Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، زمزم معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: در حال حاضر برنامه‌های هنری و فرهنگی در استان با رعایت دستورالعمل ها انجام می‌شود، ولی امیدواریم با افزایش جمعیت واکسینه شده و کاهش آمار مبتلایان به کرونا برنامه‌های هنری از آذرماه به رونق سابق برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر سالن‌های سینمایی ما با ظرفیت تعیین شده فعالیت محدود دارد و هنرمندان ما در سالن‌های نمایش با شرایط سخت کرونایی برای جشنواره آماده می‌شوند.

زمزم با اشاره به موضوع تفاهم‌نامه وزارت با شهرداری طبس در موضوع ایجاد پردیس سینمایی در این شهرستان در سال‌های گذشته گفت: این تفاهم نامه امسال نیز مجدد احیاء شده است، ولی اگر شهرداری طبس نتواند امسال نیز این اعتبار را جذب و پروژه را به پیش ببرد، معلوم نیست که در سال‌های آینده این تفاهم نامه مجدد احیاء شود.

معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: بنابرین می‌توان گفت به احتمال زیاد امسال آخرین سال تجدید این تفاهم‌نامه است و شهرداری طبس باید همت خود را در این خصوص جزم کند چرا که سال آینده تسهیلات کرونایی نیز در کار نخواهد بود.

وی افزود: امیدواریم اعضای جدید شورای شهر و شهردار طبس به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

زمزم در زمینه تسهیلات کرونایی به هنرمندان خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تسهیلات کرونایی به هنرمندان از مسیر‌های مختلف، چون سامانه کارا، تسهیلات تحفه و کارت اعتباری هنرمندان در ایام از ابتدای شروع اپیدمی صورت گرفته است.

معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه از طریق سامانه کارا ۱۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان و بخش‌های هنری خراسان‌جنوبی پرداخت شده است، بیان‌کرد: تسهیلات تحفه نیز سقف آن تا ۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان بوده است، ولی تاکنون حدود ۵۱۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی گفت: همچنین به هنرمندانی که هنر کارت داشته‌اند (حدود ۳۰-۴۰ نفر) در چند مرحله کمک‌هایی پرداخت شد و در دو مرحله نیز تا سه ماه بیمه هنرمندان پرداخت شده است.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی تسهیلات کرونایی هنرمندان تسهیلات کرونایی خراسان جنوبی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!