Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مینودشت از تعیین مهلت برای رفع نقاط حادثه‌خیز در محور گالیکش به مینودشت طی سه ماه آینده خبر داد. خبرگزاری میزان- دادستان‌های شهرستان‌های مینودشت و گالیکش امروز در جلسه مشترک با مسئولان دستگاه‌های اجرایی و راهداری استان گلستان و دو شهرستان نسبت به بررسی علت تاخیر در ساخت و ایمن‌سازی محور گالیکش به مینودشت اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یاسر بای دادستان عمومی و انقلاب مینودشت درباره این نشست گفت: ایمن‌سازی و تعریض محور مینودشت به گالیکش در سال ۸۸ آغاز شد و قرار بود طی سه سال تکمیل شود.

دادستان عمومی و انقلاب مینودشت افزود: اکنون با گذشت ۱۲ سال نه تنها این طرح تکمیل نشد؛ بلکه نیمه کاره ماندن آن و کند و کاری‌های انجام شده در حاشیه این جاده، خطر رفت و آمد در این محور و میزان تصادفات و مرگ و میر‌های ناشی از آن را بیشتر کرده است؛ به‌طوری‌که امسال میزان فوتی‌های تصادفات در این محور ۹ درصد و تصادفات جرحی و خسارتی هم به ترتیب ۴ درصد و ۴۳ درصد بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: در این جلسه، مقرر شد تا در نخستین گام، پیمانکار طی سه ماه نقاط حادثه‌خیز این محور را با نظر پلیس راهور ایمن‌سازی کند و در ادامه در یک برنامه زمان‌بندی تا تیرماه سال ۱۴۰۱ تمام مسیر تعریض و ایمن‌سازی شود.

بای عنوان کرد: همچنین، در این جلسه یکی از علل تاخیر، کمبود بودجه عنوان شد که برای این موضوع نیز مقرر شد فرمانداران این دو شهرستان موضوع اختصاص بودجه را پیگیری کنند.

وی در پایان تاکید کرد: دادستان‌های این دو شهرستان در راستای حفظ حقوق عامه، روند ساخت و ساز این جاده را رصد خواهند کرد و با قصور و کوتاهی مدیران مربوطه برخورد قضایی می‌کنند.

محور گالیکش به مینودشت که در مسیر جاده اصلی تهران به مشهد مقدس قرار دارد و با ثبت روزانه ۱۰ هزار تردد یکی از محور‌های شلوغ کشور است.       بیشتر بخوانید:      تاکید دستگاه قضایی بر ایمن‌سازی جاده‌ها و بازسازی نقاط حادثه خیر انتهای پیام/ برچسب ها: مینودشت حادثه خیز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مینودشت حادثه خیز محور گالیکش به مینودشت نقاط حادثه حادثه خیز ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۴۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان

رئیس پلیس راهور کردستان، گفت: در فروردین‌ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در استان در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ رضا همتی‌زاده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین‌ماه عدم توجه به جلو با 40 درصد و عدم رعایت حق تقدم با 32 درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با 28 درصد مهمترین علت رخ داده تصادفات درون شهری کردستان بوده است.

وی افزود: در فروردین‌ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در استان در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته 100 درصد کاهش، تصادفات جرحی 15 درصد کاهش و تصادفات خسارتی با 20 درصد افزایش تحلیل شده است.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کردستان گفت: علی‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفرهای نوروزی را در پی داشته است، با برنام‌ ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و حضور پررنگ کارکنان و همراهی رسانه‌ها در آگاه‌بخشی، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است

وی تصریح کرد: در عین حال توجه و برنامه‌ریزی پلیس راهور در اردیبهشت و ماه‌های گرم سال، کاهش تصادفات موتورسیکلت در پی افزایش استفاده شهروندان از این وسیله نقلیه است که بیشترین تصادفات جرحی را در شش ماهه اول سال به خود اختصاص می‌دهد. 

همتی‌زاده با اشاره به مهمترین علت رخداد تصادفات درون شهری اذعان داشت: تصادف عابرین پیاده با 60 درصد، موتورسیکلت‌ها با 35 درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری در فروردین‌ماه بوده که از رانندگان و راکبان موتورسیکلت‌ها درخواست می‌شود با رعایت قوانین و مقررات ترافیکی، عدم تخطی از سرعت مطمئنه و عدم تردد در پیاده‌رو، از وقوع تصادفات جرحی با عابرین پیاده که بیشترین آمار تصادفات درون‌شهری استان را به خود اختصاص می‌دهد، پیشگیری کنند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان