Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-30@02:23:24 GMT

نظر متفاوت بیاتی‌نیا در موضوع اسکوچیچ و طارمی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۹۵۲۷

نظر متفاوت بیاتی‌نیا در موضوع اسکوچیچ و طارمی

پیشکسوت فوتبال ایران معتقد است که اسکوچیچ در شرایط فعلی، بهترین گزینه برای تیم ملی ایران است چرا که از تیم ملی و بازیکنان ایرانی شناخت خوبی دارد.

به گزارش "ورزش سه"، محسن بیاتی‌نیا درباره مصاف وضعیت تیم ملی ایران برای رویارویی با لبنان و سوریه در گفتگو با خبرنگاران گفت: من یک چیزی را باید خیلی با صراحت بگویم، وقتی ما تیم اول آسیا در رنکینگ هستیم اصلا نباید دلواپسی نسبت به این داشته باشیم که شاید از گروه‌مان صعود نکنیم، ما همیشه باید دست بیندازیم به بهترین شدن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم ذره‌ای تعلل کنیم یا اتفاقی از نظر ذهنی بیفتد، این شخصیت‌مان را از دست بدهیم. به نظر من تیم ملی ایران شایسته این است که به راحتی بتواند لبنان را شکست بدهد و مطمئن باشید اگر حواشی کوچک باعث اختلافات بزرگ نشود، تیم ملی نتایج خیلی خوبی می‌گیرد.

 

وی افزود: ما باید از لحاظ روحی شرایط خودمان را آنقدر آرمانی داشته باشیم هیچکدام از اتفاقاتی که در کنار فوتبال برای ما می‌افتد، خدایی ناکرده بابت تزلزل فوتبال‌مان نشود؛ این‌که بقیه تیم‌ها هم تلاش می‌کنند و کار می‌کنند صددرصد درست است، تیم لبنان تیمی است که هم مقابل کره خوب بازی کرده و هم در دیگر بازی‌هایش نشان داده تیم از پیش بازنده‌ای نیست. ما باید دقت کنیم، دو نوع بحث فوتبال ممکن است اتفاق بیفتد. ممکن لبنان عقب بنشیند و چشم به ضدحملات داشته باشد و یا هم آنقدر به ما حمله کند که در دقایق اول به گل برسد.

بیاتی‌نیا ادامه داد: در هر دو صورت توانایی بچه‌های ما در مسابقه و با آن نظری که آقای اسکوچیچ دارند و ما بتوانیم فوتبال خوبی بازی کنیم، در هر دو صورت ما برنده بازی فردا خواهیم بود.

 

پیشکسوت فوتبال ایران در واکنش به غیبت طارمی پاسخ داد: به نظر من ما زوج‌سازی‌های زیادی در فوتبال ایران انجام دادیم، از خداداد عزیزی و علی دایی تا مهدی طارمی و سردار آزمون که یک زوجی بودند که بعد از چندین سال توانستند زوج خوبی را تشکیل بدهند؛ نبود مهدی طارمی ممکن است در کارهای دو نفره خط حمله تیم ملی تاثیر بسزایی داشته باشد، اما کسی که ذخیره مهدی طارمی است یا بازیکنی که جزو دعوت‌شدگان به تیم ملی است، هیچ اختلاف بالایی با بازیکنی که در ترکیب است ندارد. شاید یکسری بحث‌های تاکتیکی را نتوانیم خیلی خوب انجام بدهیم اما این‌که بگوییم خط حمله‌مان ضعیف می‌شود، فکر نمی‌کنم.

 

محسن بیاتی‌نیا درباره دوگانه شکل گرفته درباره تیم ملی و عملکرد اسکوچیچ گفت: به نظر من هم داشتن بازیکن باکیفیت و هم مربی بادانش می‌تواند به یک تیم کمک کند؛ هم بازیکنان باکیفیتی در این نسل داشتیم و هم مربی بادانشی به آن‌ها اضافه شده است؛ اسکوچیچ تنها کسی است که در فوتبال ایران چند سال مربیگری کرده و فوتبال ایران را به نحو احسن می‌شناسد و نحوه برخورد با بازیکنان ایرانی را می‌داند. ما بحث احساسی و بحث جابجایی و مباحث روانشناسی را داریم اما به نظر من سرمربی تیم ملی به نحو احسن توانسته با بچه‌های تیم ارتباط برقرار کند.

 

او ادامه داد: اختلاف نظر برای همه وجود دارد، عزیزترین آدم‌ها هم سال‌های سال با هم زندگی می‌کنند یا بازی می‌کنند ممکن است در آن‌ها اختلاف نظر به وجود بیاید؛ به نظر من روندی که اسکوچیچ دارد پیش می‌رود، روند خوبی است و ما باید به او کمک کنیم چون داریم به تیم ملی کمک می‌کنیم.

 

بیاتی‌نیا در پاسخ به این‌که موضع شخصی‌اش نسبت به مصاحبه اسکوچیچ چیست، توضیح داد: من با احترام بسیار زیادی که برای پیشکسوتان و بزرگان فوتبال ایران دارم، فقط یک چیزی باید بگویم، در بعضی مواقع نباید بعضی از صحبت‌ها را پیشکسوتان و بزرگان فوتبال در آن دخالت کنند، چون آن موقع یک سمتی را انتخاب می‌کنند که باعث کدورت‌ها می‌شود. من نظرم این است که باید احترام گذاشت به تصمیم سرمربی تیم ملی چون ایشان باید پاسخ‌دهنده عملکردش باشد. مهدی طارمی با تمام توانایی‌اش و علاقه‌ای که به او دارم و افتخاراتی که کسب کرده، انتخاب من در این بین، تصمیمی است که آقای اسکوچیچ گرفته است.

 

مدیر آکادمی باشگاه سایپا درباره حضور در این باشگاه و فعالیت‌های خود گفت: اول از همه من خوشحالی‌ام را بگویم که نسل جدیدی دارد ورود می‌کند، مثل مهدی مهدوی‌کیا که تیم ملی امید را در اختیار دارد یا مثل من و محسن خیلی عزیز و دیگر بزرگواران که در هر قسمتی دارند کار می‌کنند؛ این نسل، نسلی بوده که هم جام جهانی رفتن را دیده است، هم خوشحالی‌ها را دیده و هم این‌که سالهای سال فوتبال بازی کرده است و می‌تواند به فوتبال پایه کمک کند.

 

بیاتی‌نیا در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: ما گذشته‌ای داریم و آینده‌ای داریم؛ ما باید برای آینده‌مان بسازیم، دیگر ساختند و ما استفاده کردیم، حالا باید ما بسازیم و دیگران استفاده کنند. این نسل، نسل خوبی است به خصوص در تهران، من همیشه گفته‌ام که هر چقدر فوتبال تهران بهتر و قوی‌تر باشد، تیم قوی‌تر و لیگ قوی‌تری داریم.

 

 

او در پاسخی کوتاه نسبت به پرونده شکایت باشگاه سایپا در دادگاه CAS گفت: تا جایی که من می‌دانم، اطلاعات به نفع ماست؛ امیدوارم که این اطلاعات درست باشد، البته که هر اتفاقی بیفتد، مطمئن باشید که سایپا لیاقت آن را دارد که به لیگ برتر بازگردد.

محسن بیاتی نیا مهدی طارمی تیم ملی ایران دراگان اسکوچیچ (سرمربی) گسترش فولاد تبریز دسته یک

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: محسن بیاتی نیا مهدی طارمی تیم ملی ایران دراگان اسکوچیچ سرمربی گسترش فولاد تبریز دسته یک تیم ملی ایران فوتبال ایران بیاتی نیا مهدی طارمی نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است

محسن روز رخ، ظهر امروز و در نشست خبری کنگره یاد شده که با رویکرد درمان چندتخصصی تومورهای مغزی کودکان، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت جاری در تهران  برگزار می شود، در پاسخ به قدس با بیان  این مطلب افزود: درمان ۶۵ تا ۷۰ درصدی کودکان سرطانی در ایران در حالی است که این رقم در ترکیه ۶۰ درصد و در دیگر کشورهای منطقه زیر ۵۰ درصد است.

وی درمان سرطان کودکان را در کشورهای پیشرفته دنیا ۸۰ تا ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: این که در شرایط موجود ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در کشور درمان می شوند واقعاً اتفاق چشمگیری است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس، درباره مهمترین دلایل ایجاد سرطان در بین کودکان ایرانی هم گفت: دلایل مختلفی در این زمینه نقش دارند و یک عامل منحصر به فرد را در  ابتلای کودکان به سرطان نمی سراغ گرفت؛ عواملی محیطی،  وراثت، تغذیه می تواند در ایجاد سرطان کودکان دخیل باشد. البته درصد آن ها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال شاید در برخی از انواع سرطان ها ژنتیک و در بعضی دیگر، تغذیه و محیط بیشتر نقش داشته باشند. اما همه این عوامل در ایجاد سرطان در کودکان دخالت دارند و به همین دلیل است که ما یک درمان واحد را برای سرطان ها نداریم. چون وقتی دلیل بیماری را بدانیم درمان آن راحت خواهد بود و این که درمان سرطان ها بسیار سخت است به این خاطر است که علت اصلی آن دقیقاً مشخص نیست. البته شاید در آینده این دلیل اصلی تشخیص داده شود و درمان آن راحتر صورت گیرد.

وی با اشاره به این که بر اساس آمارها در دنیا، سرطان کودکان یک درصد کل سرطان ها را تشکیل می دهد، افزود: یعنی سرطان در بین کودکان خیلی شیوع ندارد با این وجود سالانه در آمریکا ۵۵ هزار  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود و در ایران نیز سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود .

می خواهیم در درمان کودکان مبتلا به سرطان به آمار کشورهای توسعه یافته برسیم

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه محک، هم در این نشست خبری با بیان این که باید پذیرفت که سیستم بهداشت و درمان هر کشوری  تابعی از وضعیت اقتصادی آن کشور و سهمی است که از تولید ناخالص داخلی آن می برد، تصریح کرد: بنابراین در درمان کودکان مبتلا به سرطان باید این طور نگاه کنیم آنچه که امروز در بیمارستان محک اتفاق می افتد به لطف تامین منابعی است که از سوی خیرین صورت می گیرد. در واقع کمک های خیرین ما را قادر کرده است تا روش های درمانی متفاوت تری را نزدیک به روش های روز دنیا پیاده کنیم و همچنین داروهایی را که مورد نیاز کودکان سرطانی است تامین کنیم . در واقع این موضوع – کمک های مردمی-  موجب شده تا در درمان  کودکان سرطانی نسبت به میانگین کشوری جلوتر باشیم؛ اما این به این معنا نیست که می توانیم به رقم های ۸۰ تا ۸۵ درصدی کشورهای توسعه یافته در درمان کودکان سرطانی  نزدیک شویم. چون بخشی از این اختلاف فاصله به شرایط اقتصادی کشورها بر می گردد که محک به همت خیرین نیکوکارش تلاش می کند تا روز به روز این فاصله را کمتر کند. در واقع  ما سعی داریم تا تمام محدودیت ها را البته تا جایی که ممکن است پشت سر بگذاریم تا به آمارهای کشورهای توسعه یافته  در درمان کودکان سرطانی برسیم.

درمانی قطعی ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک

دکتر میترا قالیبافیان، آنکولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، از تشکیل ۴۲ هزار پرونده مبتلا به سرطان در بیمارستان محک از زمان تاسیس موسسه محک تاکنون خبر داد و گفت: طبق گزارش های موجود ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان کاملاً درمان شده و به خط پایه زندگی برگشته اند. 

وی با اشاره به این که هرچند تومورهای مغزی دومین نوع شایع سرطان در کودکان است اما نخستین عامل مرگ کودکان محسوب می شود، افزود: کودکانی که مبتلا به تومور مغزی هستند و تحت درمان قرار می گیرند و زنده می مانند با عوارض دیررس درمان دست به گریبان می شوند. بنابراین در طول زمان متوجه شدیم که درمان تومورهای مغزی کودکان نیاز به یک برخورد متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد.

 وی در همین زمینه افزود: دومین نکته ای که با پیشرفت علمی متوجه شدیم این است که تومورهای کودکان با تومورهای بزرگسالان کاملاً متفاوت است: یعنی اگر حتی یک اسم داشته باشند اما رفتارشان در کودک به نسبت بزرگسال متفاوت است. این موضوع ما را به اینجا رساند که برخورد تیم درمان و تیم پشتیبانی با کودکی که دچار تومور مغزی است باید متفاوت باشد. از این رو هدف چهارمین کنگره دوسالانه آنکولوژی این است که این تفاوت برخورد در درمان کودکان مبتلا به سرطان را در قیاس با بزرگسالان، نمایش دهد.  

وی با تاکید بر این که کودکان نجات یافته از سرطان نیازمند بازتوانی درازمدت هستند، تصریح کرد: این نوع کودکان پس از درمان وقتی به جامعه باز می گردند با محدودیت هایی مواجه می شوند بنابراین باید برای بازتوانی آن ها از همان روز نخست فکری شود.

قالیبافیان، با اشاره به این که زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد، افزود: کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگترها حساس‌تر هستند.جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است. در مجموع برخی کودکان پس از ۵سال درمان، کاملاً بهبود می یابند.

درمان آنکلوژی نیاز به یک کار تیمی دارد

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی هم در ادامه این نشست از درمان ۲۰ درصد کودکان ایرانی مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک خبر داد و گفت: درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد و موسسه  محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استادان این بیمارستان سابقه هیئت علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در بیمارستان محک را دارند.

محمود مصدق

دیگر خبرها

  • عکسی از چهره متفاوت و ویلچرنشینی بهروز افخمی | مشکل او چیست؟
  • نحوه طبخ آبگوشت متفاوت با پاچه گوسفند و بره (فیلم)
  • سردار به سبک طارمی پنالتی گرفت! (فیلم)
  • تعقیب و گریز دیدنی دو گربه از زاویه‌ای متفاوت (فیلم)
  • جانشین طارمی در پورتو مشخص شد/ مهاجم بازل جایگزین بازیکن ایرانی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • قرارداد طارمی با اینتر نهایی شد
  • انتقال و مدت قرارداد طارمی با اینتر نهایی شد
  • جزئیات قرارداد مهدی طارمی با اینترمیلان فاش شد
  • روزگار متفاوت زنان اراکی