Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی گفت: برای مشارکت بخش تعاون در اجرای طرح جهش تولید مسکن سهم ۲۰ درصدی در نظر گرفته‌شده است، اما ظرفیت اتحادیه‌های تعاونی استان خراسان رضوی برای مشارکت در ساخت مسکن بیش از این است. اسماعیل آذری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص آثار ساخت یک میلیون مسکن در سال بر تولید و اشتغال، گفت: همه کارشناسان  حوزه مسکن به این موضوع واقف هستند که اگر بخش مسکن فعال شود صدها صنعت مرتبط با این حوزه نیز فعال خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: با شروع ساخت این حجم مسکن همه صنایع از قبیل، فولاد، آهن، سیم، کابل و ... یعنی همه مصالحی که در ساخت مسکن به‌کار گرفته می‌شوند به دلیل افزایش تقاضا و رونق بازار شروع به تولید و یا توسعه تولید می‌کنند.   رئیس اتاق تعاون استان خراسان رضوی ادامه داد: مسلماً با توسعه تولید و افزایش فعالیت واحدهای تولیدی هزاران نیروی جدید در این واحدها به‌کار گرفته خواهند شد درنتیجه آمار اشتغال در کشور به طرز قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت.   آذری بابیان این‌که  وقتی‌ تولید مسکن دچار رکود می‌شود صنایع مرتبط به آن نیز می‌خوابند، گفت: اگر همه‌چیز برای اجرای این طرح مهیا باشد علی‌رغم این‌که برای مشارکت بخش تعاون در اجرای طرح جهش تولید مسکن  سهمی حدود ۲۰ درصد در نظر گرفته‌شده است اما ظرفیت اتحادیه‌های تعاونی استان خراسان رضوی برای مشارکت در ساخت مسکن بیش از این است  به این دلیل  که ما در این استان بهترین اتحادیه‌های تعاونی مسکن را داریم.

 این فعال بخش تعاون در پایان اضافه کرد: برای اجرای طرح جهش تولید مسکن  و اطلاع دقیق از میزان مبالغ پرداختی که برای صاحب‌خانه شدن از طریق این طرح لازم است باید برای مردم شفافیت ایجاد شود، زیرا در حال حاضر با توجه به قیمت‌های بالای مسکن به نظر می‌رسد  مبالغ  اعلام‌شده که متقاضیان این طرح  باید برای صاحب‌خانه شدن پرداخت کنند برای خرید یک مسکن کافی نیست.   بیشتر بخوانید: احیای بیش از هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم با رونق صنعت ساختمان‌سازی/ اعلام آمادگی تعاونی‌های مسکن برای ساخت سالانه یک میلیون مسکن   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی مسکن تعاونی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن تعاونی اتحادیه های تعاونی استان خراسان رضوی برای مشارکت تولید مسکن ساخت مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی

استاندار خراسان رضوی گفت: چاه‌های کشاورزی این استان برای رفع چالش کم آبی در ایام تابستان به پنل‌های خورشیدی مجهز می شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یعقوبعلی نظری امروز در مراسم سالروز تاسیس شورای اسلامی و روز شوراها اظهارداشت: در خراسان رضوی  نیاز به احیای 3هزار قنات داریم و اگر منتظر کمک دولت باشیم، برای احیای قنات ها سالها طول می‌کشد؛ لذا شوراها ظرفیت روستاها را پای کار بیاورند تا از ظرفیت مردمی برای لایروبی قنات ها و رفع چالش آب بهره مند شویم.

وی افزود: برای تثبیت جمعیت در روستاها، باید موضوع تامین معیشت و مسکن روستایی فراهم شود و یکی از نکات تاثیر گذار نیز تامین آب شرب و کشاورزی است.

نظری تصریح کرد: چاههای کشاورزی این استان برای رفع چالش کم آبی در ایام تابستان به پنلهای خورشیدی مجهز می شوند که این اقدام برای چاههای کشاورزی که شرایط تامین مالی دارند، در مدت یک ماه نصب خواهد شد؛ پس از گذر از اوج مصرف برق، تولیدات پنل نیز خریداری می‌شود و این موضوع در بلند مدت به نفع کشاورزان است.

استاندار خراسان رضوی گفت: برای تامین نیاز انرژی برقیف ایجاد و فعال سازی چهار نیروگاه تولید برق در استان برنامه ریزی شده و مجوز ایجاد 300 مگاوات برق خورشیدی نیز صادر شده است.

وی ادامه داد: شوراهای روستایی، ظرفیت ها، مسایل و راهکار برون رفت از مشکلات منطقه خود را به خوبی می‌دانند و مسئولان نیز با اتکا به این ظرفیت‌ها می‌توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند؛ در هیمن راستا مسکن و اشتغال روستایی با کمک اعضای شوراها و دهیاران در دستور کار قرار دارد تا امکان تثبیت جمعیت در روستاها فراهم شود.

نظری تصریح کرد:شوراها نماد حضور مردم در مدیریت کشور است و مصداق حضور مردم در امور مختلف تصمیم سازی به شمار می‌رود؛ قانون اساسی برای استفاده از حداکثر مشارکت مردم در انجام امور، نهاد شوراها را در نظر گرفته است و باید از نظر حقوقی و تشکیلاتی، با نگاهی بلند و مردمی، شرایطی ایجاد شود تا محصول آن رفع مشکلات مردمی باشد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد