Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@15:23:57 GMT

کابینه در سایه کانادا معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۴۳۸۰

کابینه در سایه کانادا معرفی شد

رهبر محافظه‌کاران کانادا، کابینه در سایه خود را معرفی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی‌بی‌سی‌نیوز، ارین اوتول، رهبر حزب محافظه‌کار کانادا (حزب رقیب جاستین ترودو در رقابت‌های انتخابات فدرال ۲۰۲۱) کابینه در سایه خود را معرفی کرد؛ منتقدانی که بر عملکرد وزیران لیبرال در مجلس عوام تمرکز خواهند کرد و برای پاسخگویی به پرونده‌های کلیدی فشار خواهند آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگانی که مخالفت خود را با سیاست‌های واکسن کرونا ابراز کرده‌اند، در لیست منتقدان غایب هستند.

لسلین لوئیس، نماینده تازه منتخب و رقیب سابق رهبر محافظه‌کار، مرلین گلادو نماینده قدیمی مجلس نمایندگان و رزماری فالک نماینده مجلس از ساسکاچوان، بدون نقش برجسته در پارلمان بعدی، روی نیمکت محافظه‌کاران باقی مانده‌اند.

لوئیس از واکسیناسیون کرونا برای کودکان انتقاد کرده است. گلادو اخیراً در یک کارگروه جدید «آزادی های مدنی» متشکل از نمایندگان پارلمان که نگران دستورات واکسیناسیون هستند، ایفای نقش کرده است. فالک مخالفت خود را با آنچه که «واکسیناسیون اجباری» خوانده است، ابراز کرده است.

گلادو و فالک پیش از این در کابینه سایه قبل از انتخابات اوتول حضور داشتند.

مارک استرال نماینده پارلمان از بریتیش کلمبیا که ماه گذشته در یک پست رسانه اجتماعی گفته بود دستورات واکسن تبعیض آمیز و اجباری است و باید با آن مخالفت کرد، شغل خود را به عنوان وزیر کار در سایه حزب از دست داد.

دین آلیسون، نماینده مجلس انتاریو، مجری یک برنامه آنلاین که افراد شکاک به واکسن را به عنوان مهمان نشان می دهد، از کابینه سایه کنار گذاشته شده است، اگرچه او قبل از انتخابات فدرال سپتامبر در تیم اوتول نقشی نداشت.

اوتول در پاسخ به این سوال که درباره نمایندگانی که دستورالعمل های بهداشت عمومی یا دستورالعمل های دولت در مورد واکسن کرونا را زیر سوال برده اند، چه خواهد کرد، گفت که انتخاب‌های او برای کابینه سایه نشان دهنده احساس او در مورد این موضوع است.
او گفت: ما نمایندگان باتجربه ای را انتخاب کردیم که آماده مبارزه با تورم هستند، آماده مبارزه با ائتلاف لیبرال- دموکرات جدید و همچنین رسیدگی به تردیدها در مورد واکسن هستند. برای رهبران کابینه سایه ما بسیار مهم است که این نقش را ایفا کنند و به همین دلیل است که من انتخاب هایی مانند آنچه که انتخاب کردم را انجام دادم.

پیر پویلیور، نماینده انتاریو، به عنوان منتقد مالی حزب بازگشته است. پویلیور که به عنوان یک نماینده مجلس سخت‌گیر شناخته می‌شود، قبل از انتخابات گذشته توسط اوتول از این نقش کنار گذاشته شد.

اوتول گفت: او اکنون بازگشته است، زیرا محافظه کاران قصد دارند دولت را به دلیل سوء مدیریت تورم به چالش بکشند. همه‌گیری کرونا، هزینه‌های هنگفت دولت و زنجیره‌های تامین محدود باعث افزایش قیمت‌ها شده است، پدیده‌ای که هزینه زندگی را برای همه بالاتر می‌برد.
اوتول گفت: همانطور که می‌دانید، پیر یکی از قوی‌ترین رابط‌های ما است. او در مجلس سرسخت است. من می‌بینم که لیبرال‌ها وقتی او از جایش بلند می‌شود، به خود می‌لرزند.

اوتول با استناد به گزارش‌های رسانه‌ای گفت: ریسک بزرگی که کشور ما با آن مواجه است تورم است که به بالاترین نرخ در ۲۰ سال اخیر رسیده است. لیبرال‌ها و حزب دموکرات جدید در حال مذاکره بر سر نوعی قرارداد همکاری قبل از بازگشت پارلمان در ۲۲ نوامبر هستند. اما آنها نمی توانند سکوت ما را بخرند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كانادا کابینه سایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، سید حسن هاشمی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

از حیث گرایش سیاسی اصولاً دعوای بین اصولگرایان و اصلاح طلبان که باعث دوقطبی شدن جامعه شده را قبول ندارم و از همه نیروهای شایسته و توانمند استان همواره استفاده و استقبال می‌کنم و در کشور و گرایش مجلس آینده نیز همین نظر را دارم.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظرم یکی از مهمترین مسائل بحث شفافیت است. نماینده مجلس نه تنها باید شفاف باشد بلکه باید ارتباط خوبی با موکل داشته و مشکلات را رصد و مطرح کند همچنین با بیان اقدامات خود، پاسخگوی مردم و موکلین حوزه انتخابیه خود باشد.

معتقدم نمایندگان مجلس در خصوص شفافیت‌ها هنوز هم کوتاهی کرده‌اند اما لازمه شفافیت پاسخگو بودن است، در همه سیستم‌ها از حیث تطبیقی استثناهایی هم وجود دارد لذا گاهی ممکن است شفافیت با منافع و امنیت ملی مغایرت داشته باشد که اصل بر شفافیت است مگر اینکه امنیت ملی اقتضا کند شفاف نباشد.

همچنین معتقدم که قوانین بدون ابهام و نقص باید تصویب شود

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به سوابق علمی، پژوهشی و عملی خود در حوزه‌های حقوقی، اقتصادی و وکالت ترجیح می‌دهم در کمیسیون برنامه و بودجه، اقتصادی و قضائی و در کمیسیون‌های مشترکی مانند تلفیق و کمیسیون اصل ۹۰ حضور داشته باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

در حوزه انتخابیه به نظر من باید نماینده مجلس با نظارتی که در حوزه انتخابیه خود بر دستگاه‌های اجرایی و مدیران آنها از سطح کلان تا پایین دارد وضعیت را رصد کرده و ایرادات را بدون حق مداخله مستقیم حل کند.

نماینده مجلس باید وضعیت در حوزه انتخابیه خود کشاورزان اعم از خرده مالک یا کلان، اراضی، مشکلات دامداران، مرغداران، معادن، راه‌ها، صنوف، بازنشستگان، معلمان و سایر اقشار در حوزه انتخابیه خود را رصد کرده و بتواند در لوایحی که دولت ارائه می‌دهد، پیشنهاد بدهد.

یکی از مهمترین موضوعات اولویت دار در خراسان جنوبی بحث گرفتن اعتبارات است. نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف باید با استفاده از ظرفیت سایر نمایندگانی که وجوه مشترک دارند شبکه سازی کرده و در گرفتن اعتبارات برای استان و حوزه انتخابیه خودش فعال و کوشا باشد.

کد خبر 6082952

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • نامزدهای مورد حمایت شریان در خوزستان معرفی شدند
  • سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد