Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید رضایی رئیس اداره کل مدیریت ریسک پست‌ بانک‌ ایران در گفتگویی به تشریح اهم اقدامات این اداره کل در راستای پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی در شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۰ پرداخت. مجید رضایی رئیس اداره کل مدیریت ریسک پست بانک ایران درخصوص اقدامات این اداره کل در راستای پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی در مدت مذکور و طرح و تصویب آن در کمیته مدیریت ریسک و ارسال آن به مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک اظهار داشت‌: تهیه گزارش ریسک‌ها و چالش‌های بانکداری دیجیتال، تهیه شیوه‌نامه کمیته فرعی مدیریت ریسک نقدینگی، تهیه گزارش ریسک تمرکز در حوزه اعتباری و گزارش نتایج حاصل از آزمون بحران ریسک نقدینگی و تهیه گزارش وضعیت پوشش وثایق بر مبنای اوزان ریسک از جمله اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رضایی در ادامه به بیان اقدامات انجام شده در همین راستا و ارسال گزارشات آن به بانک مرکزی ج. ا. ا پرداخت و تصریح کرد: احصاء راهبرد‌های مدیریت ریسک نقدینگی و ارسال ماهانه گزارش اطلاعات حدود ارز‌های مهم‏/ فهرست دارایی و بدهی ارز‌های مهم (ماده ۴۶ و ۴۷ دستورالعمل حداقل الزامات مدیریت ریسک نقدینگی) در راستای مدیریت مؤثر ریسک نقدینگی از جمله این اقدامات می‌باشد.

همچنین رئیس اداره کل مدیریت ریسک؛ تهیه و تدوین کتاب مدیریت ریسک و استاندارد‌های کمیته بال توسط این اداره کل و ارسال به کلیه واحد‌های اجرایی و ستادی، ارسال بیانیه مدیریت ریسک به کلیه واحد‌های اجرایی و ستادی و بارگذاری آن در وب سایت بانک، بروز رسانی اطلاعات عمومی استاندارد‌های شفافیت در سایت بانک و ابلاغ دستورالعمل حداقل الزامات مدیریت ریسک اعتباری به کلیه واحد‌های اجرایی و ستادی را از دیگر اقدامات اداره کل مدیریت ریسک در راستای پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی برشمرد.

رضایی در پایان؛ پیگیری در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت ریسک برای کارکنان و مقررات احتیاطی ویژه مدیران، تغییر ساختار سازمانی اداره کل مدیریت ریسک و استقرار آن مطابق با اجرای حاکمیت شرکتی (جداسازی واحد تطبیق و ایجاد یک اداره کل مستقل)، پیگیری در خصوص راه‌اندازی “سامانه جامع مدیریت ریسک” از معاونت فناوری اطلاعات، تهیه گزارش تطبیقی سرمایه نظارتی و نسبت کفایت سرمایه و شرکت مدیریت و کارشناسان اداره کل مدیریت ریسک در دوره‌های تخصصی برگزار شده توسط بانک مرکزی ج. ا. ا و موسسه عالی بانکداری که شامل؛ دوره‌های مقررات احتیاطی، آزمون بحران، پولشویی مبتنی بر ریسک، سیستم مدیریت امنیت اطلاعات و ... بوده است را جزو دیگر اقدامات این اداره کل در مدت مذکور عنوان کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پست بانک پست بانک ایران بانک صنعت بانکداری بانکداری اداره کل مدیریت ریسک حاکمیت شرکتی ریسک نقدینگی اداره کل تهیه گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی