Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی صمدی با اشاره به بیستمین سالروز تشکیل شوراهای حل اختلاف افزود: از ۳۰۴ هزار پرونده قضائی در هفت ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۴۸ هزار فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف استان رسیدگی شده است که ۴۹ درصد کل پرونده‌های قضائی استان را شامل می‌شود.

رئیس شوراهای حل اختلاف آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: ۳۶ درصد از این پرونده‌ها در شوراهای حل اختلاف استان ختم به صلح و سازش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که هشت پرونده قتل عمد نیز در هفت ماهه نخست سال جاری سازش داده شده و قاتل از قصاص حتمی نجات پیدا کرده است خاطرنشان کرد: با میانجی گری شوراهای حل اختلاف در سال جاری ۶۱۹ نفر از زندان‌های استان آزاد شده اند و در ۶۰۰ پرونده طلاق نیز از متارکه زوجین با سازش طرفین جلوگیری شده است.

معاون قضائی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: تمام شعب شوراهای حل اختلاف به سیستم "سمپ" یا همان سامانه مدیریت جامع پرونده‌های قضائی متصل هستند که ۹۵ درصد ابلاغ اوراق قضائی به صورت الکترونیکی به مردم ابلاغ می‌شوند.

کد خبر 5348786

منبع: مهر

کلیدواژه: قوه قضاییه شورای حل اختلاف ویروس کرونا بوشهر گرگان آمار کرونا واکسن کرونا لیگ برتر فوتبال ایران کرمانشاه بارش باران شیوع کرونا عکس استانها ایلام اردبیل سنندج واکسیناسیون کرونا شوراهای حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان

سرهنگ علی رحیمی با حضور در همایش گرامیداشت روز روانشناس به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه مشاوره، مددکاری و خدماتی که توسط مشاوران روانشناس در طول یک سال گذشته توسط آنان ارائه شده پرداخت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان با اشاره به نقش پر رنگ مراکز مشاوره و مددکاری در حوزه پیشگیری از آسیب ها، بیان کرد: آمار کل مراجعین به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها در سال۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ هزار و ۵۲۲ پرونده بوده است.

رحیمی گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۵۴۷ پرونده به مرکز مشاوره و ۲۷ هزار و ۹۷۵ پرونده به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها ارجاع شده است که از پرونده های ارجاعی به کلانتری‌ها تعداد ۶۷ درصد منجر به مصالحه شده است.

معاون سیاسی  اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: نیاز به نشاط اجتماعی در جامعه با توجه به جغرافیای خاص اجتماعی استان باید یکی از اولویت‌های روانشناسان و مشاوران در سطح استان قرار گیرد.

شریفی افزود: جغرافیای اجتماعی استان دارای گستردگی و تنوع های خاصی است که نیازمند نشاط اجتماعی و حال خوب در جامعه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی وظیفه مشارکت و گره گشایی در این زمینه را دارند تا انسجام اجتماعی در جامعه تحقق یابد. این امر با همت و کمک روانشناسان و مشاوران تحقق می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ