Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، آنتی بادی DH1047 با اتصال به سلول های ویروس و خنثی کردن آنها عمل و از تکثیر آنها جلوگیری می کند.

این آنتی بادی حیاتی هم در پیشگیری از ابتلا و هم در کمک به درمان فردی که قبلاً به کووید مبتلا شده است مؤثر است.

تحقیقات مشترک سه دانشگاه کارولینای شمالی ، چپل هیل (UNC) و دانشگاه دوک  در دورهام فاش کرد که محققان آنها یک قطعه کلیدی پیدا کرده اند که می‌تواند به مبارزه با همه‌گیری کنونی و شیوع ویروس کرونا در آینده کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بارتون هاینز، مدیر مؤسسه واکسن انسانی دوک و یکی از نویسندگان این مطالعه، در بیانیه ای گفت: «این آنتی بادی پتانسیل درمان همه گیری فعلی را دارد. این آنتی بادی همچنین می‌تواند برای شیوع‌های آینده در دسترس باشد.»

محققان که یافته های خود را در ژورنال « پزشکی ترجمه علوم » منتشر کردند تا امروز موفق به شناسایی بیش از هزار و 700 آنتی بادی کروناویروس شده اند.

هاینز گفت: «این آنتی بادی در مکانی به ویروس کرونا متصل می شود که در جهش ها و تغییرات متعدد حفظ شده است. در نتیجه می‌تواند طیف وسیعی از کروناویروس‌ها را خنثی کند. »

این آنتی بادی روی موش‌ها آزمایش و مشخص شد که می‌تواند از جوندگان در برابر ابتلا به کرونا پس از قرار گرفتن در معرض ویروس محافظت کند.

این آنتی بادی حیاتی همچنین در برابر انواع سویه ها، از جمله نوع بسیار مسری دلتا، موثر بود.

انواع دیگری از واریانت های کرونا که گمان می‌رود در آینده پتانسیل ابتلای انسان‌ها را دارند نیز مورد آزمایش قرار گرفتند و توسط این آنتی‌بادی خنثی شدند.

این آنتی بادی که DH1047 نام دارد بسیار مؤثر است و می‌تواند به انواع ویروس‌ها، اعم از حیوانی و انسانی متصل شود.

دکتر رالف باریک، استاد اپیدمیولوژی در UNC و یکی از نویسندگان ارشد این تحقیق گفت: «یافته‌ها، الگویی برای طراحی منطقی استراتژی‌های واکسن جهانی ارائه می‌دهند که ضد انواع هستند و محافظت گسترده‌ای را در برابر ویروس‌های کرونای شناخته شده و در حال ظهور ارائه می‌کنند.»

این تیم از دانشمندان هنگام آزمایش آنتی بادی روی حیواناتی که قبلاً آلوده شده بودند، دریافتند که این آنتی بادی در کاهش شدت علائم مربوط به ریه ها مؤثر است.

دکتر دیوید مارتینز از دیگر محققان این تحقیق می‌گوید: «فعالیت درمانی حتی پس از آلوده شدن موش‌ها نشان می‌دهد که این آنتی بادی می‌تواند درمانی باشد که در همه‌گیری کنونی به کار گرفته می‌شود و همچنین برای جلوگیری از گسترش شیوع یا اپیدمی در آینده با یک ویروس مرتبط با سارس نیز به کار گرفته شود.»

در حال حاضر، درمان‌های آنتی‌بادی مونوکلونال یکی از مؤثرترین درمان‌ها در درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا هستند.

این آنتی بادی به سیستم ایمنی در خنثی کردن سلول های ویروس و جلوگیری از تکثیر آنها کمک می کند.

آنتی بادی DH1047 به ویژه برای افرادی که واکسینه نشده اند ارزشمند است.

ترکیب این آنتی بادی تازه کشف شده در آینده توسعه درمان بیماری های مرتبط با ویروس کرونا را بسیار موثرتر می کند.

محققان امیدوارند که یافته های آنها برای مبارزه با شیوع بعدی ویروسی که جهان را تحت تاثیر قرار می دهد، حیاتی باشد.

مترجم: هیلدا حسینی خواه

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا کووید ویروس آنتی بادی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد

 دکتر طاهره افتخار می افزاید: این ویروس از تماس جنسی و یا تماس های خیلی نزدیک سرایت می کند و ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر ویروس ها دارد.

وی توضیح می دهد: ویروس اچ پی وی به مواد شوینده نیز مقاومت نشان داده و در مواردی حتی پزشکان از لمس صورت خود با دست آلوده به این ویروس مبتلا شده اند. بنابراین ممکن است این ویروس از راه غیر جنسی هم انتقال یافته و برای مثال در فردی از طریق نشستن در جایی مرطوب و جایگزین شدن فردی دیگر در آن مکان نیز انتقال یابد؛ اما شایع ترین راه انتقال این ویروس از طریق مقاربت است.

دکتر طاهره افتخار، متخصص زنان و زایمان

این پزشک متخصص زنان و زایمان درباره سن مبتلایان به ویروس اچ پی وی می گوید: بیشترین بیماران سنین ۲۳ تا ۳۰سال هستند که در این باره تفاوتی بین جنسیت وجود ندارد بنابراین ممکن است هم دختران و هم پسران را مبتلا کند.

وی بیان می کند: دلایلی مانند مصرف سیگار یا مصرف قرص های پیشگیری از بارداری، خطر ابتلا به ویروس اچ پی وی را افزایش می دهد؛ اما در افراد زیر ۳۰سال چنانچه فرد رفتار پر خطر نداشته و زندگی، ورزش و تغذیه سالم داشته باشد خود به خود ممکن است این ویروس از بین برود.

افتخار تصریح می کند: ویروس اچ پی وی مانند ویروس تبخال از بین نمی رود و برای همیشه در بدن باقی می ماند بنابراین تشخیص زودهنگام آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم بسیار اهمیت دارد.

همه ویروس ها ریسک سرطان ندارند

وی ادامه می دهد: یکی از شایع ترین علل سرطان دهانه رحم، ویروس اچ پی وی است. هر زگیل در هر جای بدن ممکن است به سبب وجود ویروس اچ پی وی به وجود آید اما همه این ویروس ها ریسک سرطان ندارند و تنها تعدادی از آن ها مانند زگیل تناسلی پر خطرند که شانس ابتلا به سرطان ها را بیشتر می کند.

این پزشک متخصص زنان می افزاید: شایع ترین سرطان های ناشی از ویروس اچ پی وی، سرطان دهانه رحم، واژن، مقعد و قسمت خارجی ناحیه تناسلی است و در برخی موارد، ممکن است حلق و حنجره را نیز درگیر کند.

وی با اظهار تأسف اذعان می دارد: شیوع ویروس اچ پی وی تنها مختص جوامع غربی نیست بلکه متأسفانه بین جوانان جامعه ایران، تعداد مبتلایان به این ویروس بسیار است که یکی از علل آن، وجود رفتارهای پر خطر و کنترل نشده در جامعه است.

افتخار درباره راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم می گوید: افرادی که روابط پر خطر نداشته و ارتباط شان محدود به کانون خانواده است به صورت مداوم نیاز به تست پاپ اسمیر ندارند اما کسانی که محدودیتی در رابط جنسی ندارند بسیار بیشتر از دیگران در خطر ابتلا قرار می گیرند. 

واکسن گارداسیل مطمئن تر است یا پاپیلوگارد؟

وی بر لزوم تزریق واکسن برای کودکان و جوانان تأکید می کند و ادامه می دهد: یکی از راه های ایمن سازی در برابر ویروس اچ پی وی، تزریق واکسن خارجی گارداسیل است. البته از آنجایی که این واکسن گران است و چندان اعتمادی به تاریخ مصرفش نیست، بهتر است از مشابه ایرانی آن به نام پاپیلوگارد استفاده کرد.

افتخار تصریح می کند: در واقع این واکسن ها از عملکرد و ماهیت یکسانی برخوردارند و تفاوت عمده آن ها در کشور سازنده واکسن می باشد. علاوه بر این واکسن پاپیلوگارد هم ارزان تر از گارداسیل است و هم عامل ۷۰درصد از سرطان هایی که مربوط به ویروس اچ پی وی است را پشتیبانی می کند بنابراین نگرانی در این باره وجود ندارد.

وی درباره سن تزریق این واکسن در دختران و پسران می گوید: این واکسن برای هر جنسیتی می تواند از سن ۹ تا ۴۵ سالگی تزریق شود.

این پزشک متخصص زنان، زایمان و نازایی به جوانان توصیه می کند: پرهیز از رفتارهای پرخطر بهترین راه مصون ماندن در برابر ویروس اچ پی وی است تا سلامتی را در تمام طول عمر خود به همراه داشته و به انواع بیماری ها از جمله زگیل تناسلی و ... مبتلا نشوند. چراکه انجام رفتارهای پر خطر علاوه بر تهدید ابتلا به این ویروس، سبب ابتلا به ایدز، هپاتیتB، هپاتیتC و بسیاری از بیماری های خطرناک دیگر می شود.

افتخار درباره نقش ورزش در پیشگیری یا بهبود سرطان های مربوط به زنان می گوید: چنانچه ویروس اچ پی وی وارد بدن سالم شود، سیستم ایمنی بدن به ویژه در سنین جوانی می تواند آن را تا حدود زیادی از بین ببرد. بنابراین ورزش در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر است.

وی درباره بهترین روش های تشخیص زود هنگام سرطان دهانه رحم تصریح می کند: بهترین روش های تشخیص این نوع بیماری استفاده از تست های غربالگری همچون آزمایش پاپ اسمیر، سونوگرافی های زنان و معاینات سالانه است چراکه این ویروس مانند ویروس تبخال در بدن می ماند و قابل رؤیت نیست. بنابراین انجام آزمایش های پی در پی و منظم در تشخیص زودرس و درمان به موقع بسیار مؤثر خواهد بود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا