Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا صباغیان عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره طرح جامع مدیریت شهری اظهار داشت: در این طرح بنا داریم تا دولت کوچک شده و اقدامات شهری برون‌سپاری شود.

وی با بیان اینکه کارها بایستی در کشور به مردم سپرده شود، افزود: متأسفانه ما در شهرها درگیر تداخلات کاری هستیم لذا مجلس یازدهم می‌کوشد با طرح مدیریت جامع شهری ضمن کاهش هزینه‌ها، تصمیم‌گیری در شهرها را آسان‌تر و روان‌تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: شهردار براساس طرح جامع مدیریت شهری تصمیم‌گیر نهایی در شهرها است؛ براساس این طرح 34 اداره اعم از آب، برق، فاضلاب، گاز، مخابرات، آموزش و پرورش، پلیس و ... زیر مجموعه شهردار محسوب می‌شوند. 

صباغیان گفت: مدیریت جامع شهری هم‌ا کنون در خیلی از کشورهای دنیا و همسایه ایران در حال اجرا است که می‌توانم به افغانستان، عراق، ترکیه و ... اشاره کنم. این در حالی است که مدیریت واحد در شهرهای این کشورها اجرا می‌شود.

وی افزود: فرماندار نماینده سیاسی دولت‌ است و او ناظر بر شهردار است. این در حالی است که شوراها شهردار را انتخاب و تعیین می‌کنند و همه کارها به مردم سپرده می‌شود و مردم نهاد ناظر بر شهردار محسوب می‌شوند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس عنوان کرد:‌ فرمانداری ناظر بر مصوبات شورای شهر و شهرداری است ولی در اصل مردم ناظر اصلی بر مصوبات شورای شهر و شهرداری محسوب می‌شوند. 

صباغیان گفت: نبود طرح جامع مدیریت شهری موجب شده که در خیلی از شهرها از یکسو شهرداری اقدام به آسفالت کردن یک خیابان می‌کند، اما از طرفی بلافاصله طی چند روز پس از آن اداره‌های آب، برق، گاز و یا مخابرات بخش‌هایی از همین خیابان را جهت خدمات خود حفر می‌کنند.

وی افزود: چون خیلی از نمایندگان مجلس در سوابق و فعالیت‌های خود حضور در شهرداری و شوراهای شهر را دارند با طرح مدیریت جامع شهری موافق هستند. ضمن  اینکه وقتی رئیس مجلس، شهردار اسبق تهران بوده هم بزرگترین حامی این طرح است زیرا با درد کلانشهری مثل تهران آشنا است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت شهری عضو کمیسیون امور داخلی کشور شهرداری ها مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • شهرهای مختلف چگونه با امواج گرمایی مبارزه می‌کنند؟
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود