Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین راهکار توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، تهیه و تولید محتوای برگرفته از قرآن متناسب با نیاز‌های عموم و متخصصان جامعه و فراهم کردن زمینه دسترسی سریع و آسان آنان به این تولیدات است.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت‌الاسلام و المسلمین عیسی عیسی زاده، رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین راهکار توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، تهیه و تولید محتوای برگرفته از قرآن متناسب با نیاز‌های عموم و متخصصان جامعه و فراهم نمودن زمینه دسترسی سریع و آسان آنان به این تولیدات است به همین خاطر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با تأسیس بزرگ‌ترین پژوهشکده قرآن‌پژوهی در کشور با بهره‌گیری از ده‌ها پژوهشگر قرآنی توانسته است طی سال‌های گذشته با تلاش شبانه‌روزی آثار فراوان و فاخر قرآنی را در حوزه‌های گوناگون، متناسب با نیاز‌های عموم جامعه و نیز پژوهشگران، اساتید و مبلغان تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پژوهش‌های کاربردی برای عموم جامعه
وی افزود: تولید جامع‌ترین فرهنگ‌نامه سبک زندگی بر اساس آموزه‌های قرآن و اهل‌بیت (علیهم اسلام) در چهار حوزه فردی، اجتماعی، خانوادگی و محیط زیست در بیش از پنجاه‌وهفت موضوع که تاکنون 25 جلد منتشر و 25 جلد در حال نشر و بقیه در حال آماده‌سازی برای نشر انتشار است.
وی با اشاره به تولید پژوهش‌های کاربردی برای کودکان و نوجوانان بیان کرد: پرسمان قرآنی کودک، برایم از قرآن بگو، با بهار دل‌ها، پیام‌های آسمانی در قالب قصه و شعر، سر سفره خدا، هفت جلد دانش‌نامه نوجوانان و بیش از صد شب قصه قرآنی برای کودکان ازجمله این آثار است.
وی گفت: بخش سوم تولید پاسخ به پرسش‌های قرآنی شامل پرسمان‌های قرآنی خداشناسی، معاد، نبوت، عصمت، ازدواج و خانواده، نماز، پیامبر اعظم (ص)، علوم قرآنی، قرائت قرآن، جبر و اختیار، فلسفه احکام و امربه‌معروف و نهی از منکر و تهیه نرم‌افزار پرسمان‌های قرآنی است.
 
پاسخ به شبهات
رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی گفت: اعجاز قرآن با گرایش شبهه پژوهی، بررسی تحلیل مواجهه قرآن با یهود، بدعت در قرآن، پلورالیسم دینی از منظر قرآن، ارتداد بازگشت به تاریکی، خشونت اجتماعی از منظر قرآن، اعجاز هدایتی قرآن، پاسخ به شبهات قرآنی امامت، پاسخ به شبهات مستشرقان درباره قرآن، منطق پاسخ‌دهی قرآن ازجمله آثار تولیدشده در حوزه پاسخ به شبهات است.
وی در رابطه منابع پژوهشی بیان کرد: یکی از منابع تفاسیر است که شامل تفسیر آموزشی ده‌جلدی برای پنج سطح طلاب، تفسیر 20 جلدی راهنما، انوار جاویدان در دو جلد، ترجمه قرآن بر اساس المیزان، اصطلاح‌نامه معارف قرآن، تفسیر قرآن با قرآن در آینه روایات، تفسیرشناسی (مبانی، منابع، قواعد، روش‌ها و گرایش‌ها) است.
وی با اشاره منابع علوم قرآنی اظهار کرد: علوم القرآن عندالمفسیرین، علوم قرآن در احادیث اهل‌بیت (ع)، نظریه وحدت موضوعی سوره‌های قرآن، معیار‌های جری و تطبیق از دیدگاه علامه طباطبایی، باز پژوهی ملاک‌های توسعه آیات الاحکام، کارنامه اهل‌بیت (علیهم‌السلام) در قرآن‌شناسی، فقه قرائت، ترادف در قرآن بخشی دیگر از این تولیدات است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده در رابطه با فرهنگ نامه‌ها تصریح کرد: فرهنگ قرآن در 33 جلد جامع‌ترین کلید راه‌یابی به بیش از سه هزار مدخل قرآنی و 60 هزار موضوعات فرعی قرآن، فرهنگ اصطلاحات و مفاهیم سیاسی قرآن، فرهنگ موضوعی 20 تفسیر معروف شیعه و اهل سنت در 3 جلد مشتمل بر 36000 عنوان، فرهنگ‌نامه تحلیل واژگان مشابه در قرآن در چهار جلد، فرهنگ‌نامه تحلیلی وجوه و نظایر قرآن، فرهنگ‌نامه‌های تخصصی سیاست، اقتصاد، امنیت و اطلاعات، پیشرفت، بهداشت و سلامت، حقوق، مدیریت، خانواده، هنر و ادبیات، مطالعات تمدنی، مقاومت، محیط زیست، اخلاق، معنویت، تاریخ و اعلام، تبلیغ، رمضان، محمد (ص)، مبانی بیانیه گام دوم انقلاب، کلام، حج و سرزمین وحی، تمام این فرهنگ‌نامه‌های تخصصی‌ها و فرهنگ قرآن به‌صورت رایگان در کافه بازار قابل دریافت است.
وی ادامه داد: دایره المعارف بزرگ قرآن در 30 جلد که 17 جلد تاکنون منتشرشده است، دانش‌نامه‌های تخصصی شامل سیاست، اقتصاد، امنیت و اطلاعات، پیشرفت، سلامت، حقوق، مدیریت، خانواده، هنر و ادبیات، مطالعات تمدنی، محیط زیست، اخلاق، معنویت، تاریخ و اعلام، رمضان، مبانی بیانیه گام دوم انقلاب، کلام، حج و سرزمین وحی، این موارد در کافه بازار به صورت رایگان قابل دریافت است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده گفت: 12 هزار و 500 مقاله قرآنی در بیش از 1400 موضوع در غنی‌ترین پرتال قرآنی علوم و معارف قرآن پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن قابل دریافت است.
وی با بیان اینکه خلاصه چهار هزار پایان‌نامه با طبقه‌بندی موضوعات در پرتال قابل دریافت است، افزود: 25 نرم‌افزار قرآنی ویندوزی و موبایلی نیز در کافه بازار به‌صورت رایگان قابل دریافت است.
رئیس میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: تشکیل کارگروه مرجعیت علمی قرآن متشکل از صاحب‌نظران قرآنی حوزه تاکنون موفق به تدوین منشور مرجعیت علمی قرآن شده است و در حال تدوین آثار مربوط به مرجعیت علمی قرآن در علوم اسلامی و انسانی است که تاکنون 3 اثر برای نشر ارسال‌شده است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده گفت: تشکیل هسته‌های علمی جهت تربیت پژوهشگران در حوزه مرجعیت علمی قرآن از میان نخبگان حوزه (برادر و خواهر) از دیگر رسالت‌های ین کارگروه است که در حال انجام است؛ و نیز در مراکز آموزشی حوزوی دفتر دو واحد درسی در حوزه مرجعیت علمی قرآن را برای سال جدید در سطح چهار آغاز نموده است.
وی در رابطه با کارگروه قرآن و استشراق گفت: این کارگروه مسئولیت پاسخ‌گویی به شبهات مستشرقان درباره قرآن را دارد که تاکنون 3 اثر در این باره را منتشر و تدوین چند موضوع دیگر را در دستور کار خویش داده و جهت تربیت پژوهشگران در حوزه قرآن و استشراق نسبت به تشکیل هسته علمی اقدام نموده است.
وی افزود: غنی‌ترین کتابخانه تخصصی علوم و معارف قرآن در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن در کشور این کتابخانه است که در مجموع دارای بیش از 21 هزار عنوان کتاب در نزدیک به بیش از 50 زبان مختلف دنیا در 300 عنوان، حدود 300 عنوان تفسیر بیش از 50 زبان مختلف دنیا در 300 عنوان، حدود 300 عنوان تفسیر کامل قرآن، بالغ‌بر سه هزار عنوان تفسیر بخشی از قرآن و نیز بیش از 800 پایانن-نامه قرآنی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری اشاره کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عیسی زاده گفت: در رابطه با برگزاری همایش ملی و بین‌المللی قرآن گفت: قرآن ومسایل جامعه معاصر، مقاومت در قرآن، بررسی آرای تفسیری آیت‌الله معرفت، همایش ملی مرجعیت علمی قرآن که قرار است در سال 1401 برگزار شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فاخر قرآنی میز قرآن دفتر تبلیغات اسلامی مرجعیت علمی قرآن قابل دریافت حجت الاسلام پاسخ به شبهات معارف قرآن فرهنگ قرآن فرهنگ نامه 300 عنوان نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است