Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@05:40:47 GMT

پسکوف: ورشو اوضاع را پیچیده می کند

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۸۸۳۵

پسکوف: ورشو اوضاع را پیچیده می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین امروز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران تصمیم لهستان برای بستن مرز با بلاروس به دلیل بحران مهاجرت را به عنوان تلاشی برای سرکوب کردن مینسک محکوم کرد.

پسکوف در این باره گفت: چنین تصمیماتی، طبیعتا فقط منجر به پیچیده شدن اوضاع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدامات چیزی نیست جز تلاش هایی بیشتر در جهت سرکوب بلاروس.

سخنگوی کرملین با اشاره به روابط متحدانه بین مسکو و مینسک، گفت که روسیه هیچ گاه آمادگی خود را برای ارائه تمام کمک های لازم به بلاروس در مواقع بسیار دشوار پنهان نکرده است. وی همچنین تاکید کرد که این اقدامی است که مسکو در حال حاضر هم مشغول به انجامش است.

پسکوف همچنین به گفتگوی روسای جمهور دو کشور درباره مسئله پناهجویان در مرزهای بلاروس، اشاره کرد و گفت: این موضوع البته مورد بحث قرار گرفت. رئیس جمهور بلاروس با همتای روس خود در مورد آنچه در آنجا رخ می دهد گفتگو کرد و آنها تبادل نظر کردند.

بحران مهاجرت در مرز بلاروس با لتونی، لیتوانی و لهستان، جایی که مهاجران غیرقانونی به دنبال عبور از خاک اتحادیه اروپا هستند، در ۸ نوامبر (۱۷ آبان) تشدید شد. چندین هزار مهاجر از بلاروس به مرز لهستان نزدیک شده اند و از ترک منطقه خودداری می کنند. برخی از آنها تلاش کرده اند با شکستن حصار سیم خاردار وارد خاک لهستان شوند. کشورهای اتحادیه اروپا مینسک را به تحریک عمدی بحران متهم کرده و خواستار تحریم های بیشتر علیه بلاروس شده اند.

لهستان، لیتوانی و لتونی نیز بلاروس را به استفاده از مسئله مهاجران به‌ عنوان «سلاح ترکیبی» علیه اتحادیه اروپا متهم کرده ‌اند.

بلاروس با رد تمام این اتهامات، اعلام کرده است که به دلیل کمبود منابع ناشی از تحریم های اروپا علیه این کشور، دیگر نمی تواند جلوی مهاجرت غیرقانونی را بگیرد.

کد خبر 5348659 محمدرضا الكائی

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه مسکو بلاروس مینسک لهستان ورشو لیتوانی لتونی دیمیتری پسکوف ولادیمیر پوتین الکساندر لوکاشنکو بحران پناهجو پناهجویان کرملین عراق ایالات متحده امریکا افغانستان مصطفی الکاظمی روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین عربستان سعودی سوریه ترکیه ایران طالبان جو بایدن اتیوپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد

آلمان و جمهوری چک روز جمعه، روسیه را مسئول یک سلسله حملات سایبری اخیر دانستند که باعث شد اتحادیه اروپا نسبت به عواقب ناشی از این رفتار بدخواهانه در فضای سایبری، به مسکو هشدار دهد.

به گزارش ایسنا، این اتهامات در شرایطی مطرح می شود که روابط بین مسکو و غرب، پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ و حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یف، تیره شده است.

 آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان گفت: تحقیقات جدید دولت نشان داده که گروهی به نام APT۲۸، اعضای حزب سوسیال دموکرات را هدف حمله سایبری قرار داده است.

وزیر خارجه آلمان در سفر به استرالیا، به خبرنگاران گفت: این گروه هکری توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه، هدایت می شود. به عبارت دیگر، این یک حمله سایبری روسیه به آلمان بوده و کاملا غیرقابل تحمل و غیرقابل قبول است و تبعاتی در پی خواهد داشت.

گروه APT۲۸ که به Fancy Bear هم معروف است، متهم است دهها حمله سایبری در کشورهای سراسر جهان انجام  داده است. اما روسیه منکر دست داشتن در چنین اقداماتی شده است.

حمله هک به حزب اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، سال گذشته افشا شد. طبق اعلام برلین، هکرها از آسیب پذیری شناخته شده در اوت لوک مایکروسافت استفاده کرده بودند تا به حسابهای ایمیل رخنه کنند.

برلین روز جمعه، کاردار سفارت روسیه را به خاطر این واقعه، احضار کرد. سفارت روسیه در آلمان اعلام کرد  نماینده این کشور قاطعانه اتهامات مربوط به دست داشتن ساختارهای دولتی روسیه در این واقعه را رد کرد و آن را غیرمستند و بی اساس دانست.

نانسی فیزر، وزیر کشور آلمان گفت: این عملیات سایبری توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه، سازماندهی شده بود و در سال ۲۰۲۲ آغاز شد و شرکت های آلمانی در بخش های تسلیحاتی و هوافضا را هم هدف قرار داد.

او در کنفرانس خبری مشترک در پراگ با ویت راکوسان، همتای چک خود گفت: چنین حملات سایبری، تهدیدی برای دموکراسی، امنیت ملی و جوامع آزاد ما هستند. فیزر افزود: ما دوباره از روسیه می خواهیم که این فعالیت ها را متوقف کند.

مقامات دولت چک هم اعلام کردند شماری از موسسات دولتی این کشور هم با بهره برداری از آسیب پذیری اوت لوک مایکروسافت، در سال ۲۰۲۳، هدف حملات سایبری قرار گرفته اند که APT۲۸  عامل آنها بوده است.

وزیر کشور جمهوری چک گفت: زیرساخت های کشورش اخیرا ده ها مورد از این حملات را تجربه کرده است.

جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار بدخواهانه روسیه در فضای سایبری استفاده خواهد کرد. وی افزود: نهادها، آژانس ها و نهادهای دولتی در سایر کشورهای عضو از جمله در لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد در گذشته، هدف حمله APT۲۸ قرار گرفته اند.

یکی از برجسته ترین حملاتی که به گروه APT۲۸ نسبت داده شده است، حمله سایبری سال ۲۰۱۵ به پارلمان آلمان (بوندس تاگ) بود که شبکه رایانه ای آن را فلج کرد و رفع آن روزها به طول انجامید.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مرتبط با گروه APT۲۸ به دلیل این واقعه، اعمال کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود