Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد که ارز ۴۲۰۰تومانی دست کسانی افتاده که دارو را آزاد محاسبه کرده و پولش را از مردم گرفتند.

 دکتر بهرام دارایی در خصوص مطلب عنوان شده  مبنی بر این که سازمان غذا و دارو هیچ علاقه ای ندارد که رانت دارو رو از بین ببرد، گفت: در مورد موضوع مطرح شده درخصوص یکی از مدیران دارویی سازمان باید بگویم که این مدیر در حدود ۲۰ سال پیش در سازمان غذا و دارو مشغول به کار بوده است و البته طوری درموردشان صحبت کردند که گویا الان هم در این سازمان در سمت مدیریت عالی مشغول به کارند، در حالی که  تاکید می کنم که این واقعیت ندارد و مدیر مورد اشاره در حال حاضر در این سازمان فعالیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه  با اشاره به این که تغییرات در دولت و وزارت بهداشت طی مدت اخیر صورت گرفته است و وزیر بهداشت با وسواس خاص در حال انتصاب مدیران خود است، افزود: شعار دولت انقلابی هم شفافیت و برخورد با فساد است و ما در این راستا قدم برداشته ایم.

وی در ادامه با بیان این که برای این اظهارات و ادعا باید شاهد و استدلال خود را بیان کنند، افزود: جای سوال است با توجه به این که سیستم ما درحال اجرای برنامه های خود می باشد، چه نتیجه ای گرفته اند که عدم علاقه سازمان غذا و دارو به از بین بردن رانت دارو را مطرح کرده اند؟  ضمن اینکه مطلبی را که گفته اند مربوط به سالیان پیش است و یک نوع نقض غرض و مغالطه است.

دارایی درخصوص بحث مبارزه با فساد و شفافیت سازی نیز گفت: سازمان غذا و دارو عزم خود را در راستای اجرای این امر جزم کرده است و این موضوع در شکل بازسازی و شفاف سازی فرایندهایی که این سازمان در قسمت های مختلف از جمله غذا، دارو و تجهیزات پزشکی با آن سرو کار دارد،  بروز می کند.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو همچنین عنوان کرد: فرایندسازی های سازمان غذا و دارو بر اصل جلوگیری از رانت، انحصار گرایی، بی عدالتی و در جهت تامین حقوق مردم به عنوان مصرف کننده و همچنین ذینفعان اصلی و تولید کنندگان ما به عنوان کسانی که در سنگر خودکفایی و حفاظت نیازمندی های ملی ما گام بر می دارند،  مربوط می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: لازم است این شفاف سازی ها در فرایندها و در بستر امن مکانیزه و در بستر  آی تی انجام گیرد که بارزترین آن در سیستم تی تک و رصد و پایش تمام فرایندها است که در صورت تکمیل فرایند ها، چرخه تامین و عرضه دارو به ثمر می رسد و نتایج آن را به خوبی خواهیم دید.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: این سامانه ها به سامانه های فراسازمانی از جمله گمرک و مالیات، سیستم های نظارتی و صنعت معدن و تجارت متصل است و باید یک همکاری بین بخشی صورت گیرد و تمرکز خود را در این زمینه بگذاریم.

دارایی یاد آور شد: یکی از مواردی که باید در این راستا صورت گیرد استفاده از کارشناسان و مدیرانی است که می شود به آنان اعتماد کرد و امور مهم را به دست آنان سپرد  و این  یکی از دغدغه های ماست، که در حال انجام همین تغییرات در سیستم سازمان غذا و دارو هستیم  اما چیزی که بسیار مهم است و باید به آن توجه کنیم حفظ حقوق مردم است که اگر جایی تضییع شده باشد باید پیگیرآن تا حصول نتیجه باشیم.

وی با اشاره به تاکید وزیر بهداشت در این خصوص گفت: ما موظفیم که حتما ارز ۴۲۰۰  تومانی که حق ملت است  و ما با این تحریم های ظالمانه درحال تامین آن هستیم را به دست مردم برسانیم، در حالی  که متاسفانه شاهدیم که به دست افرادی افتاده که کالا و دارو را با ارز آزاد محاسبه کردند و پولش را از مردم گرفتند، حتما پیگیر این موضوع هستیم و باید آنها را به مردم و مراجع ذی صلاح معرفی کنیم.

معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: مسلما افرادی که این کارها را کرده اند نگران و ناراحت شدند و تلاش هایی می کنند که حاشیه سازی کنند و افکار عمومی را از اصل موضوع منحرف کنند درحالی که قول می دهیم ما تا آخر کار پیگیر هستیم و این کار را به سرانجام خواهیم رساند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی همچنین افزود: به هرحال بحث های حاشیه ای باعث می شود بخشی از انرژی سیستم هدر برود و مجبور می شویم که روی این مسائل تمرکز کنیم.

دارایی در پایان گفت: در واقع رانت و فساد یعنی اینکه شما ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرید و کالا را با چند برابر قیمت ارز آزاد در اختیار تولید کننده و مصرف کننده قرار دهید  و از جوابگویی نیز فرار کنید و از آنطرف هم به سیستم های نظارتی ، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو حمله و تهمت بزنید تا جهت افکار عمومی را منحرف کنید. این جواب نمی دهد و تمام تلاش خود را می کنیم تا حقوق مردم را  بازگردانیم و این گرانی را از دوش مردم برداریم.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین