Web Analytics Made Easy - Statcounter

سر زدن به پروژه‌های نیمه‌کاره منطقه و دیدار مردمی و حضور در جمع نخبگان محلی خلاصه جریانی است که در دومین قرار خدمت «علیرضا زاکانی» رقم می‌خورد. شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری و منطقه‌ای به این بوستان آمده‌اند تا بازدید از منطقه ۱۴ را با یاد شهدای منطقه آغاز کنند. فضای مقبره‌الشهدا را عکس‌هایی از شهیدان تهوری، یوسفی، وفایی، شاه‌علی، نصیری، سهرابی و دیگر شهدای منطقه پر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزار ۲ شهید گمنام ۱۹ و ۲۵ ساله درست در میانه مقبره‌الشهدا قرار دارد. با قرائت فاتحه در مزار این شهدا و صرف صبحانه، دومین «قرار خدمت» رسماً آغاز می‌شود.

ایستگاه ۱ : پل نیمه‌کاره خاوران

شهردار و همراهانش به پل نیمه‌کاره خاوران که می‌رسند آفتاب دیگر طلوع کرده و هوا روشن است. پل ارتباطی خاوران‌ـ بزرگراه امام علی(ع) از سال ۱۳۹۲ به دلیل وجود معارض نیمه‌کاره رها شده و تکمیل نشده است. معارض این پروژه، مرکز مخابرات شهری است و زیرساخت‌های مخابراتی که در آن وجود دارد مهم‌ترین مانع ادامه ساخت پل به شمار می‌رود.
«محمدامین سالاری‌پور» شهردار جدید و جوان منطقه ۱۴  مانند کسی که محله را مثل کف دستش می‌شناسد شروع می‌کند به توضیح جزئیات پروژه و دلایل نیمه‌کاره ماندن آن.
دکتر زاکانی هم لابه‌لای صحبت‌های او سؤالاتی برای رفع مشکل این پروژه می‌پرسد و قرار می‌شود پیگیری‌ها برای رفع مشکل معارضان به سرعت پیگیری شود.

ایستگاه ۲ : مسجد آدینه

گودال عمیقی که قرار بود مسجد محلی آدینه در آن ساخته شود چند سالی است که در ابتدای خیابان عزیزی منطقه ۱۴ رها شده و نبود منابع مالی باعث شده تا این پروژه از سال ۱۳۹۶ تاکنون به سرانجام نرسد و از طرف دیگر وجود این گودال، برای اهالی منطقه دردسرساز شود. هیأت احرارالعباس، دیگر محلی است که در حین بازدید شهردار از آن، جوانی نامه به دست از راه می‌رسد و درخواست تبدیل زمین این هیأت به درمانگاهی محلی را دارد؛ درمانگاهی که اهالی محله بتوانند از خدمات آن بهره‌مند شوند و نیاز آنها به استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق دورتر را برطرف کند.

ایستگاه ۳ : ورزشگاه قدیمی منطقه

شهردار و همراهانش به ورزشگاه شهید آیت‌الله ‌سعیدی که می‌رسند با مربی کهنه‌کاری روبه‌رو می‌شوند که به بچه‌های محله نرمش می‌دهد. شوخ و پرانرژی با شهردار گپ می‌زنند و پیرمرد از سال‌های حضورش در این مجموعه ورزشی و تمرین با جوانان و نوجوانان محله می‌گوید. پاتوق ورزشی پیش‌ نماز محله هم همینجاست. ورزشگاه شهید آیت‌الله ‌سعیدی غنیمت بزرگی برای ورزش منطقه ۱۴ به شمار می‌رود که در سال‌های گذشته نیاز به رسیدگی داشته. عبور قنات از زیر این ورزشگاه و نشست زمین در ۳ سال گذشته، امکان استفاده از این ورزشگاه را از اهالی منطقه گرفته است؛ ورزشکاری که پیش از این مورد استفاده اهالی دیگر مناطق هم قرار می‌گرفت.
زمین چمن ورزشگاه از سال ۱۳۸۲ تاکنون تعویض نشده و نیاز اساسی این مجموعه به بازسازی و مرمت با گشت کوتاهی در ورزشگاه به خوبی هویداست. حالا که قرار بر بازسازی این مجموعه ورزشی است، رمپ‌ها و آسانسور و دیگر امکانات هم باید بهسازی شوند تا معلولان و جانبازان هم امکان استفاده از آن را داشته باشند.
ایستگاه ورزش صبحگاهی با حضور زنان محله فضایی بانشاط ساخته است. با کلاه‌های یکدست زردرنگ و بادکنک‌های آبی، روی چهره خسته و فرسوده ورزشگاه رنگ پاشیده‌اند. وقتی می‌فهمند دختر سردار سلیمانی در این بازدید شهردار تهران را همراهی می‌کند، برای شادی روح سردار شهید صلوات می‌فرستند. بازدید و گپ‌وگفت شهردار با اهالی ورزشکار منطقه در این مجموعه ورزشی با گرفتن عکس یادگاری به پایان می‌رسد؛ عکسی که با حضور «فرهادی» عضو پیشکسوت ۸۵ ساله این ایستگاه ورزشی صفا می‌گیرد.

ایستگاه ۴ : انبار مدیریت بحران

شهردار در آخرین ساعات بازدید از منطقه ۱۴ وارد سوله مدیریت بحران می‌شود؛ جایی که قرار است امکانات موجود در آن در صورت وقوع هر حادثه پیش‌بینی نشده‌ای به کمک تیم‌های امداد برود. امکانات و تجهیزات این انبار عمری ۱۵ ساله دارند و گرچه بررسی‌های دوره‌ای انجام می‌شود اما فرسوده بودن این تجهیزات می‌تواند در زمان وقوع بحران دردسرساز شود و کارآیی لازم را نداشته باشد. کلاه ایمنی، موتور برق، بادگیر، اره برقی، بتن‌بر، ست‌های نجات، پروژکتورها، کف‌کش، جعبه ابزار، کیف امداری، بیل تاشو و... در قفسه‌های این انبار به چشم می‌خورد. کمبود اقلام امدادی و تجهیزات ایمنی و نجات از دیگر مشکلاتی است که در بازدید از سوله مدیریت بحران خود را نشان می‌دهد.

ایستگاه ۵: نشستی با نخبگان

سوله مدیریت بحران جایی است که شهردار با نخبگان منطقه قرار دیدار و گفت‌وگو گذاشته است. مشکلات و شرایط منطقه از نظر نخبگان و پیشکسوتان محلی بررسی می‌شود تا با اولویت‌بندی برای آنها پای راهکارها هم به میان بیاید. شهردار منطقه ۱۴ از ارتقای کیفیت زندگی در منطقه و نقشی که نخبگان می‌توانند برای آن ایفا کنند می‌گوید. حاضران در جلسه یکی یکی دغدغه‌هایشان را مطرح می‌کنند و در پایان شهردار تهران تأکید می‌کند: «شهر را فقط یک کالبد بی‌جان با انبوهی سازه و وسیله برای حمل و نقل نبینیم. برای روح جدید که قرار است درون این کالبد دمیده شود باید از اهالی شهر کمک گرفت.»
بچه‌های محله دولاب کاشی‌نگاره‌ای را به شهردار هدیه می‌کنند تا حضور او در منطقه ۱۴ را با خاطره‌ای شیرین به پایان برسانند.

ایستگاه ۶: مهمان خانواده شهید هوشیاری

خانه نقلی و قدیمی شهید «ابراهیم هوشیاری» هنوز حال و هوای گذشته را دارد. شهردار و همراهانش چند دقیقه‌ای مهمان این خانه هستند و پای صحبت‌های پدر و مادر سالخورده شهید می‌نشینند. سراغ عکس‌های یادگاری‌ ابراهیم در جبهه می‌روند. شهردار تهران حین تماشای عکس‌ها به خاطرات پدر و مادر شهید از کودکی‌های او گوش می‌کند. مادر شهید از بستری شدن ابراهیم در بیمارستان هم می‌گوید و جراحت سنگینی که اجازه آب خوردن به او نمی‌داد. مادر شهید انگار نه انگار خاطره ۳۰ سال پیش را تعریف می‌کند؛ کلماتش غم زنده‌ای از آخرین نفس‌های ابراهیم را در ذهن شنوندگان می‌کارد: «ابراهیم به دلیل جراحت اجازه نوشیدن آب نداشت و در نهایت با لب تشنه شهید شد. زمان تشییع پیکرش، باران می‌بارید. من به باران می‌گفتم ببار که پسرم تشنه است.»
شهردار از فاصله‌ پرنشدنی خودش با شهدا می‌گوید. با احترام پیشانی پدر را می‌بوسد و عرض ادب می‌کند. عکس یادگاری با خانواده شهید در خانه‌شان حسن ختام بازدیدهاست. سپس همگی راهی مسجد امیرالمؤمنین(ع) می‌شوند تا صحبت‌های شهردار درباره این بازدید و همچنین گپ‌وگفت‌های مردم را بشنوند ...

کد خبر 636955 برچسب‌ها همشهری محله شهرداری شهردار پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله شهرداری شهردار پایتخت مدیریت بحران شهردار تهران نیمه کاره منطقه ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • شهردار و رییس شورای زرند در لباس پاکبانی (عکس)
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد