Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:36:49 GMT

فرانسه خواستار حل فوری مناقشه ماهیگیری با انگلیس شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۴۳۹۴

فرانسه خواستار حل فوری مناقشه ماهیگیری با انگلیس شد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری فرانسه نوشت: «کِلمن بون» وزیر امور اروپای فرانسه بعد از مذاکره با دیوید فراست وزیر امور برگزیت انگلیس در توئیتی نوشت: فرانسه از مذاکره استقبال می کند اما باید راه حلی سریع در راستای اجرای توافقات دو کشور برای ماهیگیران ما بدست آید.

هفته گذشته مذاکرات رو در روی این دو مقام انگلیسی و فرانسوی برای برون رفت از مناقشه اخیر بی نتیجه ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختلافات فرانسه و انگلیس بر سر مجوزهای ماهیگیری به انبوهی از مشکلات بین همسایگان کانال ارتباطی دو کشور که در نتیجه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) بروز کرده افزوده است. برگزیت روابط دو کشور را به سطحی از خصومت و دشمنی کاهش داده که در سال های اخیر بندرت مشاهده شده بود.

بر اساس توافق سال گذشته انگلیس و اتحادیه اروپا، کشتی های ماهیگیری اروپایی می توانند در آب های انگلیس تردد کنند به شرطی که اثبات کنند در گذشته نیز در آنجا فعالیت داشته اند.

اما پاریس می گوید تقاضای ده ها قایق فرانسوی برای ماهیگیری در آب های غنی از منابع انگلیس رد شده است.

تحلیلگران می گویند امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه با نگاهی بر انتخابات آینده و تصمیمی که برای پیروزی دوباره دراین انتخابات دارد، علاقمند است موضع سختگیرانه ای را در این مناقشه اتخاذ کند. این درحالیست که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس نیز قصد دارد در مذاکرات برگزیت سختگیرانه عمل کند.

فرانسه تهدید کرده قایق های انگلیسی را از تخلیه صید خود در بنادر فرانسه منع  و بر همه واردات انگلیس نظارت می کند.

جزایر کانال جرسی و گرنزی بین دو کشور قرار دارند و مناطقی خودگردان هستند که بخشی از انگلیس محسوب نمی شوند اما برای امور دفاعی وامنیتی خود به این کشور وابسته هستند. فرانسه در بحبوحه اختلافات تهدید کرده است که برق هر دو جزیره را به عنوان اقدامی تلافی جویانه قطع خواهد کرد. این تهدید باعث شده که تحلیگران امکان کاهش تامین برق برای ساکنان این جزایر را پیش بینی کنند.

هفته گذشته مکرون گفت فرانسه اعمال هر گونه اقدامی در این زمینه را متوقف می کند تا مذاکرات دو کشور شانسی برای موفقیت داشته باشد. با این حال مقام های فرانسوی تاکید دارند که همه گزینه ها در صورت شکست مذاکرات روی میز خواهد بود.

دو کشور بعد از مذاکرات هفته گذشته هنوز نتوانسته اند به راه حلی دست یابند، اما وعده داده اند به تلاش های خود برای یافتن چنین راه حلی از طریق مذاکره ادامه دهند.

برچسب‌ها انگلیس قاره اروپا فرانسه برگزیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس قاره اروپا فرانسه انگلیس قاره اروپا فرانسه برگزیت دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با این حال اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، معتقد است چنین محدودیتی تا حدودی منجر به رشد سرمایه‌ گذاری و تولید در صنعت لوازم خانگی شده است.ممنوعیت واردات لوازم خانگی حالا وارد ششمین سال خود شده است. این ممنوعیت که با هدف حمایت از تولید داخلی انجام شد، تاثیر چندان مناسبی در بازار، به‌ویژه رفع نیاز مصرف‌کنندگان نگذاشته است. چراکه بیشتر کارشناسان معتقدند ممنوعیت واردات لوازم خانگی در این مدت تنها باعث شکل‌گیری نوعی انحصار در این صنعت شد.

از جمله اینکه در این سال‌ها ‌تولیدکننده داخلی به تنها بازیگر میدان تبدیل شد و حق انتخاب از مصرف‌کننده ایرانی گرفته شد تا ناگزیر برای رفع نیاز خود ملزم به خرید محصولات داخلی شود.

گرچه به‌تازگی زمزمه‌هایی از آزادسازی واردات به گوش می‌رسد، اما به نظر می‌رسد تنها برخی از محصولات که در داخل کشور تولید نمی‌شوند وارد خواهند شد و امید چندانی به آزادسازی واردات انواع لوازم خانگی وجود ندارد.

با این همه، فعالان بازار این ممنوعیت را به فال نیک گرفته‌اند و می‌گویند این موضوع باعث شده است کیفیت محصولات داخلی افزایش پیدا کند.

افزایش سرمایه‌ گذاری پس از ممنوعیت واردات لوازم خانگی
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز توضیح داد: ممنوعیت واردات باعث شد تولیدکننده داخلی روی آن دسته از کالاهایی که در داخل کشور تولید نمی‌شوند سرمایه‌ گذاری کند و خط تولید آنها را راه بیندازد. از طرف دیگر استاندارد ضمانت‌نامه‌های محصولات داخلی نیز در پی این موضوع به‌روز شده است.

به اذعان او کیفیت کالاهای ایرانی حالا به حدی رسیده که مردم آن را پذیرفته‌اند و از آنها استفاده می‌کنند. همچنین میزان شکایات و نارضایتی از خدمات در اتحادیه، سازمان‌ها و ارگان‌های زیرمجموعه تقریباً به زیر یک درصد رسیده است.

این فعال صنفی با تاکید بر اینکه اطلاعی از احتمال آزادسازی واردات ندارد توضیح داد: باید برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود تا تاجری که هنوز سرمایه‌اش را از کشور خارج نکرده بتواند به صورت هدفمند کالایی را که در داخل کشور تولید نمی‌شود اما به آن احتیاج است یا تولید آن کالا به مقدار انبوه نرسیده و یا مشکلاتی در تولید وجود دارد به صورت قانونی وارد کند. در این حالت دولت می‌تواند عوارض آن کالا را بگیرد و مردم هم می‌توانند از محصولی استفاده کنند که خدمات پس از فروش دارد.

قیمت لوازم خانگی تغییر می‌کند؟
پازوکی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت محصولات داخلی افزایش پیدا خواهد کرد یا خیر گفت: وقتی فولاد که تولید داخل بوده افزایش 25 درصدی داشته و دلار برای تولیدکننده از 39 هزار تومان به 42 هزار تومان افزایش پیدا کرده است، به طور حتم تولیدکننده داخلی درصدد افزایش قیمت محصولاتش خواهد بود. حال اینکه با این افزایش موافقت شود یا خیر مشخص نیست.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی در ادامه درباره خدمات پس از فروش شرکت‌های داخلی و به‌روزرسانی استانداردهایشان توضیح داد: شرکت‌ها برای دریافت ورق و ارز نیمایی باید میزان فروش‌شان را در سامانه ثبت کنند، در نتیجه سریعاً محصول را برای مشتری نصب می‌کنند. البته از سال 97 که واردات ممنوع شد در کشور کم‌وکاستی‌هایی وجود داشت اما وضعیت رو به بهبود است. از خرداد سال گذشته شرکت‌های داخلی در حال به‌روزرسانی استانداردهایشان هستند و حالا شرکت‌هایی وجود دارند که کالا را پس از یک ماه تعویض می‌کنند و مبلغ را به مشتری بازمی‌گردانند.

بر اساس این گزارش ممنوعیت واردات لوازم خانگی طی سال‌های اخیر در این بازار انحصار ایجاد کرده است؛ با این همه اما موافقان ممنوعیت واردات لوازم خانگی معتقدند به دلیل تعدد تولیدکنندگان، برچسب انحصاری به بازار لوازم خانگی ایران نمی‌چسبد. با این حال شرایط برابری برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی در بازار کشور فراهم نیست. از طرفی این ممنوعیت سبب شده لوازم خانگی قاچاق که در بیشتر مواقع کیفیت مطلوبی ندارند و تقلبی هستند، راه خود را به بازار کشور پیدا کنند و این موضوع تا به امروز تنها موجب ضرر مصرف‌کننده شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901766

دیگر خبرها

  • سیاستمدار فرانسوی: در اطاعت از یک پیرمرد آمریکایی و خدمت به رئیس مافیای اوکراینی نابود می‌شویم
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • لاپید خواستار اعزام فوری حریدی‌ها به خدمت اجباری شد
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان ارتش یمن و آمریکا و انگلیس در ۴۸ ساعت گذشته
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟
  • ۵۸ درصد صهیونیست‌ها خواستار برکناری فوری نتانیاهو هستند
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم