Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان تهران در بازدید سرزده از شعب مختلف دادسرای ناحیه ۱۰ تهران و دیدار و گفت و گوی مستقیم با قضات، کارکنان و ارباب رجوع از نزدیک در جریان نحوه رسیدگی به پرونده های قضایی قرار گرفت و با قدردانی از عملکرد قضات و کارکنان در خدمت رسانی قضایی، برای بهبود روند امور تذکرات و رهنمودهای لازم را صادر کرد.

به گزارش برنا، به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، در این برنامه که از ساعت ۸ صبح امروز چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ تا ظهر به طول انجامید، دادستان تهران در برنامه ای از پیش اعلام نشده در بین مراجعین و اصحاب دعوا و مجموعه قضایی فوق حضور پیدا و ضمن گفت و گو با مراجعین و استماع عرض حال آنها از نحوه پاسخگویی و روند خدمت رسانی به مردم از نزدیک و به صورت مستقیم اطلاع حاصل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان تهران در این بازدید که با سرکشی از شعب مختلف دادیاری، بازپرسی، اجرای احکام و واحد ارجاع، شعب حل اختلاف مستقر در دادسرا و دفاتر شعب، بایگانی ها و بخش های اداری دادسرا همراه بود، وضعیت رسیدگی ها خصوصا اوقات رسیدگی، تصمیمات و دستورات قضایی صادر شده رابررسی و روند رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی را مورد نظارت وارزیابی قرار داد.

وی در این بازدید در دیدار و گفت و گو با قضات و کارکنان بر تکریم ارباب رجوع، رفع موانع اطاله دادرسی، جلب رضایت مردم، رعایت موازین قانونی و حفظ حقوق شاکی و متهم در رسیدگی های قضایی اظهار داشت: رسالت دستگاه قضایی پاسخگویی به موقع و جلب رضایتمندی مردم در رسیدگی های قضایی است.

وی در دیدار با قضات و کارکنان شعب اجرای احکام با اشاره به تعداد پرونده های وقتی، به نظارت بر ضابطین و انجام به موقع دستورات قضایی خصوصا در مورد پرونده های سرقت و جرائم مخل نظم وامنیت و برخورد قاطع با مرتکبین سرقت تأکید کرد.

دادستان تهران بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده های کثیرالشاکی، تأکید داشته و مقرر شد چند مورد پرونده های کثیرالشاکی که در اجرای احکام تحت رسیدگی است با مدیریت سرپرست دادسرا هر چه سریع تر زمینه استیفای حقوق مالباختگان فراهم گردد.

دادستان تهران در بازدید از سه شعبه حل اختلاف مستقر در دادسرای ناحیه ۱۰، برنقش مؤثر شوراهای حل اختلاف در کاهش بار دادسرا و تسریع در کار مردم تاکید، و از زحمات ایشان تقدیر و تشکر کرد.

وی در این بازدید ضمن قدردانی از عملکرد مجموعه دادسرای ناحیه ۱۰ اظهار داشت: با تلاشی که همکاران این دادسرا طی ماههای گذشته متحمل شدند وضعیت رسیدگی ها مناسب ارزیابی و با کاهش موجودی پرونده های مسن و قدیمی رسیدگی در خیلی از شعب به روز شده و لازم است روند موجود باکاهش هر چه بیشتر اطاله دادرسی و تحقیقات حفظ شود.

القاصی در این بازدید همچنین پای درد دل ها و اظهارات چند تن از ارباب رجوع دادسرا ایستاد و ضمن جویا شدن نظر آنها در مورد عملکرد دادسرا، به درخواست های حقوقی و قضایی آنان رسیدگی کرد.

در دادسرای ناحیه ۱۰ تهران که در منطقه ۱۰ تهران واقع شده، ۸ شعبه بازپرسی، ۶ شعبه دادیاری، ۴ شعبه اجرای احکام، سه شعبه شورای حل اختلاف و واحد ارجاع به ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مراجعین اشتغال دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی انقلاب خدمت رسانی به مردم دادسرا حقوق دستگاه قضایی سرقت اشتغال قوه قضاییه دادستان تهران دادستان تهران دادسرای ناحیه ۱۰ اجرای احکام حل اختلاف رسیدگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900092

دیگر خبرها

  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود