Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدحامد عاملی پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک با معاون وزیر صمت و روسای دانشگاه‌های استان اردبیل که در سالن جلسات شهید باهنر اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: رشد و شکوفایی و توسعه بخش صنعتی استان اردبیل منوط به حمایت از چنین شرکت‌های دانش بنیان بوده که باید تمامی روسای دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان اردبیل این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنند و یکی از معیارهای ارزیابی فعالیت‌ دانشگاه‌ها، حمایت و حضور جدی در حمایت از محصولات دانش‌بنیان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گروه مشاورانی از جوانان خلاق با ایده‌های نو و فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه تشکیل خواهیم داد تا مسائل پیرامون فعالیت‌های دانش‌بنیان در این جمع بررسی شده و قدمی مثبت در راستای توسعه اقتصادی و صنعتی استان اردبیل برداشته شود.

استاندار اردبیل تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته استان اردبیل که جزو استان‌های نوپا در کشور محسوب می‌شود، از حمایت‌های دولتی و سرمایه‌گذاری‌های دولتی کلان در راستای ایجاد صنایع مادر بی‌بهره بوده و فعالیت‌های ارزشمند صنعتی موجود در استان نیز به همت فعالان بخش‌خصوصی استان اردبیل انجام یافته و لذا در این زمان برای جبران عقب‌ماندگی‌ها و بی‌توجهی‌های گذشته نیازمند حمایت جدی از شرکت‌های دانش بنیان جهت توسعه صنعتی استان هستیم.

عاملی با انتقاد از وضعیت شرکت‌های دانش بنیان در استان اردبیل بیان کرد: علی‌رغم اقدامات انجام یافته طی سالهای گذشته در حوزه استقرار و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گذشته در استان اردبیل، وضعیت و تعداد شرکت‌های دانش بنیان فعال در استان قابل قبول نبوده و از این رو دانشگاه‌های استان و پارک علم و فناوری حتما باید برنامه‌ریزی دقیقی در راستای توسعه این بخش مهم علمی و صنعتی در استان داشته و سیاست اصلی خود را بر محوریت حمایت از فعالیت‌های فناورانه قرار دهند.

وی ادامه داد: یکی از راه‌های حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، استفاده از ظرفیت شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته بوده که امروز تفاهم نامه‌ای با این صندوق امضا شد تا خط اعتباری ویژه از مجموعه صندوق در استان اردبیل برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود.

استاندار اردبیل گفت: برای ایجاد ارزش افزوده و توسعه صنعتی استان راهی جز بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان نداریم و امیدواریم که با این اقدامات و هم‌چنین تلاش دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی مربوطه در این حوزه شاهد رشد و توسعه این بخش در استان اردبیل و جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته در بخش صنعت استان اردبیل باشیم.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش توسعه فناوری استاندار اردبیل سیدحامد عاملی دانش بنیان حمایت از شرکت های دانش بنیان استان اردبیل صنعتی استان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود