Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه انگلیسی زبان نیشن روز چهارشنبه در سرمقاله خود با عنوان «گفت وگوهای برجامی» نوشت: با توجه به چالش‌های فعلی، باید دید که آیا نتایج ملموسی در پی مذاکرات وین در اواخر این ماه حاصل خواهد شد یا خیر.

نیشن نوشت: انتظارات کمی وجود دارد زیرا بسیاری بر این عقیده‌اند که از سرگیری مذاکرات باید به عنوان یک دستاورد تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال با توجه به تأثیرات نامطلوب تحریم‌های اقتصادی بر مردم ایران و همچنین از نظر پیچیدگی اوضاع ژئوپلیتیکی، امید است که این مسئله دیرینه در آینده نزدیک حل شود.

این روزنامه بر لزوم اقدام کاخ سفید برای اعتمادسازی برای هرگونه دستیابی به توافق با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و افزود: مطمئناً آمریکا اعتبار خود را از دست داده است، زیرا این موضوع تنها به ایران محدود نمی‌شود، بلکه ما در پرونده‌های قبلی یعنی عراق و لیبی نیز شاهد آن بودیم. بنابراین، منطقی است که مقامات ایرانی قبل از هرگونه مذاکرات در بحث برجام، از دولت بایدن ضمانت بخواهند.

نیشن نوشت: با توجه به آسیب‌هایی که به روابط دوجانبه تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ وارد شده است، کاخ سفید باید اقدامات اعتمادسازی را برای پر کردن این خلاء و جلب اعتماد طرف ایرانی در نظر بگیرد.

در ادامه این سرمقاله آمده است: قابل درک است که ببینیم چرا ایران نسبت به نیات ایالات متحده مطمئن نیست. به همین دلیل نگرش‌های داخلی نسبت به تعامل با آمریکایی‌ها در طول سال‌ها سخت‌تر شده و این وضعیت در دولت جدید به ریاست آقای رئیسی برجسته‌تر مشاهده می‌شود.

این روزنامه انگلیسی زبان دونالد ترامپ را به دلیل تخریب تلاش‌های حفظ برجام، ایران ستیزی و پایان دادن به فرآیند عادی‌سازی روابط تهران با قدرت‌های غرب سرزنش کرد و نوشت: ترامپ هر پیشرفتی که برای تعامل میان آمریکا و ایران انجام شده بود را از بین برد بنابراین متوجه خواهیم شد که چرا طرف ایرانی نمی‌تواند به آمریکا اعتماد کند.

مقامات جمهوری اسلامی با توجه به سابقه عهدشکنی‌های آمریکا و خروج دولت ترامپ از برجام خواستار ارائه تضمین توسط دولت بایدن هستند که دولت بعدی آمریکا به تعهدات خود پایبند باشد.

خروج از یونسکو، پیمان‌ آب و هوایی، شورای حقوق بشر و در نهایت توافق هسته‌ای از موارد اشکار نقض عهد آمریکا در دولت گذشته بود با این حال این رویه منحصر به دولت جمهوری خواه ترامپ نبوده است. دولت کنونی آمریکا هم با حفظ ظاهر و با ادبیات و رویکردی دیپلماتیک تعهدات آمریکا را زیر پا می‌گذارد و حاضر نیست به تعهدات دولت آمریکا عمل کند. این وضعیت هرگونه تعامل با آمریکا را درهاله‌ای از تردید و ابهام قرار می‌دهد.

مذاکرات در وین برای برقراری مجدد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا در ۲۹ نوامبر (هشتم آذر) از سر گرفته می‌شود.

311311

کد خبر 1571815

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد که اسرائیل به رفح حمله نخواهد کرد

اسامه حمدان، سخنگوی ارشد حماس، می‌گوید که برای موافقت با هرگونه توافق آتش‌بس، این جنبش به تضمین آمریکا نیاز دارد که نظامیان اشغالگر اسرائیلی حمله زمینی به رفح را انجام ندهند.

وی به الجزیره گفت: ما همچنان در مورد موضوعات اصلی صحبت می‌کنیم که آتش بس کامل و خروج کامل [اسرائیل]از غزه است. متأسفانه نتانیاهو یک بیانیه صریح داشت که می‌گفت صرف نظر از هر آتش‌بسی یا نه، او حمله به رفح را ادامه می‌دهد و این بدان معناست که آتش‌بسی وجود نخواهد داشت.

او افزود: درک ما برای دستیابی به آتش بس به این معنی است که دیگر هیچ حمله‌ای در غزه از جمله رفح انجام نخواهد شد.
حمدان دیروز با اشاره ضمنی به سنگ اندازی آمریکا در روند مذاکرات آتش بس گفت که اگر ایالات متحده تصمیم بگیرد، جنگ می‌تواند فوراً پایان یابد.

پیش از این، یکی از مقامات ارشد حماس که نام او فاش نشده در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت: «اشغالگران با اصرار بر ادامه جنگ مانع از توافق می‌شوند. رژیم صهیونیستی به دنبال معامله‌ای برای بازپس گیری اسرای خود است بدون اینکه این موضوع را با پایان دادن به تجاوز مرتبط کند». 

این مقام حماس تاکید کرد که این گروه «تحت هیچ شرایطی با توافقی که به صراحت شامل توقف جنگ در غزه نباشد» موافقت نخواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حماس از آمریکا تضمین می‌خواهد که اسرائیل به رفح حمله نخواهد کرد
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد