Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به راه‌اندازی پلیس گمرک در اکثر مبادی ورودی استان‌های مرزی کشور، گفت: در آینده نزدیک، پلیس گمرک در تهران نیز راه‌اندازی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در گفتگو با برنامه سعادت‌آباد رادیو تهران در پاسخ به این پرسش که از دیدگاه شما کدام یک از این موارد، کمبود در تامین و توزیع کالا، دلالی و واسطه‌گری و ضعف در مدیریت بازار در شکل‌گیری بازار سیاه بیشترین نقش را دارد؟ اظهار داشت: نمی‌توان گفت تنها یکی از این موارد موجب شکل‌گیری بازار سیاه است بلکه هر سه مورد تاثیرگذار است، اما به همت مسئولان خوشبختانه در کشور کمبود کالا نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص اظهارات گوینده برنامه مبنی بر اینکه متاسفانه در دوران کرونا بازار سیاه دارو شدت گرفت، این دارو‌ها از چه مبادی وارد می‌گردند که به‌جای ورود به بازار اصلی وارد چرخه بازار سیاه می‌شوند؟ گفت: عده‌ای به این دارو‌ها دسترسی داشتند و در مقطع زمانی این دارو‌ها را با قیمت کلان به مردم می‌فروختند این افراد باعث شدند قیمت دارو در کشور سرسام‌آور شود. پلیس در این خصوص چند طرح اجرا و چند نفر از سر شبکه‌های بازار سیاه دارو را شناسایی و دستگیر کرد.
وی افزود: مقدار دارویی که از این افراد کشف کردیم قابل‌توجه بود و بلافاصله پس از کشف با معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت هماهنگ کردیم و دارو‌هایی را که قابل‌استفاده بود، استفاده کردند و دارو‌هایی که فاسد شده بود از چرخه مصرف خارج شد.
سرهنگ، ولی پور تصریح کرد: کمبودی در بازار دارو نداریم و با توجه به همسو بودن ناجا، پلیس امنیت اقتصادی و قوه قضاییه، افرادی که شناسایی شدند با قرار بازداشت موقت در اختیار مقامات قضایی هستند. ما همچنان در حال نظارت هستیم و امیدواریم دیگر شاهد چنین مواردی در کشور‌مان نباشیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در پاسخ به این پرسش که شما به‌عنوان پلیس امنیت اقتصادی، چه اقداماتی می‌کنید تا بازار سیاه کالا‌های اساسی در کشور به‌طورکلی از بین برود؟ تصریح کرد: تعداد زیادی از یگان‌ها و سازمان‌ها در کشور مسئول رسیدگی به بازار سیاه هستند و پلیس بخشی از این چرخه است و اگر هر بخشی اقدامات خود را به‌خوبی انجام ندهد در این روند اخلال به وجود می‌آید و این چرخه دچار مشکل می‌شود. وظیفه ما حفظ امنیت و برخورد با افرادی است که با احتکار و ایجاد تقاضای کاذب در بازار، نوسان ایجاد می‌کنند.
سرهنگگودرزی گفت: اگر سازمان و یگانی در بخش تولید، عرضه و توزیع کالا کوتاهی بکند ممکن است مشکلاتی در بازار آن کالا به وجود بیاید. در جلسات هم‌اندیشی و هم‌افزایی که با سازمان‌های مختلف برگزار می‌شود مصوباتی صادر می‌شود که این سازمان‌ها وظایف خود را در این خصوص به‌درستی انجام دهند. اولویت اول پلیس رسیدگی به مواردی است که گریبان‌گیر بخش سلامت جامعه است.
وی در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌شود کالایی که هنوز وارد بازار اصلی نشده است ما آن کالا را در بازار سیاه می‌بینیم؟ آیا بخشی از این اتفاقات مربوط به مبادی ورودی و گمرک کشور نیست؟ تصریح کرد: اظهارات شما در خصوص گمرک کشور درست است. از مردم تقاضا می‌کنم در چنین مواردی که کالایی را در بازار سیاه مشاهده می‌کنند با پلیس 110 تماس بگیرند، ما بدون فوت وقت، ورود و اعلام‌جرم و با این افراد برخورد قانونی می‌کنیم. پشتوانه ما مردم و اطلاعات آن‌ها در خصوص چنین مواردی است اگر مردم اطلاع‌رسانی کنند ما کم‌کاری نمی‌کنیم.
سرهنگ، ولی پور در پایان اظهار داشت: یکی از اهداف ناجا در سال گذشته راه‌اندازی پلیس گمرک بود و در اکثر مبادی ورودی استان‌های مرزی این پلیس‌راه اندازی شده است شاید 100 درصد راه‌اندازی نشده، ولی کم کم پلیس‌های مرزی سامانه محور خواهند شد. به جد پیگیر هستیم پلیس گمرک تهران هم در آینده نزدیک راه‌اندازی شود تا شاهد بازار سیاه کالا در کشور نباشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پلیس گمرک پلیس امنیت اقتصادی بازار سیاه راه اندازی پلیس گمرک دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۳۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق سوخت در کرمان

سردار ناصر فرشید گفت: به منظور مقابله همه جانبه با پدیده شوم و زیانبار قاچاق، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در پی دریافت اخباری مبنی بر قاچاق فرآورده‌های نفتی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این راستا برابر استعلامات اخذ شده مشخص شد مالکان ۵ دستگاه کامیون با تشکیل یک باند و صدور بارنامه‌های جعلی اقدام به قاچاق سوخت کرده اند که در ادامه ۵ متهم دستگیر و ضمن کشف ۲۵ هزارو ۴۰۰ لیتر سوخت قاچاق از مخفیگاه آنان، با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

سردار فرشید در این راستا از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه موردی در خصوص جرایم و مفاسد اقتصادی، مراتب را با شماره ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • انهدام باند قاچاق سوخت در کرمان
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق