Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به خانواده‌های فرزندپذیر گفت: امید است ما در مسیر تسهیل و توسعه این امر بتوانیم قدمی برداریم. هیچ حمایتی مهمتر از اینکه این فرزندان را مثل فرزند خود در خانواده بیاوریم و آنها احساس هویت کنند، نیست. 

به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در نشست تجلیل برخی از خانواده‌های فرزند پذیر، اظهار کرد: شاید بسیاری از روزهایی که در این دو ماه مسئولیت داشتم و به من گذشته است خیلی سخت بوده؛ دردها و رنجها را دیدم؛ در زندان مشکلات را دیدم؛ در میان زنان سرپرست خانوار سختیها را دیدم؛ زن و مردی که در زندان بودند و بچه‌هایشان آواره بودند؛ اینها تلخیهایی است که وقتی انسان توان برطرف کردن آن را نداشته باشد دائما به آنها زندگی می‌کند و فکر از اینکه چه می‌توان کرد، آزاد نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خطاب به خانواده‌های فرزندپذیر حاضر در نشست گفت: شاید یکی از زیباترین کارهایی که شما انجام دادید این بود که برخی از این کودکان را تحت پوشش گرفتید؛ فقط پوشش دادن با امکانات کفایت نمی‌کند. به شما تبریک می‌گویم که چنین مسیری را در زندگی انتخاب کردید.

وی همچنین خطاب به والدینی که از میان این کودکان، کودکان دارای معلولیت را انتخاب کردند تبریک گفت و افزود: گاهی اوقات برخی از این بیماریها و معلولیتها برای پدر و مادر اصلی آنچنان گرفتاری و سختی ایجاد می‌کند که تاب و توان را از آنها می‌گیرد و شما بزرگواران با کرامت و بزرگ منشی و با معامله‌ای که با خدا کردید، سرپرستی و حمایت آنها را برعهده گرفتید و قطعا اجر چند برابر دارد. 

خزعلی خاطرنشان کرد: امید است ما در مسیر تسهیل و توسعه این امر بتوانیم قدمی برداریم. هیچ حمایتی مهمتر از اینکه این فرزندان را مثل فرزند خود در خانواده بیاوریم و آنها احساس هویت کنند، نیست. 

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: بسیاری از اینها ممکن است مشکلات مادی نداشته باشند یا بتوان مشکلات مادی آنها را راحتتر تامین کرد اما مشکلات هویتی آنها و اینکه احساس کنند پشت و پناهی دارند و وابسته به جایی هستند، برایشان بسیار مهم است. 

خزعلی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: ما به عنوان کاری نمادین و با نگاه با طعم خانواده به دنبال این هستیم که این طعم را خانواده‌های دیگر بچشند. 

وی بیان کرد: از شما می‌خواهم که راه‌های گسترش فرزندخواندگی را بگویید و مشکلات و لذت‌های این راه را بیان کنید، اگرچه که نمی‌توان لذت‌های معنوی را توصیف کرد اما امیدواریم بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت زنان انسیه خزعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • از روان تا درمان
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • قیمت رحم اجاره‌ای
  • روایت خزعلی از جنبش تعهد به خانواده
  • بازار داغ اجاره رحم در بین دهه هفتادی‌ها
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد