Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:37:03 GMT

ذات‌الریه و کرونا دو بیماری با علائم یکسان

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۵۵۸۱

ذات‌الریه و کرونا دو بیماری با علائم یکسان

ایسنا/لرستان یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: بیماری ذات‌الریه دارای علائمی نزدیک به کروناست و برای تشخیص اینکه به کرونا مبتلا شده‌اید یا خیر باید حتماً تست کرونا دهید.

علی امیری، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ذات‌الریه یا پنومونی عفونتی است که در یک یا هر دو شش‌ها ایجاد می‌شود که در این رابطه باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها می‌توانند منجر به این بیماری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ذات‌الریه مُسری است؟ افزود: میکروب‌های بیماری ذات‌الریه مُسری هستند، این بدان معناست که پنومونی می‌تواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود.

امیری با اشاره به این‌که ذات‌الریه باکتریایی و ویروسی می‌تواند از طریق استنشاق قطرات موجود در هوا و عطسه یا سرفه منتقل شود، عنوان کرد: احتمال ابتلا به این بیماری از طریق تماس با سطح و اشیا آلوده به باکتری یا ویروس ذات‌الریه نیز وجود دارد.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در رابطه با علائم ذات‌الریه، گفت:  سرفه‌های خلط دار، تب، عرق یا لرز کردن، تنگی نفس که به هنگام انجام فعالیت‌های عادی یا در زمان استراحت رخ می‌دهد، درد قفسه سینه که به هنگام تنفس و سرفه کردن بیشتر می‌شود، احساس خستگی و بیحالی، از دست دادن اشتها، حالت تهوع یا استفراغ و سردرد ازجمله علائم بیماری ذات‌الریه است.

وی در رابطه با علل ابتلا به ذات‌الریه، عنوان کرد: عوامل متعددی منجر به ذات‌الریه می‌شود، شایع‌ترین علت بیماری ذات‌الریه باکتریایی، استرپتوکوک پنومونیه است و از سایر علل می‌توان به مایکوپلاسما پنومونیه، هموفیلوس آنفلوانزا و لژیونلا پنوموفیلا اشاره کرد.

امیری با اشاره به وجود انواع ذات‌الریه، تصریح کرد: از انواع این بیماری می‌توان به ذات‌الریه ویروسی، قارچی، ذات‌الریه بیمارستانی، ذات‌الریه اکتسابی از جامعه، ذات‌الریه اکتسابی از جامعه، ذات‌الریه مربوط به ونتیلاتور و ذات‌الریه استنشاقی اشاره کرد.

این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سؤال که آیا ذات‌الریه یک بیماری ویروسی است؟ عنوان کرد: انواع مختلفی از عوامل بیماری‌زا می‌توانند منجر به بیماری پنومونی شوند که ویروس‌ها تنها یکی‌از این عوامل بوده و سایر عوامل بیماری‌زا شامل باکتری‌ها و قارچ‌ها هستند.

وی تأکید کرد: بیماری ذات‌الریه دارای علائمی نزدیک به کروناست و برای تشخیص اینکه به کرونا مبتلا شده‌اید یا خیر باید حتماً تست کرونا دهید.

امیری با اشاره به این‌که ذات‌الریه در کودکان یکی‌از شایع‌ترین بیماری‌هاست، بیان کرد: محققان تخمین زده‌اند که سالانه ۱۲۰ میلیون کودک در سراسر جهان به ذات‌الریه مبتلا می‌شوند که علل ابتلاء در سنین مختلف متفاوت است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به عوارض ذات‌الریه، اضافه کرد: بیماری ذات‌الریه می‌تواند عوارضی داشته باشد، این عوارض در افرادی با سیستم ایمنی ضعیف یا افرادی که بیماری‌های خاص مانند دیابت دارند، بیشتر است، ازجمله عوارض این بیماری می‌توان به بدترکردن بیماری‌های مزمن، باکتریمی، آبسه ریه، تنفس با نقص، سندرم دیسترس تنفسی حاد، پلورال افیوژن و در نهایت مرگ اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کرونا ذات الريه روز جهانی ذات الریه کروناویروس کرونا در ایران فوق تخصص بیماری های عفونی بیماری ذات الریه ذات الریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • متعهد به برق رسانی یکسان در افغانستان هستیم
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم