کمیته علمی جشنواره برگزار شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از آغاز چهارمین مرحله عملیات در برابر رژیم صهیونیستی خبرداد
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • عکاس خبرگزاری مهر آذربایجان‌شرقی برگزیده جشنواره ملی عکاسی سنندج
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود