Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@14:37:11 GMT

راه اندازی کتابخانه تخصصی کودک در سقز

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۴۰۷۶

راه اندازی کتابخانه تخصصی کودک در سقز

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،سمیه ایزدیار رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سقز اظهار داشت: در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان که مشترکا بین تمام بخش‌ها و شهرستان تشکیل شد، تبدیل کتابخانه شهید فرقانی سقز به کتابخانه کودک و نوجوان تصویب شد.

ایزدیار با اشاره به اینکه شهرستان سقز دارای کتابخانه‌های شهید امینی و شهید فرقانی (سقز)، شهید باهنر (شهر صاحب)، و کتابخانه شهید صالحیان در روستای سرا است، افزود: در هفته کتاب، کتابخانه‌ای در روستای میرده راه اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به آمار، فضای کتابخانه‌ای و تعداد کتابخانه‌ها و اعضاء را برای شهرستان سقز نامناسب برشمرد و اضافه کرد: بخشی از دلیل عدم تمایل مردم به عضویت در کتابخانه ها، نبود کتابخانه در محلات و تمرکز آن در یک بخش از شهر، کمبود منابع و به روز نبودن منابع است.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی سقز یادآور شد: در برخی از شهر‌های شهرستان سقز، چون سنته و برخی از آبادی‌ها بزرگ مانند گلتپه، ایرانخواه و قهرآباد باید کتابخانه‌های بزرگ دایر کرد.

ایزدیار با بیان اینکه به روستا‌های بالای جمعیت هزار نفر کتابخانه نهادی تعلق می‌گیرد، ادامه داد: با توجه به اینکه بودجه نهاد کتابخانه‌های عمومی محدود است این نهاد توانایی ساخت کتابخانه را ندارد، ولی با این محدودیت هم برای روستای ایرانخواه تلاش‌های بسیاری از طرف این اداره شد، ولی هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده ایم.

او به آشتی مردم با کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و افزود: همواره و بخصوص در هفته کتاب تمام تلاش مان را در راستای آشتی مردم با کتاب انجام خواهیم داد تا سرانه مطالعه افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتابخانه کودک سقز کردستان کتابخانه های عمومی شهرستان سقز کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ قاسم فدایی راد، مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت علیهم السلام (گوهرشاد سابق) سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این کتابخانه در حال حاضر دارای سه هزار و ۹۱۹ نسخه خطی است که نسخه پشتیبان آنها از طریق کتابخانه دیجیتال این سازمان در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد.
 وی افزود: همچنین ۳۵۴۵ نسخه کتاب چاپ سنگی، بیش از ۱۲۰ هزار نسخه کتاب چاپی، ۱۷۰۰ لوح فشرده، ۱۵۰۰ نسخه پایان‌نامه و افزون بر ۱۲۰ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با محوریت سیره و معارف اهل بیت (ع) در این کتابخانه وجود دارد. 
 
فدایی‌راد گفت: کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) ویژه پژوهشگران، طلاب علوم دینی و دانشجویان است، اما با توجه به شبانه‌روزی بودن کتابخانه، به زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت رضا (ع) و اعضای کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در زمان تعطیلی کتابخانه‌ها خدمات‌رسانی می‌کند.
 
وی افزود: همچنین این کتابخانه، یکی از بزرگترین کتابخانه‌های تخصصی و شبانه‌روزی در جهان اسلام به شمار می‌آید که از ابتدای تأسیس ویژه ارائه خدمات به آقایان بود، اما بنا به درخواست‌های مکرر مراجعان، بخش بانوان نیز در سال‌های اخیر در آن راه‌اندازی شد
 مسئول امور کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی با اشاره به این‌که در مجموع ۴۳۳ هزار و ۵۰۰ زائر و مجاور از خدمات این کتابخانه در سال گذشته بهره‌مند شده‌اند، گفت: کتابخانه به طور میانگین ماهانه به ۲۲ هزار نفر در بخش آقایان و ۱۴ هزار نفر در بخش بانوان ارائه خدمت می‌کند.
 
 
 
 
 
 

دیگر خبرها

  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • ضرورت راه اندازی کتابخانه سیار در روستاها
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • شهرستان مهر میزبان شاعران
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند