Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق گفت: تنها ۲ درصد از مشترکان که بسیار پرمصرف بودند بیش از ۲ برابر الگوی منطقه خود برق مصرف کرده‌اند که قبض آن‌ها به صورت نرخ آزاد برق محاسبه شد، چرا که به مصارف بالای دو برابر الگوی مصرف، یارانه برق تعلق نمی‌گیرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار داشت: به لحاظ شاخص مصرف انرژی جزو کشور‌های پرمصرف هستیم به طوری که شدت مصرف انرژی در ایران بیش از ۲ برابر متوسط جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بیش از ۹۵ درصد تولید برق کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی صورت می‌گیرد و ۵ درصد باقی‌مانده توسط نیروگاه‌های برق‌آبی یا اتمی انجام می‌شود و با توجه به سهم بالای تولید برق توسط واحد‌های حرارتی، مصرف سوخت گاز، سهم مهمی در تولید برق کشور ایفا می‌کند.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه "سوخت اول و مبنای طراحی واحد‌های حرارتی کشور سوخت گاز طبیعی است"، گفت: اگر نیروگاه‌ها مجبور به استفاده از سوخت مایع شوند، هزینه‌های تعمیرات آن‌ها بالا می‌رود، اما با توجه به شرایط زمستان پیش رو، ناچار به جایگزینی بخشی از مصرف نیروگاه‌ها با سوخت مایع هستیم که از تعداد ۷۵ نیروگاه کشور، تنها ۱۶ نیروگاه که نیروگاه بخاری قدیمی هستند امکان استفاده از مازوت را دارند و بقیه نیروگاه‌ها سوخت نفت‌گاز را جایگزین مصرف گاز می‌کنند.

وی ادامه داد: فصل سرما، زمان تعمیرات دوره‌ای و اساسی نیروگاه‌های حرارتی است و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، تعمیرات نیروگاه‌ها تا قبل از پیک تابستان ۱۴۰۱ به اتمام می‌رسد و هم‌اکنون نیز ۱۵ درصد از برنامه تعمیرات، جلو هستیم.

رجبی مشهدی در خصوص زمستان پیش رو اذعان داشت: اگر مردم در بخش خانگی ۲۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی کنند، حتما گاز نیروگاه‌ها تأمین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در خصوص قبوض برق تابستان امسال گفت: مبلغ قبض برق ۸۵ درصد از مشترکان به دلیل رعایت الگوی مصرف، کمتر از ۳۰ هزار تومان در ماه بوده، ۱۳ درصد از مشترکان با مصرف تا دو برابر الگو، قبضی بین ۳۰ هزار تومان تا ۲۰۰ هزار تومان پرداخت کردند و تنها ۲ درصد از مشترکان که بسیار پرمصرف بودند بیش از ۲ برابر الگوی منطقه خود برق مصرف کرده‌اند که قبض این دسته از مشترکان به صورت نرخ آزاد برق محاسبه شد چرا که به مصارف بالای دو برابر الگوی مصرف، یارانه برق تعلق نمی‌گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الگوی مصرف یارانه برق مشترکان پرمصرف برق درصد از مشترکان برابر الگوی الگوی مصرف نیروگاه ها ۲ برابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • میانیگن قبض برق مشترکان با کولر گازی بالای دو میلیون تومان می‌شود
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند