Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@10:47:00 GMT

سرنوشت پسماند‌های پزشکی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۳۵۶۴

سرنوشت پسماند‌های پزشکی چیست؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، احمدرضا تقی پور مسئول فنی آزمایشگاه کنترل کیفیت سازمان پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان طبق قانون هیچ گونه مسئولیتی در قبال پسماند‌های پزشکی ندارد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وظیفه دارد پسماند‌های پزشکی را امحا کند، اما به دلیل نبود زیرساخت اولیه در شبکه بهداشت جهت امحا پسماند‌های پزشکی، سازمان مدیریت پسماند شهرداری در ازای دریافت هزینه، پس از اتوکلاور شدن پسماند‌های پزشکی آن‌ها را دریافت و سپس در لندفیل پزشکی دفن می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر اینکه برای پسماند‌های عادی شهری دستورالعمل خاصی وجود ندارد، گفت: برای کاهش خطرات جانی بیماری کووید ۱۹ تمامی کارکنان و کارگران سایت و خطوط پردازش پسماند واکسینه شده اند، اما برای پسماند‌های پزشکی، حتما باید نمونه پسماند در بیمارستان اتوکلاو شود و سپس نمونه اتوکلاو شده به محل دفن منتقل شود.

تقی‌پور با بیان اینکه پسماند‌های پزشکی کرونایی همانند سایر پسماند‌های عفونی به دلیل اینکه ممکن است باعث انتشار بیماری شوند نیاز به بی خطرسازی دارند، گفت: در پسماند‌های پزشکی، پسماند‌های کرونایی از غیرکرونایی تفکیک نمی‌شود و پسماند‌های کرونایی نیز همانند سایر پسماند‌های پزشکی در بیمارستان اتوکلاو و سپس تحویل ماشین‌های های حمل پسماند پزشکی داده می‌شود تا در لندفیل پزشکی دفن شوند.

مسئول فنی آزمایشگاه کنترل کیفیت سازمان پسماند شهرداری اصفهان در ادامه به ماده ۷ قانون پسماند اشاره و تصریح کرد: بی خطرسازی و امحا پسماند پزشکی بر عهده تولید کننده است. این بی‌خطرسازی به دو صورت کلی می‌تواند انجام شود؛ بی خطرسازی از طریق سوزاندن (روش خشک) و بی خطرسازی از طریق حرارتی مرطوب (اتوکلاو) که هم اکنون در تمام مراکز تولید کننده پسماند پزشکی در اصفهان از روش اتوکلاو استفاده می‌شود.

به گفته وی در روش اتوکلاو، نمونه تحت بخار آب اتوکلاو می‌شود و، چون دمای اتوکلاو بیش از ۱۰۰ درجه سانتیگراد است، معمولا تمام باکتری‌ها و ویروس‌ها از بین می‌روند و این روش یک روش استاندارد و پذیرفته شده در دنیا است.

تقی پور با توجه به اینکه سازمان مدیریت پسماند روزانه تقریبا ۱۴ تن پسماند پزشکی دریافت می‌کند، گفت: بیان این پسماند‌ها پس از بی خطر سازی به وسیله اتوکلاو تحویل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان می‌شود؛ این سازمان، پسماند‌های پزشکی را درسایت‌های دفن پسماند پزشکی و با قرار دادن پتو‌های ضدعفونی کننده در زیر و روی آن‌ها به صورت بهداشتی دفن می‌کنند.

مسئول فنی آزمایشگاه کنترل کیفیت سازمان پسماند شهرداری اصفهان، خاطرنشان کرد: ضد عفونی مجدد در سازمان پسماند به جهت این است که حتی اگر فرآیند بی خطرسازی در بیمارستان به خوبی انجام نشده باشد از انتقال باکتری و ویروس‌ها به محیط جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماند شهری شهرداری اصفهان پسماند شهرداری اصفهان سازمان مدیریت پسماند پسماند های پزشکی سازمان پسماند پسماند پزشکی بی خطرسازی پسماند ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز (یکشنبه) از محمدرضا صفدریان قهرمان یخ نوردی جهان در صحن علنی شورا تجلیل کردند.‌

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا صفدریان از کارکنان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، دارنده ۲۴ مدال در رشته یخ‌نوردی است که ۱۲ مدال از این مجموعه، در مسابقات جهانی به دست آمده است.

به پاس موفقیت‌های اخیر این ورزشکار اصفهانی در مسابقات بین‌المللی، از وی در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان تجلیل شد.

محمدرضا صفدریان در صحن علنی شورا با تقدیر از توجه مدیریت شهری اصفهان به ورزشکاران اظهار کرد: مدیریت شهری در دوره اخیر نگاه ویژه‌ای به حضور بنده در مسابقات بین المللی داشته است و پیگیری‌های مؤثری در خصوص شرایط و اعزام من صورت گرفته است.

وی با تشکر از همکاری‌های سازمان آتش‌نشانی گفت: در سال‌های اخیر به بیش از ۶۰ رویداد بین المللی اعزام شدم که «ستایش» مربی من و از هیمالیا نوردان اصفهانی، نقش مؤثری در موفقیت‌های من داشت.

این قهرمان یخ‌نوردی جهان با بیان اینکه یک سرباز کوچک از میلیون‌ها جوان ایرانی هستم که توانستم پرچم کشورم را به اهتزاز در بیاورم، گفت: چند سال پیش تلاش کردیم یک پارک برفی در اصفهان ایجاد کنیم، اما کیش در این حوزه گوی سبقت را از اصفهان ربود و در ماه هزاران نفر از این پارک بازدید می‌کنند.

وی افزود: ایجاد این پارک برفی سرمایه زیادی نیاز ندارد و می‌توانیم چنین پارکی را به عنوان یک جاذبه ورزشی و تفریحی در اصفهان ایجاد کنیم.

اهتزاز چندین باره پرچم ایران در سراسر جهان توسط «صفدریان»

سرآتشیار محمدمهدی مقدس‌زاده، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان نیز در این جلسه گفت: محمدرضا صفدریان از ارزش‌های شهرداری اصفهان است و افتخاری برای اصفهان و ایران محسوب می‌شود.

وی افزود: او بارها پرچم کشور را در سراسر جهان به اهتزاز درآورده است و این یک افتخار بزرگ برای ما به شمار می‌رود.

کد خبر 750719

دیگر خبرها

  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه