Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – مارک ویلموتس خرداد ماه ۱۳۹۸ بود که سرمربی تیم ملی فوتبال ایران شد ولی عمر کاری او بیش از ۶ ماه دوام نیاورد و بعد از باخت ایران به عراق و بحرین، این مربی دیگر به کشورمان بازنگشت.

مبلغ قرارداد ویلموتس که جانشین «کارلوس کی روش» شده بود، یکی از مسائلی بود که از همان ابتدا حساسیت‌های زیادی را به دنبال داشت چرا که فدراسیون فوتبال مدعی بود به دنبال مربی‌ای ارزان‌تر نسبت به کی روش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویلموتس که در روزهای ابتدایی مذاکره و امضای قراردادش با تیم ملی، دلِ مدیران فدراسیون فوتبال را برده بود، حتی از سوی مهدی تاج رئیس وقت فدراسیون فوتبال یک مربی «نجیب» خطاب شد که با کمبودها و مشکلات و تحریم‌های ایران می‌سازد!

این مرد بلژیکی اما به تدریج چنان بلایی بر سر فوتبال و فدراسیون ایران آورد که در تاریخ فوتبال و ورزش ایران بی سابقه است. ویلموتس قراردادی به مبلغ سالانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو با ایران به امضا رساند ولی بعد از گذشت ۶ ماه، این قرارداد را فسخ کرد.

ویلموتس علاوه بر دریافت مبلغ سال نخست، با شکایت به فیفا خواهان دریافت ۶ میلیون یورو دیگر از باقیمانده قراردادش شد تا فدراسیون ایران را درگیر یکی از سنگین‌ترین پرونده‌های مالی کند.

هرچند شکایت به دادگاه عالی ورزش این پروسه را کمی پیچیده کرد اما به نظر می‌رسد رای نهایی به زودی صادر شود و با اقدام جدید ویلموتس برای قبول هدایت تیم باشاگاهی راجا کازابلانکا مراکش احتمالاً درخواست غرامت سنگین او از ایران شکسته باشد.

جدا از بار مالی سنگین و درگیر شدن ایران در پرونده‌ای در این ابعاد، فدراسیون وقت فوتبال ایران هیچ موقع به این سئوال پاسخ نداد که چرا قرارداد ویلموتس با ایران سالانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو بوده است؛ آن‌هم در حالی که درآمد این مربی پیش از آن در تیم ملی بلژیک سالانه حدود ۸۶۵ هزار یورو و در تیم ملی ساحل عاج حدود ۴۲۰ هزار یورو (برای هفت ماه کار) بوده است.

این موضوع برای مردم و هواداران فوتبال وقتی عجیب‌تر می‌شود که رقم قرارداد ویلموتس حتی با باشگاه راجا کازابلانکا هم تفاوت چشمگیر و عجیبی با قراردادش در تیم ملی کشورمان دارد.

طبق اعلام «آدانسی فردریک» خبرنگار آفریقایی، ویلموتس در باشگاه راجا به عنوان سرمربی ماهانه حدود ۴۰ هزار یورو دریافتی خواهد داشت یعنی سالانه حدود ۴۸۰ هزار یورو. مقایسه این رقم با قرارداد تیم ملی ایران تفاوتی نزدیک به ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو را نشان می‌دهد.

این خبرنگار همچنین مدعی شد دستیاران ویلموتس در باشگاه راجا ماهیانه ۳۰ هزار یورو (هر کدام ۱۵ هزار یورو) دریافتی خواهند داشت.

حالا که پرونده شکایت ویلموتس از فدراسیون فوتبال ایران در روزهای پایانی خود به سر می‌برد، بد نیست نهادهای نظارتی بار دیگر این پرونده را با خود مرور کنند که چرا فدراسیون فوتبال با ریاست مهدی تاج برای یک مربی که مبلغ عُرف آن در اروپا سالانه کمتر ۱ میلیون یورو بوده است، قراردادی به ارزش بیش از ۲ میلیون یورو بسته شده است و چرا این مربی حتی برای کار در باشگاهی در قاره آفریقا هم تنها نزدیک به ۵۰۰ هزار یورو دریافتی دارد!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مارک ویلموتس خبر ویژه مارک ویلموتس قرارداد ویلموتس فدراسیون فوتبال فوتبال ایران هزار یورو تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم

یکی از جذاب‌ترین و پرمخاطب‌ترین موضوعات روز دنیا به با توجه به پیشرفت سریع علم و فناوری، حوزه فضایی است و کشور‌های زیادی با سرمایه گذاری‌های هنگفت در این عرصه فعالیت و با یکدیگر رقابت می‌کنند.

یکی از مهم‌ترین و حتی می‌توان گفت دشوارترین فعالیت‌های فضایی مربوط به پرتاب انسان است که البته کشور‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند تعدادشان از انگشتان یک دست کمتر بوده و محدود به چین و آمریکا و روسیه می‌شود. کشورهایی چون ایران و هند نیز در جهت بومی سازی این اقدام و به نتیجه رساندن آن گام بر می‌دارند.

ایران نیز ۱۳ سال پیش با اعزام کاوشگر۴ نخستین گام عملی در اجرای پروژه ملی اعزام فضانورد ایرانی به فضا را برداشت، اما بعد از سال ۹۲ پروژه زیست فضای ایران تا پایان دولت دوازدهم متوقف شد.

پیرو همین موضوع و کسب اطلاعات بیشتر درباره عملکرد ایران در حوزه پرتاب انسان به فضا، گفت‌وگویی با حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی کشور داشته‌ایم.

سالاریه در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: در سال ۱۴۰۲ برنامه زیست فضا را با پرتاب اولین کپسول که کپسول ۵۰۰ کیلوگرمی بود آغاز کردیم. متعاقب این پرتاب، قراردادی را برای ساخت یک کپسول با جرم بالاتر و قابلیت‌های بهتر نظیر سیستم کنترل، ناوبری و هدایت پذیری که جزو لاینفک کپسول‌های زیستی می‌شود، منعقد کردیم که ان‌شاءالله ساخت و پرتاب موفقیت آمیز آن، مسیر را برای ساخت کپسول‌های پیشرفته‌تر باز می‌کند.

او ادامه داد: اگر برنامه ما بدون مشکل پیش برود ظرف چهار، پنج سال اینده می‌توانیم به کپسول‌هایی برسیم که قابلیت حمل انسان را هم دارد. قابلیت حمل انسان یعنی کپسول به لحاظ جرمی و شرایط زیستی که داخل آن فراهم است، مورد تایید باشد. همچنین قابلیت‌های معمول که همان هدایت و کنترل و ناوبری است را دارا باشد.

او با اشاره به پیچیدگی‌های کپسول زیستی با قابلیت پرتاب انسان و ویژگی‌هایی چون قابل برگشت بودن که باید دارا باشد، بیان کرد: اگر طبق برنامه پیش رویم و منابع لازم برای این کار به موقع تخصیص پیدا کند و دچار مشکلات و پیچیدگی‌های فنی که به طور طبیعی در چنین مسائلی ممکن است پیش بیاید، نشویم؛ به نظر می‌رسد ظرف  ۴، ۵ سال آینده موشک هایی با قابلیت حمل انسان خواهیم داشت. اما این مسیری است که فراز و نشیب‌های زیادی دارد و ممکن است مسائلی پیش بیاید که برنامه ما یکی دو سال با توجه به موانعی که ممکن است پیش بیاید به لحاظ فنی یا تکنولوژی عقب بیفتد یا حتی ممکن است توفیقات خوبی حاصل شود و در برنامه جلو بیفتیم.

او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره  اینکه آیا در حال حاضر نیروی انسانی برای پرتاب به فضا وجود دارد یا آموزش داده می‌شود یا خیر، بیان کرد: در حال حاضر خیر  اما در برنامه هست که این هم اتفاق بیفتد. ان‌شاءالله به محض اینکه به جمع بندی برسیم اطلاعات خوبی را در این باره در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • ترفند جالب رئال برای دو برابر کردن دستمزد امباپه
  • اعتماد بارسا به ستاره‌اش: دستمزد ۱۲ میلیونی در راه است
  • بارسلونا در انتظار لغزش در مذاکرات تمدید قرارداد کواراتسخلیا و ناپولی
  • فعال‌سازی بند فسخ قرارداد، تنها راه خرید مارکوس تورام از اینتر
  • اولتیماتوم اینتر به دنزل دومفریز برای تمدید قرارداد
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم
  • دیگر هیچ مسابقه‌ای رایگان نیست