Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@02:22:17 GMT

علائم هشدار دهنده عفونت ريه

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۵۳۵۴

خبرگزاری آریا- سلامت دستگاه تنفس می‌تواند تحت تاثیر عوامل زیادی قرار گیرد و کاهش کیفیت هوا در ماه‌های سرد سال، قطعا یکی از عوامل تهدیدکننده برای سلامت ریه هاست.
به گزارش خبرگزاری آریا، عفونت ریه می‌تواند آسیب جدی به سلامت فرد وارد کند. یکی از شایع‌ترین انواع عفونت ریه که از طریق ویروس، باکتری و گاهی اوقات قارچ ایجاد می‌شود، ذات الریه است که ممکن است از یک بیماری خفیف به فاکتور تهدید کننده زندگی بیمار تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به همین دلیل آگاهی از علائم و نشانه‌های عفونت ریه و تشخیص راه‌های درمان فوری آن بسیار مهم است.
سرفه مداوم همراه با مخاط غلیظ می‌تواند نشانه عفونت ریه باشد.
فرد مبتلا به عفونت ریه ممکن است به طور مداوم سرفه کند تا مخاط تولید شده ناشی از التهاب مجرای هوایی و ریه خارج شود. بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت یا ذات‌الریه ممکن است باعث سرفه‌هایی شوند که با مخاط غلیظ همراه است. گاهی اوقات ممکن است در مخاط خون مشاهده شود. این نوع سرفه ممکن است برای چندین هفته ادامه یابد.
 
تنگی نفس و درد شدید قفسه سینه
تنگی نفس به این معناست که نفس کشیدن برای فرد مشکل می‌شود. علاوه بر عفونت ریه، تنگی نفس می‌تواند نشانه بسیاری از بیماری‌های خطرناک دیگر از جمله حمله قلبی باشد و به همین دلیل تشخیص به موقع آن اهمیت بیشتری دارد. عفونت ریه ممکن است باعث تنگی نفس همراه با درد قفسه سینه شود.
 
خس خس کردن سینه
هنگام ابتلا به عفونت ریه ممکن است مجرای هوایی به دلیل التهاب تنگ شود. این شرایط می‌تواند منجر به خس خس سینه شود.
 
عفونت ریه ممکن است با تب، لرز و خستگی همراه باشد
هر نوع عفونت می‌تواند باعث التهاب جدی در بدن شود که منجر به مشکلات سلامتی شدید می‌شود. در مورد عفونت ریه نیز به همین شکل است. گفته می‌شود عفونت ریه ممکن است با تب، لرز و خستگی همراه باشد که نشان می‌دهد بدن در تلاش برای مقابله با عفونت است.

درمان عفونت ریه
ممکن است پزشک برای درمان عفونت باکتریایی ریه، آنتی بیوتیک تجویز کند. علاوه بر این، عفونت‌های ریوی ناشی از قارچ را می‌توان با کمک دارو‌های ضد قارچ درمان کرد. با این حال، ممکن است این دارو‌ها به عفونت ناشی از ویروس کمک نکند و باید منتظر ماند تا بدن به تنهایی (و با کمک گرفتن از راه‌های تقویتی مانند تغذیه مناسب) با عفونت مبارزه کند.
 
درمان‌های خانگی عفونت ریه
در حالیکه اکثر عفونت‌های ریه را می‌توان با دارو‌های تجویز شده درمان کرد، برخی از دارو‌های خانگی می‌توانند به تسریع بهبودی و کاهش علائم کمک کنند که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقدار زیادی مایعات بنوشید.
- به اندازه کافی استراحت کنید.
- رژیم غذایی سالم را رعایت کنید.
- از دستگاه‌های مرطوب کننده هوا استفاده کنید.
- نوشیدنی‌های گرم بنوشید.
- از سیگار کشیدن یا قرار گرفتن در معرض دود سیگار خودداری کنید.
- هنگام خواب سر خود را بالا نگه دارید تا مخاط در قفسه سینه ته نشین نشود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عفونت ریه عفونت ریه ممکن ریه ممکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!